zelenskiye dikkat edin elon musk ın kardesi gibi yahudi oldugu çok belli.
adamların her koldan gizli örgütlenmeleri var. büyük ortagı projesinin gerçekleşmesi yani armagedona gidecek yolda heryerden bunlar mantar gibi türüyorlar. saglam propaganda yöntemleri var güven kazanarak milletleri kandırarak. putin zalim ama bu fitneciler daha da zalim göstermeden karıştırıyor ortalıgı ona verilen misyonu yerine getiriyor zelenski. aşagıdaki yorumdaki adam haklı bence. siyonist örgütlenmeye destek veren yahudiler temizlenirse tüm dünya huzur bulur.
Zelenski de yahudi siyonistmiş bu ortalıgı karıştıran yahudilerden dünya ne zaman kurtulacak?
Adam yorumunda %100 haklı. Kesinlikle katılıyorum. Bizi de karıştırmak için çalışıyorlar şu an. Çünkü Ortadoğu’nun kilit ülkesi ve teslim olmamış son ülkelerinden birisiyiz. Bizi yıktıkları an Ortadoğu’nun da süngüsü düşmüş olacak. Uyanın ayık olun yahudilerin kimleri, hangi partileri destekledikleri çok açık şimdilerde. Biraz at gözlükleriniz ve siyasi fanatizmi bırakıp tarafsız bir şekilde bakarsanız görürsünüz zaten.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bunların üst üste koyulup isrrailde skileceği günü sabırla beklemekteyim
bilseniz kaç yazar, eninde sonunda israilde kazıklara oturtulacaksınız üstün ırk davanız popon kaçıcak rezil rüsva olcaksınız. kuran başınıza gelecekleri haber veriyor aç oku belki suratın ekşir a *m kafalı aşağılık seni 😂
Kurani da biz yazdik, dini de sizleri yonetmek icin biz kurduk. Bunu anlayamazsiniz sadece bizim yazdigimiz kitaba itaat edersiniz. Gunun sonunda dunya bizimdir.
Yok tüm dinler aynı bana göre :D Hatta bir videoda görmüştüm abdde müslümanlarla yahudiler karşılaştıklarında ateistlere deistlere karşı dostluğumuzu güçlendirmeliyiz diyordu sen düşün artık
tüm dinlerin temelleri yani bozulmamış halleri evet aynı ama şirk bulaştı mı o dinin bir anlamı kalmıyor ve yeni uyarıcı gönderiliyor. en son uyarıcı geldi ve bir tek onun dediklerinin hükmü var, kıyamete kadar da ondan sorumlusun.