Bir kesimi bir kesime karşı kışkırtma yok mu?

Gündem değiştirme çabası olmakla birlikte insanları da ayrıştımaya yönelik bir şey.
20 yıldır ülkeyi yöneten sözde Başkan’ın söyleyeceği laf mı?
Muhalafete “ cibilliyetsiz, ahlaksız, seviyesiz “ gibi sözler ediyor da kendi durumunun farkında değil.
Sezen Aksu’nun da paylaşımı doğru değil. Yalnız varsa kutsala isyan bunun karşılığını inananlar değil Yaratan vermeli bana göre.
Hak olan budur.
Zaten Fil suresinde geçen olayda Kabe’yi yıkmaya gelen ordunun başı Hz. Peygamberin dedesinin deve sürüsünü alıkoyuyor. Hz. Peygamberin dedesi develerini almaya gidiyor. Saldırmaya gelen ordunun komutanı “ ben sizin kutsalınızı yıkmaya geldim ama sen kendi develerini düşünüyorsun “ diye çıkışır. Hz. Peygamberin dedesi de “ develer benim yıkmaya geldiğin Kabe Allah’ındır “ der.
Allah’da Ebebil kuşlarının taşıdığı işaretlenmiş taşlar ile cezasını verir.
Bizim müslümanlar kendileri ceza verme peşinde. Oysa ayet var “ din Allah’ın dinidir” . Varsa savaş açan Allah gerekeni gerektiği zaman verecektir.
Onca haksızlıklar, hırsızlıklar, yolsuzluklar olur deve kuşu gibi kafasını kuma görenler sözde duyar kaşıyor.
Hadis var, “ Geçmiş kavimlerin helak olmasının sebebi kendilerinden biri suç işleyince onu kayırmaları başkaları suç işleyince hemen ceza vermeleriydi “ diye..
Ayrıca geçmiş referanduma evet diye akepe’yi destekleyen Sezen Aksu ile şimdi akepe ile zıtlaşmanın, düşmanlaşmamın başta söylediğim gibi gündem değiştirmek için kurgu olabileceğini düşünüyorum.
Ve akepe’nin DNA’sında var hain emellerini gerçekleştirmek için bir taşla bir kaç kuş vurma taktiği.
Amaç ülkede var olan ekonomik sıkıntı konusunu öteleyerek gündem değiştirmek , halkı ayrıştırmak ve ilerleyen süreçte olası iç savaş işin kendi yandaşlarının öfkesine odun atmaktır.
Yoksa ülkeyi yöneten birinin bu kadar ağır ve kışkırtıcı bir dil kullamasının başka bir açıklamasını bulamıyorum.
Gereksiz bu kadar büyütüyorlar. Sanatçının Adem ve Havva'ya ''cahil'' demesi İslam'a zarar vermez. Ama cemaatlerdeki baskılar, tecavüzler ziyadesiyle zarar verir. Sırf bu yüzden birçok insan dinden soğumaya başladı. Tüm dünya da bile İslamofobinin başlamasında siyasi olaylar var. Ben bugüne kadar hiçbirinin bunlara tepki gösterdiğini duymadım. Onun yerine bir sanatçının Adem ve Havva'ya ''cahil'' demesine kafayı taktılar hatta bir grup haydut evine baskın bile yaptı. Tepki gösterilecek çok daha büyük meseleler varken onlara karşı gıkları çıkmaz, böyle ufak tefek durumlarda cihat ilan ederler. Ben bu tutarsızlığı, dengesizliği anlayamıyorum.
Ayrıca, sanatçınun bunu kötü niyetle ifade ettiğini de sanmıyorum. Dinlere göre Adem cennetteki yasak elmayı yediği için kovulmadı mı zaten? Şeytana uymadı mı? Bu cahillik ve acizlik göstergesi değil midir? Kur'an-ı Kerim'de bile sürekli insanın aciz olduğu vurgulanırken bunlar neyin tribine girdiler bu kadar?
Boş yapma canım sıkma benim
Ülkenin cumhurbaşkanı Hizbullahçı ağzıyla konuşuyor. Zamanında Taliban ile de bir sorunu olmadığını dile getirmişti.
Şu herif bir de utanmadan vatandaştan saygı beklemiyor mu çıldırıyorum.
Ama bu herif hep böyleydi, daha ilk yıllarında bir vatandaşa ''Terbiyesizlik yapma, artislik yapma lan!'' diye bağıran, bir üniversite öğrencisi hakkında ''Kız mıdır kadın mıdır bilemem'' diyen bir herif.
Asıl hesabı buna oy verenlere sormak lazım.
Ben bu konuda Tayyibe hak vermiyorum. Birincisi sen koskoca cumhurbaşkanısın eline mikrofon alıp onlarca yüzlerce kişinin önünde meydanda bunu konuşman çok yersiz. Ülkede onca problem sorun varken. Ki olmasa da konuşmasına lüzum yok.
