ABD başkanı Biden, rusyaya yaptırım uygulayacakmış putin ukraynayı fethetmek istiyor vazgeçmiyor bu savaşı kim kazanır?
RUSYA
ABD
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güçlü ülkelerin ekonomik kaynağı hep aynı, destek aldıkları lobilerde aynı. Çin Rusya ABD İngiltere İsrail dünyada ulus devletler yıkılsın bu beş ülke kalsın sadece derdindeler. Bunlar hiç ters düşmez sözde yaptırım uygular ama öyle bir şey yok. Kınar ama çatışmaz birbirleriyle. Bunların hedefi aynı, dünya nüfusunun azalması dünyada bir kaç devlet kalması. Ortadoğu İsrail in. Kuzey Rusya nın. Avrupa İngiltere'nin. Asya Çin'nin. Güney Kuzey amerika ABD'nin. Afrika sürgünlerin yeri olsun açlık hastalıkta kalsınlar. Tüm plan proje bu aslında. Dünya nüfusu azalsın uğraşındalar. Fark ettiler ki geç kaldırsalar başka ülkelerde teknoloji geliştirip süper güç haline gelecek, Türkiye Hindistan Pakistan Katar İran gibi.. Hızlandırma derdine düştüler savaş reklamları pompalıyor dünya medyası sürekli. No War eylemcileri, Greenpeace ciler nerde hiç yok farkındaysanız.
Bu beş ülke keşke ortadan kaybolsa
Rusya hali hazırda kendi ekosistemini kurmuş ve müttefikleri açısından kesinlikle Avrupa ya da Amerika’ya bağlı olmayan ülke bu nedenle hiç bir yaptırımın ona işlemesini beklemek sadece cahillik olur.
Şavaş açısından birbirine denk olan ülkelerin çarpışmalarında her zaman saldıran taraf en büyük zararı yaşar çünkü denk durumlarda savunma daha az maliyet ve kayıp yaşatır.
Yüz ölçümü ve çoğrafi konumu Rusya’yı üstün kılıyor ayrıca Avrupa’nın doğal gazını keserek o ülkeler içerisinde çok kısa sürede bir kaosa sebebiyet verebilir.
Modern füze sistemleri ve elinde bulundurduğu nükleer başlıklar Avrupa’nın uslu uslu yerinde oturmasına yetecek güçte.
ABD nin amacı klasik teroristce boy gostermek..
Rusyanın ise gözü körleşmiş..
Dua edin bol bol..
Eğer iş daha da ciddiye binerse ki öyle görünüyor.
Yavaş yavaş ücüncü dünya savaşına geliyoruz.
3. dünya savaşı biyolojik olucak koronavirus gibi.
Zaten icimiz de hala virüs var..
Özellikle bizim ülkemizi takip ediyorsan görüyorsundur.
Böyle devam ederse bitecek gibi değil..
biontech in satılması için virus bitmiyor aklı olan turkuvac vurulsun
kazanan olmaz. bir bakıma kıyamet olur
Cevap
19Cevap
Rusya ne kadar süper güç olsada bidenin yaptırımlarını göze alamaz ki almamalıdırda ufak sürtüşmelerle neticelenecektir hatırlarmısınız bilmem bi ara abhazya krizi olmuştu Rusya tanklarını Gürcistan sınırına sürüp sonra geri çekildi.
gürcistanı aldı zaten rusya
Kim kazanır bilemem ama savaş pokuna bizim borsa çöküyor günlük 10 12 bin tl zarara giriyorum 3 gündür
ii oldu bitcoin alsaydın borsa keriz silkeleme kurumudur
48 bin tl zarar var bitcoinde. Sanki coin kaldı da 🤣
@Zeusscuk sana kemik atan olmadı
@MySensizlik hangi kağıtları altında da bu kadar zarar ediyorsun?
Ayrıca kredili değilse sorun etme eninde sonunda yerine gelir yeter ki sağlam kağıt olsun
Dzgyo kardemir sasa… satmadım zarardan da satılmaz lakin ortalığa bakarsak 1-2 hafta borsa eksiden gider
Kağıtların çok iyi maliyetlerin bilmiyorum ama stop olmadıysan uzun vadeli çok iyi olur Sasa Kardemir
Denizi incelemedim bilmiyorum yorum yapmak doğru olmaz
Bol şanslar
Teşekkürler. Deniz gyo arapların büyük bir kısmı ama bakalım 8-9 bin onda var zarar
Rusya basit bi devlet değil, yer altı kaynağı çok.
Ama Rusya’nın eski gücü kalmadı bölününce pek bi fonksiyonu kalmadı ama putin deli dolu bi adam savaşçı yapısı var yani korkmuyor
ukranyalı mültecileri zor zamanlarda yalnız bırakmayız :D
din kardeşimiz değil onlar
ikiside
Abi ne sapıksınız ya savaşta bile uçkur düşünüyorsunuz
Bu nasıl bir şey harbiden
@xdenizx898 ben espirisel olarak söyledim ama sen hazmademedin kusura bakma yerinde olsaydım hayatta kalmak için iç güdülerime baş vurmazdım
Eğer öyle bir savaş çıkarsa en büyük darbeyi alan Türkiye olacaktır maalesef
Eğer ABD kendine bir tehdit görürse o zaman görürsünüz Kartalın ayıyı nasıl deştiğini…
Bende bu ikisi kapissa dünya savaşı çıkar o yüzden herkes ABD ile ortak lmaya çalışır
Abdnin yarısı kalırsa iyi 😊
nasıl
Kim kazanır bilmem ama dünya kaybeder
hahahahah
Huhuhuhuahahahaha
Türkiye abdnin yanında olsa bile rusya forever
neden
İt itin kuyruğuna basmaz
Asıl kaybeden Türkiye olur.
Ben ben ben
Türkiye (kaybeder)
biz karışmicaz