Devlet Bahçeli: "Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı, hepsi gelip geçicidir. Müslümana karamsarlık haramdır." dedi. Merak ediyorum hangi tarikattan bunlar 😃 #kafamıngüzelligi
Devlet Bahçeli, "Fiyat artışları, zamlar gelip geçicidir. Müslüman'a karamsarlık haramdır!" dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Madem karamsarlık Müslümana yakışmaz 2017 öncesi halk fakirlik çekiyor diye niye söylüyordu? Hilal Kart çıkartalım, halka sosyal destek olalım niye diyordu? Bugün 2017 öncesinden ekonomik anlamda çok daha kötü durumdayız. Şimdi niye farklı konuşuyor? Yani siyasetçi işte, çok da önemsememek lazım.
Aptallık loading... dıtdııt!! Ben de diyorum hangi tarikata denk geldik diye de epey karışık. Cemaatler anayasayı düzenliyor artık... bunlar normal karşılanır hale geldi :S
Degisik bir kafa acaba kendi inanıyormu. Benim asıl merak ettigim nasil bukadar arsız olunur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dedi ve on binlerce TL maaşını aldı öyle ise yaşasın asgari ücret ile otobüs ile girsin gelsin gideceği yere girelim samimiyetini boş laf kalabalığı yapmasın