İkincisi madem bu kadar Allah sevgisi var içinde inançlı birisin millete bu kadar zammı nasıl verebiliyorsun. Hangi Allah sevgisi ile hangi vicdan merhamet ile. Başkalarının yanlışlarını ortaya çıkarıp kınayacakları yerde kendilerine dönüp bakmalılar.
Ben inançlı biriyim Müslümanım elhamdülillah. O şarkı sözlerini elbette kınadım. Yalnız Müslüman olmasam bile, Müslüman olmasalar bile öyle ki puta bile tapsalar tüm dinlere saygım var. Asla insanların inançları konusunda alay etmem küçümsemem küçümseyenleri de kınarım.
Dediğim gibi o şarkı sözlerini tabii ki kınadım. Yalnızca Sezen aksu'yu değil o şarkı da o şarkının sözünde aranjesin de bestesinde müziğinde daha sayamadığım bilmediğim bir çok şeyin de emeği geçen herkesi kınıyorum. Neticede o şarkıyı bir tek Sezen Aksu yapmadı.
Ben Sezen Aksu fanı değilim telefonumda bir tane şarkısı bile yok ancak bu konuda kadının çok fazla dışlandığını düşünüyorum. Sezen Aksu'nun şarkıları ile binlerce insan evlendi, aşık oldu, aşk acısı çekti. Biri de çıkıp iyi ki varsın Sezen Aksu diye evinin önünde alkışlamadı. Bir grup toplanıp da Sezen Aksu çok başarılı işlere imza atıyor iyi ki var tebrik ediyoruz demedi. En ufak bir yanlışında hemen kadına düşman kesildiler dinsiz ilan ettiler. Bu konuda ben asıl Sezen aksu'yu kınayanlara kınıyorum. Eğer bir şey yapılacaksa tam yapılmalı. Güzel işler başarıldığında övülmeli olumsuz durumlarda da kınanmalı.
Cevap
82Cevap
Arkadaşlar siz ciddi misiniz?
Şaka mı yapıyorsunuz?
Biri kalkacak, kafasına göre keyfine göre bizlerin kutsalına dil uzatacak ve bizler sessiz kalıcaz? Öyle mi?
Tepki gösterince "vay efendim kışkırtma değil mi? Yok efendim ayıp değil mi?"
ARKADAŞLAR!
ÖNCE HERKES HADDİNİ BİLECEK!
Kimlere nelere dil uzatılmaması gerektiğini bu topraklarda öğrenmemişseniz, biri veya birileri size bunu öğretir!
Çocuk oyuncağı mı bu?
Yoksa sıradan bir roman, hikaye ve ya efsane mi bu kutsal değerler?
Bu millet yıllarca İstiklal Marşı'nda söylemiyor mu "Değmesin mabedime namahrem eli!" diye?
Buna sessiz kalmamızı, tepkisiz kalmamızı nasıl beklersiniz?
ÖNCE HERKES HADDİNİ BİLECEK!
BİLMİYORLARSA HADLERİNİ BİLDİRİRİZ!
(Not: Siyasi değildir, kutsallara saldırıdır)
#Vesselam
👏👏
Normalde Tayyip Erdoğani Sevmem Ama burada Tebrik Ediyorum Helal Olsun Sezen Aksu Gerçekten Çok Dozuttu Çok sevdiğim sanatçılardan di ama dine karşı edilen o mübarek insanlara edilen hakaretten kendisinden soğudum Allah'tan kork be ne biçim insan oldun sen Şimdi Yorumlarda Görüyorum Utanmadan destekleyenler var bu cirkin sözleri işte yasak elma yemişler adem ile havva tamam ama o şeytanın Vesvesi yüzünden Sanki sizlerin yaptıkları çok normal o konuşanlar siz daha büyük pisliği yapıyorsunuz Evlenmeden Cinsel ilişki haram değil mi Açık giyinmek aşırı haram değil mi siz daha Pisliksiniz boş konuşmayın
Ne diyeyim ki Türkiye asla geri kalmış bir Doğu toplumu olmaktan kurtulamayacak. Şimdi bazıları diyor ki biz niye Avrupa Birliği'ne girmek istiyoruz. Çünkü AB insanlar için bir yaşam standardını temsil ediyor. İnsan haklarının ve hukukun üstünlüğünün geçerli olduğu bir anayasal sistemi temsil ediyor. Ama tabi bunların bizim ülkemizde ne önemi var ki? Demir yumrukla yönetilmeli bizim gibi ülkeler. Demokrasi kültürü yok, eşitlik, özgürlük yok. Kimsenin bunları taktığı da yok. Söylenecek söz de yok..
Kışkırtmak yok adam haklı. Bir kesimi bir kesime dediğin kesim dünya üzerindeki 4 büyük dininde kabul ettiği ilk insanlara dil kimse uzatmaz akıl tutulmasi lazim. Ayrıca Sezen Aksu'nun pişman olduğunu düşünüyorum her insan hata yapar. her hata yapani silersek üstünü karalarsak zaten dünyada insan kalmaz. Erdoğan haklı lakin her haltı yiyip Sezen Aksu'nun tek bı hatasını beklermis gibi dil uzatanlar boş yapmayı bıraksın önce kendine baksın herkes.
