Herkesin görüşüne saygı duymak gerekir. Sorumdaki esas amaç memnuniyet oranını , yaş kategorisine göre oranlamak.
Evet, gayet memnunum herşey yolunda.
Evet , yanlışları olsada alternatif kimse yok.
Hayır, memnun değilim bence... olmalı (nedeniyle birlikle )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cok sukur. Zor zamanlardan geciyor olsakta.
En mantiklisi yine benim icin. Ak parti ve RTE dir.(Cumhur Ittifaki olarak MHP yi de destekliyorum )
Memnun değilim ama şuna eminim bunların iktidarı döneminde bu memleket bölünecek yaz bir kenara bir dediydi dersin
döviz kurlarına bakmak bile fazlasıyla yeterli
Avrupanın oyunu diyolar eski osmanlı yeniden diriliyo buna karşılık avrupa Turkiyenin büyümesini istemiyo ve ekonomiyle onlar oynuyor diyolar
çomarım eksiyi vermiş hemen; tabii hayatı garanti, vasıfsızın teki ama kimbilir nereye attı kancayı siyaseten on numara maaş, sabah git akşam gel bütün gün takıl -ki gitmeyenler bile varmış-, özlük hakları primler vs yaşlılık da şimdiden kebap. desene kul hakkı hesaplaşması ahirete kalıyor 😄 hep oyun zaten anasını satiim, minnaklar falan filan
uydurma şeyler değil, rahatça gözlemleyebilirsiniz ki zaten herkes gözlemliyordur. ne kadar işe yarayabilecek donanımlı insan varsa boşta, hitabı -onu geçtim düzgün bakmayı bile- beceremeyenler orada burada masabaşında istihdam edilmiş, oraya buraya müdür yapılmış. çok kötü bi durum
Hayir kesinlikle
Şikayetlerin neler? Senin için ne gibi değişiklikler yeterli olur?
Tarim alaninda tekrar eskisi gibi olmamiz gerekli ithal eden deyil ihracat yapan ülke olmaliyiz
Hic degilim
Şikayetlerin neler? Ne gibi değişiklikler seni mutlu eder?
Iktidar degissin en cok o mutlu eder 😀
Tamam değişmesini isteyen bayağı bi çoğunluk kesim var ama şikayetlerin neler onu merak ettim
Adalet yok egitim yok ekonomi bitik daha fazla yazmim silivri soguk 😀
Hayır
Sorunlar ne sence?
Kaybedecekler
Netice de kimse ebedi değil dostum
Değiller
Sorun ne mesela senin için?
Her şey sorun sorun olmayan bir şey yok şu anda