https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/bakan-nebat-turkiye-ekonomisini-kurtardik-elhamdulillah-7021286/

Ben bunlara bakınca güç, refah, iyi ekonomi ve hiç alakaları olmayan imanı göremiyorum. Basit temel ihtiyaçları halkın büyük çoğunluğu erişemiyor ya da zor erişiyor.
Zaten destekleyenleri cahildi de daha da oy veren olursa zekasal sorundan halk içine çıkmasınlar.
Sayın bakan o zaman fiyatları indirmeyen akaryakıt istasyonları marketler fetocu hepsini tutuklayıp herseyi eski fiyatlarına getirin ekonomide dünya lideri olduğumuz zamanlardaki fiyatlara dönmesine gerek bile yok 2005-2010 arasi fiyatlara dönülse yeter dolar 1-2lira olsun ekmek 25 kuruş olsun mazot 2-3 lira olsun kafi öyle dünya lideri ekonomiye sahip olduğumuz zamanlara dönmemiz gerekmiyor yani daha önce fakir rezil olduğumuz elektriklerin yeni yeni geldiği o dönem yeter 🤣🤣🤣
Elhamdülillah, henüz bu palavralara inanacak kadar şuurumu kaybetmedim.
Aga bizle dalga geçmeyin be
Önceden tatile memleket e mi gitsek denize mi diye düşünürken şimdi işe gidebilecek miyiz diye düşünüyoruz
Cevap
41Cevap
Kendisinin yakını bir sürü kıyafet mağazası açnış diye okumuştum. Bunlar kendi ekonomilerinden bahsediyor Tükr halkından değil.
Nesi düzeldi ya cidden çıldıracağım dalga mı gecoyorlar dolar Euro kaç TL asgari ücret açlık sınırında sosyal hayat zaten yok temel ihtiyaclarimizi zir aliyiruz bu mu düzelmiş haki
Yani aslında ekonomiyi hallettik Türkiyenin içine ettik hayırlı olmadı demek istiyor bu mesaj koyunlara verilen mesaj yani koyunlar mezbahaya gitmeye az kaldı diyor..
Elbette ki kurtarıldılar. Kurtarmasalardı bugün halen nasıl zam yapılırdı. Zam olmadan ekonomi olur mu?
Biz uzayda yaşıyor olabiliriz
vallahi pes :d iman gücü anlıyorum çok haklı. ekonomi tabi kurtulmuştur inandım şu an aksini diyen ameriganın uşağıdır
Bunlar A Haber izleyen tayfayının yutacağı yalanlar. Bize işlemez!
Baktım bunların bize faydası ben kendimi kurtardım. Ekonomi diye bir şey kalmamış ülkede.
😂😂😂😂
Altlarında son model araba
Der elhamdülillah
Kasım'da 4.50 tlye aldığım küçük tatlı 7.50 olduysa; bize ekonomiden bahsetmeyin
Bugünlük küfür yeme hakkımızı da kullandık çok şükür..
Aile ekonomisini kurtarmış olabilir ama ülke Ekonomisi yerlerde.
Bir süre bu ekonomi kurtulamaz arkadaşlar. Covid bir çok şeyi bitirdi.
Bunları dinleyenler var mı? Cidden soruyorum troller dahil ne dediklerini gerçekten dinliyor musunuz
Kendi ekonomilerini kurtardılar orası mâlum, halkın ekonomisini ancak halk sandıkta düzeltebilir.
:D :D demek istediğimizi anlar o az cok o kadar beyni vardır
evet son nefesini ver di kurtuldu ama kimden kurtuldu acaba
Doğru söylüyor kurtardılar ama kendi ekonomilerini!
Kesinlikle kurtulması neden böyle bir aciklama yapmış acaba
Bunlara oy veren kimse onlarada hakkımı helal etmiyorum kendi anam babamda dahil bunlar yüzünden genç yaşta psikolojik hastası olduk stresten iş bulamıyoruz diye panik atak hastası oldum
Kişisel ekonomi demek istedi. Ülke ekonomisi değildir o.
bu mu kurtarmış ekonomiyi? :) :)
ondan mı dün gece 2 tl mazota zam yaptılar :D :D
Doları 15 lira da zor tutuyorlar ekonomiyi kurtardık diyorlar
inşallah maşallahla ekonomi kurtulmaz. Çalışmak dürüst olmak lazım.
Keşke beynini kullansa belki işe yarar bu kadar yalamakta ne bileyim
Kimden kurtarmış? 😂 kendilerinden ekonomiyi kurtarsalar iyi olacak asıl...
Bunlar resmen daşak geçiyor millet ile ya.
Kendi ekonomilerinden bahsediyorlar
Kurtulduysa Türkiye'nin halı nedir.
Onlarınki kurtuldu demek ki.
kendi cebinden bahsediyordur
Sanırım ben başka bir Türkiye'de yaşıyorum...
Başka ülkeden bahsetmiştir
Dalga geçiyorlar resmen 😂
Ne kurtulması yahu! Can çekişiyor!
Gözlerine biraz bakınca söylediklerine inanıyorsun
Başka bir ülkeden bahsettiğini düşünüyorum.
haklısınız sayın bakanım
Dakga geçiyorlar inanan da çok zaten
agam bizlen eyleniyirr
Yine halkı din ile rahatlıktık elhamdülillah
Ağam bizle eğlenir mk
Aynen ekonomi cok iyi
Leyla ben hicbisi göremiyorum.
Maaşa zam geldi heralde jshdjs
dalga geçiyorlar bence artık..
Bunlar bizle eğleniiyyyy🤦🏻♀️
Ahahaha bizim niye haberimiz yok
Kendi çevresinin ekonomisini kurtardı..
Devlet büyüklerimiz boşa konuşmaz
Hı kurtuldu yerin dibine girdi ekonomi.
bari Allahın adını anmasalar
Bu kurtulmuş hali Mi
Biliyorum sakallı ama ülke batıyor haberim var iki siyaset yapıyorum bozma reis git jdjdjfjjfjdjdjj
Ama sakallı jsjdjd
Gittim be tamam pis🥺 jsjsjs
Nah kurtuldu
Sanmıyorum ya 🤣
Battık ne kurtulması
Cumhurbaşkanı kukla oynatıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?