AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
oyle demek istememistir, bir anda sinirle soylemistir.
gecen gunlerde kopenden kacarken kamyonun altinda kalan kiz cocugunun bacaginin kesildigini gorunce bende cok sinirlenmistim.
Daha yeni öğrenci öldü, toplamaya karşı çıkıyorlar kaç kişi öldü bu köpekler yüzünden.
Bu konuda sonuna kadar haklı, dibimizde savaşta insanlar ölüyor kimsenin umurunda değil insan canına zarar veren hayvanları korumaya çalışan çok.
Bence köpeklerle onurlu bir şekilde savaşmalıyız. Kim kazanırsa o sokaklarda söz sahibi olsun. Onlarda ısırmak serbest bizdede taş atmak.
Kadın haklı. Hayvan değil bunlar. Hayvan öldüren insana nasıl insan demiyorsak. İnsan öldüren hayvana da hayvan dememeliyiz!
Bazı insan müsveddelerini fazla pohpohlamamak gerekiyor değilse bu şekilde ağır saçmalarlarsa şaşırmayın.
Duyuyoruz bazı köpekler gerçekten saldırgan zarar veriyorlar en doğrusu saldırgan olanların barınakta olması
Bu çözüm değil ama uyutulmalari gerek
Sokakta birsuru var çünkü
Ne kadar sevsem de saldırıp saldırmayacağı belli olmaz
Bu soruyu 2. Defa görüyorum yıldız tilbe bu sözü baya bi şekilde saçma devlet barınakları düzgün işlese dışarıda köpek kalmaz zaten
'saldıran' diyor ey ahali kendinize gelin. Bir köpek sizin 5 yaşındaki kızınızı kardeşinizi parçalayarak öldürse aynı şeyleri söyler miydiniz?
Yildiz tilbe’ye versinler zehirli et. O da bir tür köpek sonucta yazik.
Uyuşturucu beynini yemiş bunun ne konuştuğunu bilmiyor kafa zehirli normal
Kafası güzelken açıklama yapmasın bu kadın iyice saçmalamış.
Cahil cühela ırkçı bir kadın zaten fazlası beklenmezdi
Kolay bir çözüm bulmuş kendince etik bir davranış değil özür dilemeli
Valla aşırı haklı Almanya’da sokakta tek bir köpek yok bu ne ya çöplük mü burası
her şeyimiz almanya gibi ya bi oldu kalmayan xD
Bu sanatçılar ne dediğini bilmiyor. Gündeme gelmek için saçma sapan laf atıyor ortaya.
Bu çözüm değil katliam olur. Saçma ve vahşice bir tavsiye
Vahşice olan küçük çocugun yüzünün parçalanması değilmi
Hayvanlar güdüleriyle hareket ediyor düşünmeden etmeden ama insanları hayvanlardan ayıran noktada aklı düşünme yetisidir. Aç kalan hayvanlar saldırıyor çok üzücü evet ama çözümü katletmek olmamalı
Aç kaldığından değil doğası gereği saldırıyor.
Bizim sokakta beslenen köpekler var hiçbirinin insana saldırdığını görmedim. Ya da evde beslenen köpekler sahiplerine saldırıyor mu? Hayır. Doğasıyla ilgisi yok aç kaldıklarından saldırganlaşıyorlar
Talihsiz bir açıklama olmuş cahilce ve düşüncesizce
Eti bulsa millet kendi yiyecek zaten. Isi gucu yok et alacak o kadad paraya bir de zehir koyup kopege verecek. Bunun etik yanindan bahsetmiyorum bile, tam anlamiyla... Anladiniz siz.
Kafası iyi yine. Zaten kendini bilmez, ağzından çıkanı kulağı duymayan biri.
Delidir ne yaosa yeridir ama bu sefer fazla abartmış
Suça teşvikten yürünebilir hele ki bunu toplum önünde yapması kitlesel suça teşvik cezası artar.
Bu konuda çok bilinçsiz bir toplumuz o yüzden haklı biraz ama tabii ki çözüm o değil
Evcillestirilsin egitilsin her canlılın yaşama hakkı var onu bizler değil ilahi adalet alır canını.
Hayvandan değil insandan korkun insan bir anda bir canavara dönüşebilir
Ünlülerin ünü azalmaya başlayınca insanların sosyal medyada konuşacağı bir sözle ortaya çıkıyorlar
Toplamaya kalksan karşı çıkıyorlar, kaçtane insan öldü sokak köpekleri yüzünden.
Çok çiçek koklayınca ani tepkiler verir insan. Doğal anlık öyle sürekli paylaşım yapıp bianda öyle yazması
Yıldız Tilbe cahil biridir. Bir sanatçı zarafetine sahip değil, bilinçsiz bir insandır.
Cidden yıldız Tilbe böyle bir şey demiş mi ya?
🥺
Çözüm bulsunlar sokak köpeklerine bende korkuyorum. Bağırıyor bir tanesi şu an 😬
Haklı, can alıyor bu köpekler insan hayatına adapte olmaları gerekli
Hayvanlari seviyorum ama bu saldirgan olanlari icin bi cozum bulunmali
Doğru bir metod değil ama alternatif çözümler bulunması gerekir.
Mantık li bulmuyorum yıldız tilbe sende halktan çok tepki alırsın inersin tahtından bi özür dilemeli
Bende gördüm şok oldum hayvansever birisi olarak gözümden düştü
Bu ne zihniyetsizlik ta, ahirette ödeyeceksiniz o zehirlemek istediğiniz köpeklerle :)
kardeşim fazla vurmuş kafasına.
Kaç yıl oldu hala kendine gelememiş.
