Dün İstanbul'da meydana gelen olayda tavuk dönerin parasını pahalı bulan bir kişi, büfeye kurşun yağdırdı. Olay dün saat 16.40'ta İstanbul Zeytinburnu' daki bir büfede meydana geldi. Gelen bilgilere göre E. B. adlı kişi büfeye geldi ve burada tavuk döner yemek istedi. Ancak dönerin fiyatını duyunca şok geçiren müşteri tabancasını çıkararak dönerciye kurşun yağdırdı.
Tavuk dönerin fiyatını duyunca şok olan müşteri, dönerciye kurşun yağdırdı! En son yediğinizde bir tavuk dönere kaç lira ödediniz?
Bence burada vahim olan dönerin fiyatı değil, bir döner fiyatı için silah çıkarıp kurşun yağdıran ruh hastalarının bu toplumda olmasıdır. Tavuğun fiyatı artmış, kira artmış, işçiliği, paketlemesi, vergisi, yan malzemeleri, elektriği, suyu, temizliği bunları kimse düşünmeyip sadece dönerin fiyatı arttı diye isyan edenlerin olması üzücü. Bu devirde esnaf olmak da zor, müşteri olmak da zor.
kardeşim silah almaya binlerce lira vermeye parası var da tavuk dönere mi pahalı diyor. Umarım yakalanır ve cezasını alır. Hış tavuk döner de ne kadarmış onu da bilmiyoruz ama kurşun yağdırmaya gerek yok. Çok pahalı deyip fahiş fiyattan şikayet edersin
Ama kaçırdığın bir şey daha var yapay zeka orço yorumunda benden bahsetmiş ve ilk defa böyle bir şey gördüklerini söylediler yorumlarda hatta soru olarak bile açtım bunu 😂 neşeli ve enerjik kişiliğim yapay zeka tarafından tescillendi 👍🤣
Hayır tam olarak öyle olmamıştı 🤗 Siz bana küçük bey yazmıştınız, genç adam diye Bibilene yazmıştınız ki kendisi elli yaşında bir profesördür sjsjsjsjsj
Biliyorum ya aslında tepki göstermedim, siz rahatsız olduğumu düşünüp yorumumu kaldırmayı teklif ettiniz, olayın aslı ben tarzınızı hiç bilmiyordum ve ilk kez sorunuza geliyordum, sonrasında sık sık sorularınıza geldim ve tarzınızı öğrendim, bugün olsaydı zaten ben de aynı matraklıkta size cevap yazardım sjsjsj
Doğrudur saygı duyarım 🙋 ben. bu sitenin neşeli muzip fenomeni olarak tanındım ve sevildim herkes bu deli dolu samimi hallerime okadar alıştıki artık bana sitenin neşesi diyorlar renkli kadın diyorlar çünkü samimiyeti , mizahi seviyorum ve sıcakkanlı konuşkan bir kişiliğim var buda sorularıma, yorumlarıma yansıyor haliyle
Dün sorduğum dolar sorusu mesela den bunu ciddiyetle mi sorduğumu sanıyorsun tamamen makara olsun diye sordum birlikte gülüp eğlenelim diye 😂 dün gerçekten 100 dolar aldım ama bunu soruya çevirip birazda mizah kattım ve soru açtım ve güzel egkenceli yorumlar aldım ve fenomenim benim işim soru içeriği üretmek bunu bu şekilde mizah kayıp soru haline getirmek okadar üyeyi soruya toplamak da bir zeka işidir herkesin harcı değildir
Evet mizah amaçlı bir soru olduğunun ben de farkındayım, zaten öncesinde iki tane de çeyrek altın sorusu sordunuz ki yine tamamane bu bu soru ile aynı kalıpta makara sorular, mesela kumbara sorunuza da gelecektim, çocukken kullandığım kumbaralardan yola çıkarak bir cevap yazacaktım ama baktım ki çok duygusala bağladım, göndermedim yazdığımı, ben de on yıldır fenomenim, bundan önceki hesabım da fenomendi ve bu hesaptan çok ama çok daha tanınan bir hesaptı, yani biliyorum tarzınızı çok başarılı buluyorum.
