Covid fasistlerinin radikal solcularin SJW lerin sacma bir söylem Neymis efendim günde 1 ucak dolusu insan C den ölüyormus 84 milyonluk ülkede cokmu fazla?
ölüm ve dram görmek istiyorsaniz ölüm orani %0,3lü balon C plnademisine degil ukrayna savasina bakin her saat 50 kisi ölüyor !alin size gercek drama gercekten fazla ölümler !
Neymis efendim günde 1 ucak dolusu insan C den ölüyormus 84 milyonluk ülkede cokmu fazla?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
O zaman sen gidip önce 2. Dünya Savaşı'nda hatta 1. Dünya Savaşı'nda ölenler için ağla. O ne olacak? 70 milyon civarı insan ölmüş, napalım yani? Bütün gün ölenler için ağlayalım mı? Bana ne ölenlerden bana bir faydası mi var? Gitmişler ölmüşler, şu an naparlar bilmiyorum. Amerika'daki bir insanın yaptıkları beni ilgilendirir mi? Aynı şey ölenler için de geçerli, iki üç günü üzülürsün yas tutarsın hadi eyvallah deriz. Ki bence o bile gereksiz. Ölenin arkasından ağlayacağına saygı duymalısın. Yaptığı her iş için ona saygı duymalısın. Ağlamak zırlamak hiç bir şey değiştirmiyor. Ölümden mi korkuyorsun al Epikuros'tan bir söz "Ben varsam ölüm yok, ölüm varsa ben yokum." Ha bana bu söz de yetmez dersen git reenkarnasyona inan, en azından tekrar doğacağım dersin. Ya da çok iyi bir dindar ol. Bunlar beni ilgilendirmez. Ancak hem senin yaptığın hem de bahsettiğin kişilerin yaptığı hayatın en saçma şeyi. Ağlamak oldukça basit bir şey, şimdi şuradan dram filmi açsam kolayca ağlarım. Peki bu basit şey bir ruha yakışır mı? O yüzden saygı duy, bu dünyada yaptığı bütün her şeye saygı duy. Kim olursa olsun. Saygı duymuyorsan o zaman hiç buraya yazma bile. Bende sevdiklerimi kaybettim. Çok ağladım. Fark ettim ki hiç bir şey değişmeyecek. İşte o zamandan sonra saygı duymaya başladım. Daha yeni oluyor bir yakınımı daha kaybettim koronadan (Allah rahmet eylesin). Ne yapayım ben şimdi, oturup yakınıp haykırayım mi? Gram ağlamadım. Arkadaşlarım kalpsizsin ruhsuzsun gibi şeyler söylüyorlar. Haklılar kalpsiz bir herifin tekiyim. Heh, yine de sen oturup ağlayacaksan ağla, beni ilgilendirmez.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben aglamiyorum herseyi abartip aglayan covid pandemist tayfasi bunalri ona söylemen lazium
Ağlamadığını biliyorum. Ağlamaktan kastettiğim buraya gelip paylaşman. Yakınıyorsun, bu da onlar için üzüldüğünü gösterir. Ha ağlamışsın ha üzülmüşsün ne fark eder. Hiç sevmediğim bir ifadedir ama hani derler ya duyar kasma diye, kasma işte. Sen de kasma onlar da kasmasın. Hem senin için hem de bahsettiğin topluluk için geçerli yukarıda dediklerim.