Ablacım git ísıttir kendini bide seni görek ne tepki verecen
Bunu da zehirlemek gerekiyor bosuna yasıyan mahlukat bunun zaten yatacak yeri yok cehennemlik bu
Kendisini zamanında öyle zehirlemişler ama ölmemiş şans eseri, tecrübe konuşuyor.
kokain kafası bu..
torbacısını değiştirsin bu hanımefendi..
O hayvanları beslemek, şefkat göstermek ve onları sevdiğini belli etmek yerine “ zehirle gebersin” diyerek kimin daha saldırgan ve değer görmemesi gerektiğini bir kez daha gösteriyor insanlar. Yeni bir sözde sanatçıyı daha kaybettim çok şükür.
o kadar kudurmuş köpek var ki çete kurmuşlar katılıyorum Yıldız'a. Hayvan hakları felan demeyin dalarım valla.
İnsan canı? çocuk canı?
Sokak da yaşayan masum hayvanların canı?
Sizce hangi can daha önemli?
Herkes kendi için de tartıyor konuşuyor
Evet bıktık aetik sokakar yurunmez hale geldi isteyenler yola mama döküp para harcayacsgina barına yaptırsam istedikleri gibi
Sokak hayvanı denilen kavram ortadan kaldırılmalıdır.
Senin nasıl yaşam alanınsa hayvanlarında yaşam alanı kısıtlayamazsın
@beyazzz__17 Gayet de kısıtlarım. Besin zincirinde en üst halkada benim türüm varsa istediğimi yaparım.
Sokaklar hayvanlarin yaşam alani değil... bu kavrami zorla, sadece Türkiye'de kabul ettirmeye calisiyorsunuz.. hic bir medeni ulkede sokak kimsenin yasam alani filan değil... orasi tehlikeli bir yer, hayvan refahi icin de tehlikeli.. bunu özellikle böyle isteyenler mama bagisi adiyla para toplayarak gecim sağlayanlar
@beyazzz__17 için yazdim az onceki yorumu, pardon
@Be_smart Anladım dediklerine aynen katılıyorum reis.
Hayvanlara zehirli et vermekle mi çözülecek bu? Bu nasıl insaftir.
@beyazzz__17 sokak hayvani kavramin olmamalidir diyen herkesi zehirli et vermekle itham edivermen muhteşem.. iste bu algı oyunlaru ile 10 milyon hayvan sokakta, her gece travma yaşıyor sirf sizlerin bencillig yüzünden, milyonlarca kişi de saldırıya uğruyor.. bence hayvanseverim. deyip de onlardan faydalananlarin ıslah edilmesi lazim önce...
Sokak kimsenin yasam alani değildir dersen zehirli et veriyorsun, ama hepsi sokakta kalsın dersen hayvansever oluyorsun.. ironi budur...
Kardeşim neden yanlış algı yaratıyorsun ben büyük bir hayvan severim ki ne hiç bir hayvan başı boş olsun isterim ne de insanlara saldırsın ama onların da özgür yaşamı var daha fazla size cevap vermek istemiyorum
Saçma sapan yerlere çekiyorsun olayı sana zehirli et vs mi diyorum sorulan soruya karşı bunu diyorum herkesin bir yaşama alanı vardır dimi
Kendi algiyi yaratırken masum hayvansever, biz kendimizi ifade edersek algi yaratan suçlu.. yeminle bu hayvansever kılıklılarik hepsi hayvan düşmani aslında, sadece ego tatmini yapiyorlar
Ne diyim ki sana göz görmeyince laf etmek çok kolay. Sen nerden bilebilirsin benim nasıl bir hayvan sever olduğumu hayırlı akşamlar
İnanılmaz sığ bir düşünce kınıyorum gerçekten ünlü olmak bir şeyleri başarmak yetmiyormuş demek ki insan önce karakterli olmalı
Haklı tabi ki köpeklerin korkusundan yolumu değiştiriyorum. Avrupa da yolda bi tane hayvan göremezsin burada sürüyle. Kaç kişi öldü yakın zamanda da köpekler yüzünden insan canından kıymetli değiller!
Yolda, parkta başı köpeklerden bahsediyorum?
Kadın haklı nedir bu başı boş köpeklerden çektiğimiz yürüyemez olduk sokakta.
Beni geçen yıl hastanelik ettiler. 15 gün kolumu kullanmadım.
eger devlet cozum uretmiyorsa kadin hakli. biz mi olelim onlar yasasin diye
Aslında kendi gibi ite laik gördüğü muamele yapılmalı o hayvanlar canlı değilmiki böyle zihniyeti bozuk insanlar yorum yapıyor
suç köpeklerde değil onları eğitmek yerine saldırmaya öğreten sahiplerinde sahiplerinin suyuna zehir katılmaları köpeklerin değil
Yanlış algı oluşturdu. Sokak köpekleri tehlikeli olabiliyor bunun hayvanseverlikle ilgisi yok
Öyle çözülseydi ünlülerin bir çoğu hayatta değildi şimdiye
Köpeklerin çoğu bunlar gibi insanlık dışılara saldırıyor zaten. Bence sayıları daha da artırılsın.
sokak köpeklerine bir çözüm bulunma korkuyorum ben yanımda erkek olmazsa
Bir insanın hayvan sevgisi yoksa insan sevgisi hiç yoktur yazık
öncelik insanlık. Bütün bir hayat insanlığın devamlılığı için tasarlanıyor. Hayvanlardan nefret edin demiyorum onlarında yaşamaya hakları var ama insan canına riske atarak, parçalayarak, yok ederek değil.
Daha güzel çözümleri vardır bir cana kıymak bu kadar kolay mı