https://www.aykiri.com.tr/afgan-kacagin-sozleri-yeniden-gundemde-turkiye-nin-sinirinda-askeri-yok-mu-burada-suc-bizim-mi/21738/

Twittırda bir asker bana bizim sayemizde evinizde rahat yatıyorsunjz diyordu. 10-15yıl sonra mülteci sorunu yüzünden bu lafları diyemeyeceksiniz diyincede hakaret ediyordu:) doktor görevini yerine getiriyor bankacı öğretmen görevini yerine geriyor (bazıları dışında) ama asker polis görevini yerine getirmesi gerekirken emir kuluyuz diyip kılıf uyduruyorlar. Hudut namustur yazısından rahatsız olanların emirlerini yerine getirmek vatan severlik ya da bizim sayemizde rahatsınız deme lüksüne sahip bile değiller. Geçen sene sınırları açtığımızda yunanistan vurmuştu mültecileri. Birde bize bak😒
Bbc'nin zaten bir insan kaçakçısıyla röportaji vardı. Askerlerin topluca yemek vs. bir yere gittiği saati bile biliyorlar ve o uzuuun zamanda rahat rahat göçmenleri İran sınırından geçiriyorlarmış.
Cevap
8Cevap
Aynen bunlar ülkeyi karıştırmak adına sokuldular.
insanlık mis yarın bizim başımıza bir şey gelirse göreceğiz bakalım bir yere gide bilecekler mi?
Şöyleeeee boğup atasım geliyor bir de pişkin pişkin cevaplamış
Adam haklı ama çok övünerek cevaplamış sinir bozucu🤦♀️
Adam hakli, ne diyelim.
Bir Afganlıya hak vereceğimi düşünmezdim. Haklı biz sınırımızı korusak kuş uçurtmasak kim elini kolunu sallaya sallaya girebilir?
Ülkedekiler onları çok mu istiyor bu ülkede? Ama suç iktidarda olanların. Önce Suriyeliler şimdi bu Afganlar.
çok haklı kardeşim benim doğruları tükürmüş umarım atsızçı çılgın gençlere kapaks olur bu laf
Haklı. İlk kez bir mülteci düzgünce konuştu.
İste böylelerini ülkeye alırsak halimiz bu olur.
Evet haklı ama çakasım geldi
Bu hükümete bir kez dahi oy verdiysen suçlusun.
tek t$k rejimi çomarland daha sınırlarından haberi yok
Haklı.
E haklı adam yani
Haklı gözüküyor
Yanii haklı gibi
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?