Muharrem İnce'nin AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'hakaret' suçundan yargılandığı davada savcı, İnce'nin 4 yıl 8 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
Cumhurbaşkanı hakkında görüş söyleyen hapse atılmalı mı?
fakat anayasada hakaret suçu kişisel küfür dahi olsa o kadar taban ya da tavan cezayı kapsamıyor.
herhal savcı , tayin ya da bassavcı vekilliğine yürümek istiyor , dikkat çekmek istiyor.
bakınız demokrasi demek elestiri demektir. eleştiri haktır. gazete sosyal medya ya da vatandaş bunu yapar , dile getirir velev ki laik hukuk sosyal ve demokratik bir ülkede olması gerekende budur.
siz anayasal duzenı degıstırmekten , cumhurbaskanına alenen hakaret ya da tbmm kucuk dusurmeden dava acmanız hukuk sisteminizdeki aksaklığın işaretidir.
ayrıca bunları zikrederken ana bacı herkese sövelim demiyorum . eleştiriden bahsediyorum.
evet sevmiyorum , eleştiririm velev ki küfür etmeye gerek yok bunu dile getiriyorum.
su an bır hukuk burosu troll ordusu ile sabah aksam ava cıkıp goruntu kaydı ile dava acılıyor , son sayı 385 bin.
peki ya adam mahkeme baskanına , siz benı cumhurbaskanına alenen hakaretten dava actınız , velev ki ben ak parti genel başkanı ıcın konustum dese ne olacak?
savcılık ve hakimlik mesleği özel ve onurlu meslektir.
buradaki her cevabi bu hakaret diyerek davalık olabiliriz :) eeee reis her zaman derdi ben dava adamıyım diye :) sonuc 40 bini uzerinde actigi dava var :) gercekden dava adamı yani :)))))
yook canım ne hapsi direk idam edilsin olduğu yerde..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu ülkeden hiç umudum yok gitmek istiyorum gitmek için kur yüzünden imkanımız bile yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kendine rakip gördüğu en güçlü rakibini ortadan kaldırmak istiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hakaret ve makamına karşı anayasal ve ceza kanuna aykırı fiil olduğu sürece tabi ki olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Az kaldı kendisi de yargılanacak inşallah zamanı geldiğinde milyonlarca insanın ahını aldı almaya da devam ediyor sadece saray yönetmekle ülke yönetilmez söylenecek o kadar çok şey var ki anlayan anlar zaten.