Entegre etmeliyiz diyen bir kız vardı burada işte o alsın evine entegre etsin bunu you tube da video çekip bulundurma ruhsatlı biriside atış yapmak için silahını poligona getiremediğini söyleyip prosedürden ağlıyordu, bende ona getir istediğin arazide atışını yap demiştim beni magandalikla suçlamıştı, görsem o zaman atardım bu resmi ona, taşıma ruhsatı yoksa tabi bu din kardeşimizin.
Bunların hepsi ABD nin ulkemizi bitirip işgal etme planı doğrultusunda sokulan militan orispu çocukları.. Arkasında İsrail denen deyyuslae ülkesi var Musa denen herifin köpekleri.
O değilde ülke Suriyeli, Iraklı, Afganlı kaynıyor ve hayvan gibi hızla ürüyorlar. Ekonomi çöktü, her şey aşırı pahalı ama hala mevcut iktidarı destekleyenler var.
Elinizde telefon yazmak çizmek çok kolay. Hem Polonya hem Cerablusa benimle gelmek isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçebilirler. Oradaki mültecileri beraber görelim.
Karşıma çıksa muhtemelen dayaktan geberteceğim bir tip. Ahlaklı bir şekilde çalışanlarına bir şey diyemiyorum çünkü zaten gelmişler gelmeseler daha iyiydi