Recep Tayyip Erdoğandan başka hiçbirine vermem. Çünkü diğerleri başa gelirse ülkenin an... Si... Ler.. Allah reisimizi başımızdan eksik etmesinde. Diğer oru... Coc... Fırsat kalmasın...
Hahahah çok komiksin bende burdan sana sallamayi bilirdim ama ben laf değil icraat yapanlardanim klavye delikanlısı değil gerçek hayat delikanlısıyim. En azından ben burada senin gibi karı gibi kendimi saklamiyorum herşeyi eşkere yazıyorum. Ozguvensiz boş beleş erkek müsvetesi seni 😂 karşımda olman lazım burdan otmekle olmuyor maalesef hadi şimdi yallah 😂😂😂😂😂😂
@TamamHeİnandık Off ne çok boş yapmışsın. Allah senin belanı vermiş zaten. Tip desen yok karakter desen yok. Prenses gö.. t kılı seni. Bak ilerde çay dağıtıyorlar hadi koş al fino köpeği seni.
@TamamHeİnandık Sen de işte anne bacı karıştıracak kadar delikanlısın bunu da görmüş olduk. Ben senin annenin ellerinden öperim ancak. Cennet anaların ayakları altındadır çünkü Her ne kadar evladı senin gibi başkasının annesine laf edecek bir şe.. refsiz olsa da, anaların hepsi kutsaldır. Hadi şimdi haysiyetini de s... ikmeden git burdan prenses fino köpeği
Hahahahah ben niye annene kufurmu ettim selamlarımı ilet dedim selam allahin selamidir. Sen Allah'ını bilmiyorsan bundan banane.. seni karım yapmadan boş ver git şimdi bu arada ben tekrardan annene selamlarımı iletiyorum...
@TamamHeİnandık Biz Allah'ımızın selamını biliriz. Allah'ın selamını verene de ve aleyküm selam deriz. Sen öyle omurgazın bir prenses fino köpeğisin ki, söylediğin lafın dahi arkasında duramayım, Allah'ın selamı diyerek pişkin pişkin inancınla da dalga geçebiliyorsun. Allah hepsine şahittir, kalbindekine de. Şimdi fino köpeği, seni popon paket paket çay sokup taksimde bu bir popo kılı travestisidir diye dolaştırmadan defol git burdan. Tipini sıfatını haysiyetini karakterini gelmişini geçmişini geleceğini si.. ktiğim şere... fsizi. Haydee...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
thorun çekiciyle thanosa vurduğu şiddetle bende pusulamı vuracağım millet ittifakına kazanamazsak intihar
pardon önce iltica denemeleri olmadı intihar
Recep Tayyip Erdoğandan başka hiçbirine vermem. Çünkü diğerleri başa gelirse ülkenin an... Si... Ler.. Allah reisimizi başımızdan eksik etmesinde. Diğer oru... Coc... Fırsat kalmasın...
Iyice sevsin anamizi diyorsun
Malum kişiye vermeyeceğim kesin de henüz karar vermedim 😅
Milletimizin hak ettiği büyük lidere basacam ben oyumu 🤣🤣
Erdoğan'ın karşısına sokak köpeği koysalar ona veririm.
Silivri soğuk dikkat et.
@TamamHeİnandık Silivri'nin de , Silivri soğuk diyen herkesin de TA A.. mına Ko.. yim
Yeter ulan şe.. refsizler
Jdjdjdj yaranmi var evlat
@TamamHeİnandık Yaram falan yok. Tavrınızı s.. ikeyim diyorum sadece.
İnsanları Silivri ile korkutanlar gün gelecek bunların hesabını verecek.
Hahahaha bekliyoruz evlat. Benim küçük cocuktan bile hesap soramaz kimse 😬
Yanlız içerisi dışarısı gibi değil senin gibi pustlari prenses yapıyorlar haberin olsun 😬😂😂😂
@TamamHeİnandık he gülüm hee
@TamamHeİnandık Sen zaten prenses gibi olmuşsun tipe bak g.. öt kılı seni :D
Hahahah çok komiksin bende burdan sana sallamayi bilirdim ama ben laf değil icraat yapanlardanim klavye delikanlısı değil gerçek hayat delikanlısıyim. En azından ben burada senin gibi karı gibi kendimi saklamiyorum herşeyi eşkere yazıyorum. Ozguvensiz boş beleş erkek müsvetesi seni 😂 karşımda olman lazım burdan otmekle olmuyor maalesef hadi şimdi yallah 😂😂😂😂😂😂
@TamamHeİnandık Off ne çok boş yapmışsın.
Allah senin belanı vermiş zaten. Tip desen yok karakter desen yok.
Prenses gö.. t kılı seni. Bak ilerde çay dağıtıyorlar hadi koş al fino köpeği seni.
Aglaaa kelime hazinen hiç olmadığı için tek bildiğin olan tipe salliyorsun hhaahahaha evladım annecigine selamlarimi ilet
@TamamHeİnandık Sen de işte anne bacı karıştıracak kadar delikanlısın bunu da görmüş olduk.
Ben senin annenin ellerinden öperim ancak. Cennet anaların ayakları altındadır çünkü
Her ne kadar evladı senin gibi başkasının annesine laf edecek bir şe.. refsiz olsa da, anaların hepsi kutsaldır.
Hadi şimdi haysiyetini de s... ikmeden git burdan prenses fino köpeği
Hahahahah ben niye annene kufurmu ettim selamlarımı ilet dedim selam allahin selamidir. Sen Allah'ını bilmiyorsan bundan banane.. seni karım yapmadan boş ver git şimdi bu arada ben tekrardan annene selamlarımı iletiyorum...
@TamamHeİnandık Biz Allah'ımızın selamını biliriz. Allah'ın selamını verene de ve aleyküm selam deriz.
Sen öyle omurgazın bir prenses fino köpeğisin ki, söylediğin lafın dahi arkasında duramayım, Allah'ın selamı diyerek pişkin pişkin inancınla da dalga geçebiliyorsun. Allah hepsine şahittir, kalbindekine de.
Şimdi fino köpeği, seni popon paket paket çay sokup taksimde bu bir popo kılı travestisidir diye dolaştırmadan defol git burdan.
Tipini sıfatını haysiyetini karakterini gelmişini geçmişini geleceğini si.. ktiğim şere... fsizi. Haydee...
Hahahahahah sen çok boş birisin be avlaf
Seni şu an adam yerine bile koymuyorum
O derece yani bildiğin da sak geçiyorum senden fjjfjf
Sakal bıyık durumu şu an ki manzara. Adaylar açıklanmadan karar veremiyorum
Emine Erdoğan a vereceğim
yemek kitabını begendim
Ndjfkfkf
RAB İsa'nın izniyle AK PARTİ 💡♥️
Hepsi birbirinden kotu
Chp bir şansı hak ediyor.
Karşısına güçlü bir aday çıkarsa ona yoksa ona
Atatürkcüyüm