Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi devam ederken ABD Başkanı Joe Biden merakla beklenen kararı açıkladı. Kameraların karşısında geçen Biden, ABD'nin Rusya'dan hem petrol hem de doğal gaz alımını durdurduğunu açıkladı. ABD'nin ardından AB ve İngiltere'den de benzer adımlar geldi.Biden;"ABD, tüm Rus petrol ithalatını yasakladı. Yasak, gaz ve enerjiyi kapsıyor. Tüm müttefiklerimizin bu yasakta bize katılamayacağının farkındayız. Bu yasağın ABD olarak bize de bedelleri olacak. Savaş makinesi Putin'e baskı yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Putin'i sıkıştırmak. Ukrayna'ya savunma silahları verdik. İnsani örgütlerle birlikte çalışıyoruz." dedi.
Biden duyurdu: ABD, Rusya'dan petrol ithalatını yasakladı! Bu gelişmenin sonuçları ne olur?
hangi çağda yaşıyor putin anlamak zor. ukrayna işgalini kendi içişleri gibi görüyor sanırım. kimse yaklaşmasın alnından vururum diyor. bu ortaçağda olsa bile kabul edilemez. amerikanın ukraynaya vaatleri nerede kaldı olan sivil halka oluyor insanlar ölüyor zelinsky komedyenliğe devam ediyor ben başkan olsam insanlar ölmesin diye bırakırım ne koltuk sevdası bunlar inat etmesin saklanıp putini kızdırıyor sürekli. milyon kişi ölünce natoya girsen o kişileri geri getirebilecekmi hayır. savaşın bitmesi için her şey yapılmalı
Özellikle bu durum hakkında çok detaylı bilgiler sunan biri var. Olayları tüm yönleri ile ele alıp tweet atıyor. Şöyle olursa şöyle olabilir. Bu durum için bu ihtimaller var gibi oldukça ayağı yere basan ifadeler kullanıyor.
Öyle televizyon programlarında saatlerce tırnak içerisinde “boş” konuşanlar gibi de değil, ben oldukça ilgiyle yazdıklarını takip ediyorum.
Bu ne yazık ki iki bilinmeyenli denklem.. Birinci sonuç içeride zzaten ayaklanmış Ruslar daha çok ayaklanacak yönetime iç karışıklık çıkacak. Diğeri iseRusya dünyayı kendi ile beraber ateşe atacakKarlı çıkan Çin ile Japonya çıkacak.
şu an Google'dan ruble dolar 130 küsğr görünüyor ancak orada yaşayan arkadaşlar 150 yi geçtiğini söylüyor. Türkiye ve yabancı ülkelerdeki paritelerle oynuyorlar, Rusya'da durum daha vahim boyutlarda.