Gündem 2023 te kime oy veriyorsunuz ilk oyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor benim ilk oyum olacak kime vermeyeceğimi çok iyi biliyorum ama kime vereceğimden emin değilim akp chp diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2023 te kime oy veriyorsunuz ilk oyum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl CHP. Sağ bi parti gelirse yine dönüp dolaşıp aynı bok çukuruna giriyoruz çünkü. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl aynı düşünüyorum Yorumla ŤƏĐ_MÒSBÝ +1 yıl Tek seferlik bir oy olacak benimki. AKP bu seçimi kazanırsa yurtdışına çıkıp her seçim damgayı AKP ye vurmayan namerttir. Yorumla Soran +1 yıl her şeyi hak etmiş olurlar yine o kazanırsa aa Yorumla ŤƏĐ_MÒSBÝ +1 yıl Asfalt kemirsinler umrumda değil Yorumla Soran +1 yıl benim gibilerine yazık olacak sadece Yorumla ŤƏĐ_MÒSBÝ +1 yıl Kaç sen de valla kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 18 daha Yorumla ŤƏĐ_MÒSBÝ +1 yıl Dua et kazanamasın AKP sndmssjs Yorumla
NinarLui Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Ben direk hdpye veriyorum. adamların en azından niyeti belli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niyetleri neydi tam olarak Yorumla NinarLui +1 yıl Türkiyeden toprak almak Yorumla
angeldensetsu45 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Liberal Parti (LP) 2023'e kadar hazırlanır ve katılırlarsa net basacağım parti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden peki pek bilgim yok Yorumla angeldensetsu45 +1 yıl Liberteryenim, en azından kısıtlı devlet ve AB'ci partiye basarım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bende yıllardır hiç oy kullanmadim. Kimseye vermedim. İlk defa vermeye niyetim var. Zafer partisi ne vericem. Tek surileri, gondericem diyen o. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gönderecekse bende ona verebilirim Cevap sahibi +1 yıl Barajda düştü. Belki baraji aşar. Hic olmazsa Turkiye gerçek muhalefet görür. Adam hic taviz vermiyor. Böyle siyasetçi yok bu ülkede.
tunahanççoban Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Şuanki dışında çöp konteynerine bile veririm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bu benim cv Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kimseye vermeyecem hepsi de aynı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl iktidara gidiyor öyle Yorumla Omrblk +1 yıl Kim dedi onu kendi gözünle gördün mü gider hepsine basarim bende Yorumla Soran +1 yıl öylede iktidar ya Yorumla Omrblk +1 yıl Kendi gözünle o oyun iktidara gittiğini gördün mü peki? Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 390 cevap paylaştı. açık açık siyasi görüş bildirmeyi sevmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neyse umarım koyun değilsindir Yorumla Memoo00007 +1 yıl :D :D ne diyim ki Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Diğer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
CHP. Sağ bi parti gelirse yine dönüp dolaşıp aynı bok çukuruna giriyoruz çünkü.
aynı düşünüyorum
Tek seferlik bir oy olacak benimki. AKP bu seçimi kazanırsa yurtdışına çıkıp her seçim damgayı AKP ye vurmayan namerttir.
her şeyi hak etmiş olurlar yine o kazanırsa aa
Asfalt kemirsinler umrumda değil
benim gibilerine yazık olacak sadece
Kaç sen de valla kaç yaşındasın
18 daha
Dua et kazanamasın AKP sndmssjs
Ben direk hdpye veriyorum. adamların en azından niyeti belli
niyetleri neydi tam olarak
Türkiyeden toprak almak
Liberal Parti (LP) 2023'e kadar hazırlanır ve katılırlarsa net basacağım parti
neden peki pek bilgim yok
Liberteryenim, en azından kısıtlı devlet ve AB'ci partiye basarım
Bende yıllardır hiç oy kullanmadim. Kimseye vermedim. İlk defa vermeye niyetim var. Zafer partisi ne vericem. Tek surileri, gondericem diyen o.
gönderecekse bende ona verebilirim
Barajda düştü. Belki baraji aşar. Hic olmazsa Turkiye gerçek muhalefet görür. Adam hic taviz vermiyor. Böyle siyasetçi yok bu ülkede.
Şuanki dışında çöp konteynerine bile veririm
bu benim cv
Kimseye vermeyecem hepsi de aynı
iktidara gidiyor öyle
Kim dedi onu kendi gözünle gördün mü gider hepsine basarim bende
öylede iktidar ya
Kendi gözünle o oyun iktidara gittiğini gördün mü peki?
açık açık siyasi görüş bildirmeyi sevmiyorum
neyse umarım koyun değilsindir
:D :D ne diyim ki
Zafer partisi
Diğer
millet ittifakı
CHP ye.
seeks partisi ;)