25 yıllık imam Ömer Karadağ, camiye gelen okkalı elektrik faturalarına esprili bir şekilde tepki gösterdi. Ne düşünüyorsunuz?

İstanbul'da bir camide görev yapan 25 yıllık imam Ömer Karadağ, camiye gelen elektrik faturasını paylaştı. Toplam 16 bin 383 lira fatura geldiğini belirten Karadağ, "Bundan sonra hiç kimse bana 'Sizin camiden elektrik alamıyorum' demesin. Bugüne kadar camiye gelen herkese elektrik vermeye çalıştık, aha da sonuç 16 bin liraya mal oldu. Sonra hocam demedin demeyin." ifadelerini kullandı.
25 yıllık imam Ömer Karadağ, camiye gelen okkalı elektrik faturalarına esprili bir şekilde tepki gösterdi. Ne düşünüyorsunuz?
Karadağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,
  • "Eyvah, bizim camiyi de elektrik çarptı. Biri 12 bin lira, diğeri 4 bin 378 lira olmak üzere toplam 16 bin 383 lira lira elektrik faturası gelmiştir. Yanlışlık olmasın diye rakamı yazıyla da yazdım. İlan ediyorum, bundan sonra hiç kimse bana 'Sizin camiden elektrik alamıyorum' demesin. Bugüne kadar camiye gelen herkese elektrik vermeye çalıştık, aha da sonuç 16 bin liraya mal oldu. Sonra hocam demedin demeyin." ifadelerini kullandı.
Haber kaynağı: https://www.haberler.com/25-yillik-imam-camiye-gelen-okkali-elektrik-14737404-haberi/

#çarliabinizsoruyor #İmamdanokkalıfaturayatepki #25yıllıkimam