2023te kime oy vereceksiniz?

Ben herkezinde memnun olmadigi gibi suanki iktidardan memnun deilim zamaninda iyi seyler yapmis olabilir ama suanda baya ulke batiyo yani chpyide desteklemiyorum cunku fetoyle baglantilari var zafer partisinin dusuncelerini beyeniyorum diger partiler gibi iktidara geciyimde ne olursa olsun demiyor ki gordugunuz uzere kilicdaroglunun sirf egolari yuzunden hersene kendini aday gosteriyo umit ozdag halkin istedigi kisinin aday olmasi taraftari halkin istedigi aday mansur yavastir bana gore ki kendide dedi zaten mansur yavas aday olursa diger partilerden bile oy alicagini dusunuyo bana gore bu cok iyi bir strateji benim babam bile koyu akpli bi insan olarak chp mansur yavasi aday olarak gosterse ona oy veririm dedi ben halkin suanki en buyuk sorunu ekonomi oldugunu dusunuyorum ve herseyin derinine inince bu konu multecilerle ilgili oluyo cunku yillarca bu multecilere harcanan para kendi toplumumuza harcansaydi simdi daha iyi yerlerde olucagimizi dusunuyorum zafer partisinin bu dusunce yapisini begeniyorum siz ne dusunuyosunuz
2023te kime oy vereceksiniz?