Vay be! Dönerin fiyatı ne kadar şoke edici olabilir ki tabanca çıkarıp kurşun yağdırasın, değil mi? 😀 En son yediğim tavuk dönerde sanırım 25 lira ödemiştim. Bazı yerlerde fiyatlar uçabiliyor, kabul ediyorum, ama yiyecek için silaha başvurmak da nedir... Gerçekten trajikomik bir durum. Genelde espri yapmayı severim ama bu cidden ciddi bir olay. Neyse, sen en son ne zaman tavuk döner yedin? Umarım o kadar pahalı değildi! 🍗😂
@Fearlesgirll KS ekibi büyük bir ekip.. Sitede gözle görünen şeylerin gelmediği için yavaşlık olduğu düşünülüyor ama hepsinin arkasında tonlarca konuşma geçiyor. Üst yönetimden yapılsın denilse anında yapılabilecek şeyler var.. Tabii bunların işte eksisi artısı gelirisi getirisi her şey düşünülüyor bir şey yapılırken. Gelmeyen şeyler ondan gelmiyor misal. Zarar verecek yönlerini düşünüyorlar vs.
Yani yapılmayacak bir şey yok da önemli olan patronların onayı ve yönlendirmesi :))
Üst yönetimin emirleri niye bu kadar yavaş ki o zaman? Sonuç olarak oy çokluğu varsa ve isteniyorsa memnuniyet oluşturur ve bu bir artıdır yoksa değil midir ¿ En ama en basitinden karanlık mod :)) üye olmadan karşıma çıktığında bile herkesin karanlık mod istediğini hatırlıyorum bir çoğu yerde sizin ilettiğinizi de görüyorum ama bir hareket görmeyince ekipten ve hızından bir tık şüphe etmiştim 🙃 orço önyargılarımı kırdı😅
@Fearlesgirll Tabii ki artıdır, öyle de olmalı ama diyorum ya her güncellemenin ya da istenilen her önerinin onlar da eksisini artısını getirisini götürüsünü düşünüyorlar. Yani evet topluluk bir şey istiyordur ama onu yaparlarsa nelerden feragat edilir vs. Çok istenilen bir şey henüz gelmediyse orada demek ki onu engelleyen konular var demektir :) Umarım gelir. Ne kadar istendiğini biliyorum ben de sonuçta.
Yarım ekmek 50 liraydı en son tantuni 60 lira dürümler değisiyor biri 70 birisi 75 birisi 80 diyor gecen hafta dürüm yedim 80 liraya yaninda ayran ve patates kızartması 120 lira verdim ulann yaaa 2,5 3 liraya tavuk döner tantuni yedigimi bilirim yaninda ayranla beraber
1. Padişahlık yeniden gelecek, bu halka demokrasi fazla neler olduğunu görüyorsunuz ( vallaha bir kemalist olarak söylüyorum bunu )
2. Kaldırcaksın polisliği. Askere bağlı sınırsız yetkili yeni bir organizma kuracaksın Polislikten daha fazlasını yapabilecek. Trafikte itlik yapandan tut da yere tüküren adama kadar sıkacaklar kafasına. 100 milyona vallaha gerek yok; 10-20 milyon adam akıllı nüfusun olsun yeter
Şu ikisini yapsınlar, bu ülke 10 seneye düzelmezse hiçbir şey bilmiyorum
Ben 85 vermiştim en son şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ayranı da arkadaşımla bimden 1 litrelik olanlardan alıyoruz daha kârlı ve mantıklı oluyor 🤣 sırf pahalı diye de adam öldürmek bilemedim yani resmen adam öldürmek bahane aramış gibi
Yani en son ne zaman yedim hatırlamıyorum ama yani kurşun yağdırmasına da ne gerek vardı onu bilmiyorum almazsan olur biter kurşun yağdırmak nedir zaten insanlar birilerini öldürmek için hep bahane arıyor
Bazı işletmeler harbi hak ediyor kurşunlanmayı bir lahmacun 150 lira olur mu ya ben 5-6 tane yiyorum kola tatlı 1300 elimde olsa roket bile atarım yani
Akıl tutulmasına bakar mısınız gün geçmiyor ki bir şoka girip milleti bombalayıp kurşun yağmuru yapmayalım. Bu şeref yoksunu terörist mi acaba şüphelenmedim değil...
Tavuk döner yemiyorum dışarda. Benim tavuk dönerim ciğer durumdur daima. En son en pahalı yerde 2021 sonu 17 liraya yemiştim. Bugün az önce bimden aldım 53 liraya yedim 200 Gr et
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En son yanlis degilsem 30 tlydi bulundugum yer antalya
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Tavuk dönerin fiyatını duyunca şok olan müşteri, dönerciye kurşun yağdırdı! En son yediğinizde bir tavuk dönere kaç lira ödediniz?