İstanbul'da bir camide görev yapan 25 yıllık imam Ömer Karadağ, camiye gelen elektrik faturasını paylaştı. Toplam 16 bin 383 lira fatura geldiğini belirten Karadağ, "Bundan sonra hiç kimse bana 'Sizin camiden elektrik alamıyorum' demesin. Bugüne kadar camiye gelen herkese elektrik vermeye çalıştık, aha da sonuç 16 bin liraya mal oldu. Sonra hocam demedin demeyin." ifadelerini kullandı.Karadağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,
"Eyvah, bizim camiyi de elektrik çarptı. Biri 12 bin lira, diğeri 4 bin 378 lira olmak üzere toplam 16 bin 383 lira lira elektrik faturası gelmiştir. Yanlışlık olmasın diye rakamı yazıyla da yazdım. İlan ediyorum, bundan sonra hiç kimse bana 'Sizin camiden elektrik alamıyorum' demesin. Bugüne kadar camiye gelen herkese elektrik vermeye çalıştık, aha da sonuç 16 bin liraya mal oldu. Sonra hocam demedin demeyin." ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > 25 yıllık imam Ömer Karadağ, camiye gelen okkalı elektrik faturalarına esprili bir şekilde tepki gösterdi. Ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bunlar faturaları kendi mi ödüyor da dert ediyor
Müftülüke bildiriyordur büyük ihtimal
Guzel dile getirmis konuyu 🙂
Hocam talimat verdim. Yeni bir ayar cekiyoruz fiyatlara merak etme. d
Elektrik faturası Şubat ayı gelmedi bakalım kaç gelecek çok merak ediyorum :)
Bakalim bizede gelmedi.
210 kw cikarilmisti. Onun harici yine yeni bir duzenleme gelecek.
Zaten o 150 kw sınır belimizi bükmüstü.
Baya esprisel yaklaşmış olaya güldürdü 😅
Ama bulunduğu konumda fazla durmaz yarına görevinden alındı gibi haberleri alırız.
25 yıldır çalışmış daha da takmaz her halde :D Camiiden elektrik alamıyorum kısmı beni baya güldürdü :D
25 yıldır ses çıkarmadığı içindir belki de.
Evet o kısım baya güldürdü 😅
Soru üzerine bu fıkra aklıma geldi 😄😄
Fıkra güzelmiş :D :D
Bence mesaj yerine ulaşmıştır 😄
Elektrik faturam gelmedi bunları gördükçe gözümü korkutuyor jdjff
Şubat ayından tırsıyorum bende :D
Cuma günü hutbede pamuk eller cebe elektrik faturası ödenecek yoksa bir daha elektrik alamazsınız
Aha çıktı elektrik faturasinin parası 😊😊
Bu camiden elektrik alamadım dememek için paralar cebe :)
Aynen öyle 😂😂😂
Aykut Elmas geldi aklıma. Roma ımparatorluğu gibi geldim, gördüm, girdim misali bu faturalar
Aykut elmas skeçleri gibi aynen
İyi espri yapmış imam
Aynen güzel espiri :)
gayet güzel, böyle olmalı hocalar..
Güzel ve esprili göndermeli mesaj vermiş hocamız
Güzelmiş
aynen :)