https://www.internethaber.com/meral-aksener-8-mart-konusmasi-kadinlarin-ayaginin-altini-opmelisiniz-kereste-adimlar-video-galerisi-2240358.htm
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kasıt ettiği tüm erkekler değil. Öküz odun kafalıları kasıt etmiş. Onlar konusunda haklı bir sitem olmuş. Ama yine alınganlık yapıp Meral Akşener erkeklere ''kereste adamlar'' gafına imza attı diye algı yaratan gazeteler ve televizyon kanalları haberleştirecektir eminim. İsminin başında Yeni... olan gazete özellikle...
düşündürücü. yani öpsünler tabi de genel olarak kadınları bu kadar yüceltmelerini anlamıyorum. şimdi "kadın düşmanı höö" demesinler ama çoğu kadın inan ki başına geleni hak ediyo. ha bu hak etmek ne demek? kendini geliştirmiyo, koca lafına bakıyo, o "kereste adamlar"a karşı kendilerini nasıl savunacaklarını bile bilmiyolar, kendi fikirlerini savunmayı dahi bilmiyolar (tabi önce fikir üretmek gerekir savunmak için bile). tabi alınan önlemler de yetersiz ona bişi diyen yok. kadının erkek üstündeki emeği tartışılmaz ve gurur okşayıcı şeyler yapsalar fena da olmaz ama önce kadın kendini sağlama almalı ki bu "kereste adamlar" çoğalamasın. çoğalmasını sağlayıp köşede gene ağlıyolar bişi hak etmiyo bu adam diye. kimseyi küçük görme çabam yok. çoğu kadın egoist veya cahil. erkekler de öyle zaten de konu kadınlardan ilerledi diye şey ettim :d aklı başında düzgün insan bulmak aşırı zor. bu dediklerime kuduranlar da olacak şimdi istediğinize kudurun
Kadın düşmanlarına çocuk ve kadın suçları işleyenler için söylemiş o kişiler için az bile demiş. El üstünde tutan en azından saygı duyan erkeklere teşekkür ederim.
Sonuna kadar katılıyorum , yuvayı yapan o, yürüten o, erkeği destekleyen o ve geleceğin en güzel meyvesini verende o.
Cevap
17Cevap
bu ulkenin kadıni evet herseyi hak eder :)
evet annemin ayaginin altini da operim :)
ama bu gun 8 Mart emekci kadınlar gunu :)
kamu spotları ise tecavuze ugrayan ya da erken evlendirilen kadın reklamları :)
yaw gunun anlam ve onemini bile bilmiyoruz :)
Bu bakış açısına karşıyım. Sanki erkeklere her şey müstahak ama kadınlar dokunulmazdır her anlamda, onlara tek bir söz bile söylenemez kafası, kadın erkek eşittir diyenlerin dayatmaya çalıştığı bir durum. Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum artık insanları. Resmen erkekler itilip kakılabilecek bir duruma getirildi. Kadınlara pozitif ayrımcılığı geçtim artık erkeklere negatif ayrımcılık başladı.
Erkek erkekliğini, kadın kadınlığını bildiği müddetçe , kimse kimsenin ayağının altını öpme gereği duymaz. bir zamanlar türk, kürt kavgası vardı, sonra yerini alevi sünni kavgasına bıraktı. şimdilerde ise kadın erkek kavgasına kaydırıyorlar. Kadına değer verildiği kadar , erkeğede değer verilmelidir.
Herkesi içine katmamış kadına engel olan, şiddet uygulayanlar için kadın onu bunu yapamaz diyenler için "kereste" adamlar dediğini düşünüyor ve haklı buluyorum.
Haketmeyenin öperler genelde sonrada tekmeyi yerler. Ne demişler deveye diken... Çok doğru iyilik yaramaz kimse için nefes tüketmeye değmez sana saygısı olan azıcık seven insan zaten seni üzmez.
Ne kadınlar erkeklerin ayağını öpmeli ne de erkekler kadının ayağını öpmeli ayrımcılık yerine eşitlik isteseniz her şey daha güzel olacak ne demek kadının ayağını öpmek
Üslup özellikle siyasette şart. Kadın haklarını bu şekilde savunmasının benim için pek bir ehemmiyeti yok açıkçası.
Dünyanın en haklı olayını bu kadar haksız ve saçma sapan bir cümleyle savunmak buna denir... Muhtemelen burada "Hiç bir şey yapmadınız diyenlere" sarf ediyor bu hakareti.
Yine de yakışık almamış.
Demek ki erkeklerin oyuna ihtiyacı yokmuş Akşener'in. Madem öyle, kendisi bilir.
Sadece annemin ayaginin altini operim birde olursa karimin gerisi bos
Her erkeğe demediği gibi, her kadına da dememiştir.
Kötü ve kendini beğenmiş kadınlar da buna dahil mi?
Çok haklı. Ben bu ülkede kadın olsam oyum kesinlikle meral akşenere olurdu. Hiç tereddüt etmezdim
Siyasi karakterler onlar ne oy getirirse öyle konuşurlar...
Ne olursa olsun kim ne hak ediyorsa onu veririm Eğer ayağının altı öpülecek kadına rastlarsam çekinmeden öperim ama bunu hak eden kadına rastlamayacağımı çok iyi biliyorum
Bakımlı bir ayaksa kırmızı ojelı falan öpmekle de kalmam 😛😋
Iyide bu kadin kadin degil ki. Agzina aldigi k3limelere, kurdugu (ya da kuramadigi) cumlelere, üslubuna bi bakin.
kereste adamlar pek yakışık olmamış.
Bir şeyleri abartmasalar dozunda kalsa.
Kerestelere demiş. Üstüne alınanlara demiş :dd
Meral yenge abartmış biraz
Elbette ki haklı. Baska söze gerek yok.
Kerestelere duyurulur
İlginç. Günümüz kadınlarının en çok sevdiği erkek tipi odun ve kereste değil mi? ''Ayy aşkım odunsun yaa'' repliğide cabası.
Evet erkekler öpmelisiniz. d
kereste adamlara söyelemiş o yüzden haklı
son derece haklı
Kahkaha attim
C Zevzeklik etmiş!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?