Yeni dünya düzeni hoslarinami gidiyor? Iste bunalra inat oyumu afd ye basacam ! ölüm orai %0,1 olan balon corona icin disarda bile maske takmadin diye ders vermek akil alir gibi degil !
Suriyeli polis Türke almanyada uyari yapmis sokakta maske takmadin diye bu yabancialr almanyada neden bu kadar almanlasiyorlar?
zamanininda nazi almanyasi rejimi cökünce geride kalan nazi askerleri nasil dötlerini kurtarmaya calistiysa "biz ama sadece emirlere uyduk diye" aynilarini bunlar diyecek
yani sokakta acik havada maske takmayla dikakt etmemekmi oluyoir? ayrica ne alaka isvece ingilterede videolara bakiyorum 10 kisiden 1 i anca maske takiyor her gün parti yapiyorlar danimarkada kimse gidipte lockdown ilan etmiyor almanyadaki gibi discolari aylarca kapatip
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Suriyeli polis Türke almanyada uyari yapmis sokakta maske takmadin diye bu yabancialr almanyada neden bu kadar almanlasiyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yakın zamanda kandırıldık Allah affetsin diyecekler :)
zamanininda nazi askerleri nasil kanka kurtarmaya calistiysa "biz ama sadece emirlere uyduk diye" aynilarini bunlar diyecek
zamanininda nazi askerleri nasil dötlerini kurtarmaya calistiysa "biz ama sadece emirlere uyduk diye" aynilarini bunlar diyecek
zamanininda nazi almanyasi rejimi cökünce geride kalan nazi askerleri nasil dötlerini kurtarmaya calistiysa "biz ama sadece emirlere uyduk diye" aynilarini bunlar diyecek
Gbtsine mi bakmış Suriyeli diyor
tip sakal aksan?
Dünyada bütün araplar bitti suriyeli mi kaldı
almanyada 1 milyon suriyeli var büyük sehirlerde %5 oranlari
en büüyk arap topluluk almanyada 1-suriyelielr 2-iraklilar
Polisin sakal bırakması yasak diye biliyorum, tip olarak klasik her arap aynı tek ayırt edici nokta 5 liralık jöle sürmeleri o zaman inanırım
hayir almanyada hicte degil kac defa sakalli polis gördüm alman polisi bile gördüm sakalli
Peki seni kirmayacagim.
ya onu bunu bosverde cok sinir bozucu degilmi bu almanyanin covid politikasi?
ingiltere isvec danimarka 8 aydir maske kullanmiyorken halen sokakta maske diye milleti bogdurmasi almanyanin
İşin icinde para varsa her hükümet belli politika izler belki tedbir açısından.
yani maskeden para kazanma politiaksi diyorsun?
Halktan, bazı ülkeler de ki insanlar daha bilinçli oluyor dikkat ediyor belki alman halkı etmiyordur
yani sokakta acik havada maske takmayla dikakt etmemekmi oluyoir?
ayrica ne alaka isvece ingilterede videolara bakiyorum 10 kisiden 1 i anca maske takiyor her gün parti yapiyorlar danimarkada kimse gidipte lockdown ilan etmiyor almanyadaki gibi discolari aylarca kapatip
İnan aklıma geleni söyledim mantıksız gelebilir sana aynı kafada değiliz sonuçta ama bu tür konuları tartışmayı sevmiyorum özür dilerim.