https://t24.com.tr/haber/et-ve-sut-kurumu-genel-muduru-bizim-fiyatlar-dusuktu-uzun-kuyruklar-oluyordu-bu-nedenle-fiyati-artirdik,1022779

Şimdi bu hükümete oy verip onların getirdiği kurum başkanlarına laf söyleyenler tutarsız. Zeka seviyesi, oy oranı ve açıklama aynı orantıda.
Hal savunacak kadar kansız ve mayası bozuk insanların olduğu toplumda artık garipsemiyorum. Ülke kara mizah.
Bak bunu iyu yaptilar hakikaten cok sacma kuyruk vardi. Adam sabah 6 da kuyruga girmis 9 da almis eti hesapladim piyasadan alsa ne fark olur adam totalde 20 lira kar etmis ama bunun icin 3 saat beklemis kurumu memuru bekciyi yormuş bunun için arabayla gelmis ya da otobusle gelmis masraf etmis...
Kari yok yani adamin kar saniyor... tuhaf...
Öyle tersine giden bir kafa yapımız var ki zam yapılınca daha fazla alasımiz geliyor. Kuyruk yine oluyor. Çünkü bizde şu kafa ver bugün pahalı olabilir yarın daha da pahali olacak. Yani tecrübemesi bugün alamazsan yarın karaborsa olur
Resmen dalga geciyorlar insanlarla, yuh!
Cevap
10Cevap
Dün bir devlet kurumuna gidişte büyük kuyruk verdi orada maalesef. Ben birsey almak için kuyruk çekmem pek, huyum değil... Bu foyasko açıklama içinde tebrik ediyoruz müdürümuzu...😏
İşte bu sözün tam olarak yeri bu'' Ak'ım derken B*kum demek''Bunlar tam anlamı ile mal popo yalayıcı..
Ziraat Bankası önünde maaş günü çok sıra oluyor diye , emekli maaşına neden zam yapılmıyor acaba 🤔
Kırk yıl düşünsem aklıma böyle bir bahane gelmezdi..
Ne güzel cümle kullanmış çok pis küfür yazicaktim sildim valla
Acilen halk ekmeğede zam yapılması lazım çok uzun kuyruklar oluyoşuyor değmez soğukta beklemeye dimi😃😃
Bu açıklama için hiçbir yorum bulamıyorum gerçektende böyle mi söylemiş.
En son ekmek kuyruğunda bekledim.
Halk ekmek
İktidar bizi düşünüyor mazallah gut hastası olmamızdan endişe duyuyor.
damda istediğim kadar var 🤣
Daha neler yani yalan mı kalmadı
Böyle saçma bi açıklamaa olamaaz ya.
Başka bir bahane bulabilirdiniz bizde inanırdık😂
Ne kadar da düşünceli bir adam
ahahsh 😂😂 bahanesini ya..
İşe yaradı👍 akıllı adamlarmış vesselam
müthiş bir zeka örneği sergilemiş..
et kafalı..
Böyle halka böyle idareciler hiç acimiyirum
metrobüs kuyruğuna girmiştim
beyin bedava