Karayollarından cevap gelince, herkese açık olan hesabını korumalı hale getirerek Karayollarına "Elinize sağlık ne diyim 😊" diye yazdı.

İBB Tuz ihalesini iptal etmeseylermiş iyiymiş yırtarlardı ama bu sefer eleştiriyi hak ediyorlar 2023ten sonrada aynı vizyonsuzluğu bekliyorum iktidar olunca beni eleştirenlere diyorum ki belediyeler gibi yönetecekler ülkeyi bilginiz olsun sonra ağlamayın ayrıca Beşiktaş'taki asırlık çınarları reklam panosuna kurban edip kesenlere var mı bir çift sözünüz 😏
Devlet o kadar yolu boşuna mı yaptı bu kadar yol yapilmasiydi nerede kalacaktiniz nasil rezil olacaktınız rabbime şükürler olsun o yolları yapanlardan falan diye devam eder diye düşünmüştüm ama elinize sağlıkla bırakmış hayret yakında atarlar bunu trtden 🤣🤣🤣
popo yalayanlaroın Allah belasını ver4sin lağımlarda gebersin.
Yolda kalmadım evim iş yerine yakın🤗
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
15Cevap
devlet terbiyesini bitirirseniz trt de calısan bir spikerde yalamalıkla bir yerlere gelindigini bilince
boyle abuk subuk bir yorum yazar sonra elinde patlar ve hep beraber rezil olurlar
klasik akepe hukumeti ve yalakalari fotografi bilgisiz liyakatsiz rezil sistem
Yola çıkmayın diye 2525151 kez uyarı yapıldı. Kar yapacağı saat açıklandı. Önlemler alındı ama araba başına adam mı dikecekler? Herkes önce kendi önlemini de alacak bi
Ucuz kahramanlıklar böyle oluyor işte sonra karizma elden gidiyah
Isi olmayan zevk icin sokaga cikmasin bi zahmet.. Yalakalik yapmis..
Eskişehir merkeze hiç kar yağmadı. Şiddetli kuru soğuk hakim.
Hakkari de bile yollar acik ya 🤣🤣🤣 surekli yol acik kar yagsa bile bir dozer surekli yollari aciyor kapanmadin diye koca mega kent ne halr gelmis iyi olmus tamam meteoliloji uyardi ama belediye de yatmis yani
Maalesef belediye çalışmıyor kardeşim oy verdik tam fiyasko çıktı
Akp deyken daha iyiydi İstanbul daha iyi gelismisdi particiligi sevmiyorum ama yapiyordu yani ne diyeyim insallah daha iyi bir belediye baskani gelir
artık tamamen taraflı haber yapılıyor..
ne İstanbul da ne de kocaelinde yolda kalmadım..
AKP'nin en büyük başarısı tarafsız ve bağımsız olması gereken bütün kurumları tek partili devlet yönetimi gibi propaganda aracı yapması.
Örnek:
* MB,
* SPK,
* TRT,
* HSK,
* TSK.
Şahan gökbakar eleştirince vatandaş sipikiren eleştirince iktidar yanlısı öyle mi? herkes gerkezi eleştirebiliyorsa bu kadınında hakkı var.
Ümraniye'de caddelerde ilçe belediye aracı gördüm sadece. İBB bir tane araç görmedim. Kira alma işi olsaydı cadde benim diye mahkemeye bile verirdi.
Yalakalık yapacağım diye kendini rezil etmiş.
Cahillik resmen bilmiyorsan hiç konuşma
Metrobüs yolu kime ait?
TRT değil o... İktidar tv
Kardeşim belediye çalışmıyor insanlar akşam yollarda kaldı metrobüsler çalışmadı. Akşam Halk TV izliyorum İsmail Saymaz Ukrayna'dan bağlandı söyleşi esnasında TB2 hakkında övgü dolu sözler söyleyince TV'de hepsinin modu düştü. Böyle hainlik görülmedi.
Spiker haklı
Kalmadım
Haklı isyan
Eskiden de kalıyordu
Ayıp etmiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?