Yeni Zelanda Hükümetini Takdir ediyorum psikolojik harpla suçlunun sığındığı kolonları yıkıyor sizce?

Yeni Zelanda hükümeti, saldırganın karşısına o günün kahramanlarını yüzleştirmekle kalmıyor aynı zamanda yarattığı kaosun sonuçlarını yüzyüze getiriyor.

Böyle çok video var varda bu değerli konuşmaların üstünde ısrarla durduğum bir söz var.

"Korkak bir katilsin sen"

yüzüne böyle böyle vurmuslar konuşmaların içinde

Tamamen iyi niyetlerle toplanmış ve hiç kimseye zararı olmayan, savunmasız hazırlıksız bir topluluğun içine girip katliam yaptı. Kim ne acı çekecek neler yaşayacak masumların ne suçu var diye düşünmeden tıpkı oyunmuş gibi

Bu olay ilk zamanlarda yaşandığında sonunda polisler keşke işkenceyle öldürseydi dedim

ama daha ağır bir cezayla karşı karşıya bıraktılar,

Tarihin en ağır cezası aslında girdiği ağırlaştırılmış müebbet hapsi değil

en ağır ceza, her duruşma da yarattığı kaosun sonuçlarıyla yüzleştirmiş olmaları

ve buna devam da ediyorlar,

en ağır ceza hep derim vicdan azabıdır, düşünebilen her canlının fikri zaman içerisinde parçalanmaya başlar, parçalandıkça suçlamaya ve suçlamaya başladıkça yarattığı kaosun sonuçlarını hatırlatan insanlarla karşılaşmak istemezler, Yeni zelanda hükümeti ise her duruşmada bunu yapıyor,
Aslında tüm dünyada böyle şeyler olması gerek, ağırlaştırılmış müebbet halan ağır suçlulara böyle psikolojik harp uygulansa daha ağır işkence olamazdı herhalde.
Güncellemeler
+1 yıl
Korkak bir katil.. aslında nede iyi özetlemiş şu kelimeler durumu
silahsız savunmasız bir topluluğa saldırı gerçekleştirecek kadar alçalmış bir katil , birinin silahı olduğunu zannedince korkudan kaçacak yer aramış bir katil.
Yeni Zelanda Hükümetini Takdir ediyorum psikolojik harpla suçlunun sığındığı kolonları yıkıyor sizce?