Anlamıyor musunuz. Erdoğan gündemi değiştirmek için yine dini alet ediyor. Tepkiyi gösterecekler Sezen Aksu hayranlarıdır.
@ripaltıkek Ln bı yürü git ya senin yaşın kaç
Görüşümle yaşımı nasıl karşılaştırıyorsun. Ppye de Zane malik koymuş.
@ripaltıkek iyi ozaman kahvedeki yaşlı dedeler gibi komik komik konuşma ozaman :))
Ya son 1 yılda kaç bakan istifa etti. Halkın hala sesi çıkmıyor. Sonra bi ünlü dinle ilgili yanlış konuşunca Erdoğan atılıyor halkın dinini kurtarıyor. Erdoğan çok haklı da, bu konu da hakkını yemeyin de. ulan tamam basın yine ampüle aferin devam.
@ripaltıkek sen ne anlatıyon boş islerle uğraşmayı kes kafayı yemişsin kimse umrumda değil gerçekten
Tamam zaneciğim sen bas ampüle hadi bay bay.
@ripaltıkek sen benim yerime bas by
@ripaltıkek Allah aşkına Erdoğan dün de İslami savunuyordu bugünde savunuyor peki Ekrem imamtorunu, Kemal bıçakçıoğlu gibi göstermelik mi camiye gidiyor bu millet saf canım mi bu tür riyakar insanlara oy versin. Kaldı ki sen hangi akılla Erdoğanın gündem değiştirmeye çalıştığını düşünüp de sacmalarsin ki onu anlamıyorum.
Senaryo yazarlarla fazla muhatap olmamalı. Akıllara zarar
Adam insan gibi anlatmaya çalışıyor sana canım kafan algılamıyor galiba ne beyinsiz bir insansın
@gvklvfj aynen onların doları varsa bizim Allah’ımız var. Ekmek 3 lira oldu sen bu kafa devam et. Bas ampüle.
@gvklvfj insan sadece şunu sorsa kendisine zatendoğruyu bulacak. Bizim başkanımıza neden Amerika düşman. Neden Avrupa düşman. Benim başkanımı neden devirmeyi çok istiyorlar. Bu soruların cevabını bulsalar yeter ama halen daha ekmek 3 TL diyor yahu dünyada ne olup bittiğine Bi baksana. Hangi ülkelerde nelere zam gelmiş. Sanki bizimkiler halkı kendilerine düşman etmek için zam yapıyorlar. Nasıl brş kafaları var anlamak mümkün değil
Çok ama çok doğru demiş. Bugün biz inanan insanlar olarak bizim hassas aidiyetlerimiz bağlarımız var bütün peygamberlere. Bize bu dünyadaki rehberler yine biz insanlara gönderilen peygamberlerdir. Sezen Aksu nun eğer dini inancı yoksa bile bizim dini inancımıza hassas duygularımıza saygı göstermek zorundadır. Aksi halde dilini kesmeye karar verilirse mahkemece ilk ben giderim o görev için.
Tek bir soru soracağım. O şarkıda adem ve Havva yerine Mustafa Kemal deseydi ne düşünürdü bu toplum. Ya sanatçı diye toplumun hassas konularına istediği gibi darbe vurmaları normal mi. Çok mu lazımdı o cümleler o şarkıya. Cumhurbaşkanı devleti yöneten kişidir elbette tepki verecek. O sussun milletvekilleri sussun bürokratlar sussun afedersiniz dokunulmazlığı mı var bunların. İyi sanatçı olduğuna kimse inkar etmiyor. İyi sanatçı diye her şey serbest mi bunlara.
Bu whataboutismdir arkadaşım, bütün Atatürkçüler dinsiz mi mk?
Kimsenin bir şeye darbe vurduğu yok siz osuruktan nem kapıyorsunuz ve bu tavrınızı meşru görüyorsunuz
Ki kendisi hakaret etmiş bile olsa, kimse kadını dilini koparmakla tehdit edemez. Lafa gelince ifade özgürlüğü, ama gelmeyince ölsün gebersincilik olmaz.
Cumhurbaşkanı da terörist ağzıyla konuşuyor. Açıktan insanları tehdit edip kin ve düşmanlık yaratmaya çalışıyor.
Milletvekiller, bürokratlar gitsin işlerine baksın. Ülkeyi batırdılar, adalet yok, eğitim bitti hala şarkıcılarla uğraşıyorlar
İyi dedin Psico
Evet tamamen kışkırtma ve milleti galeyana getirmek için söylediğini Düşünüyorum. Böylece gündemde değişti. Bu ülkede bir sürü halledilmesi gereken konu varken işi gücü bırakıp Türkiye’nin en büyük Sanatçısı ile uğraşacağız 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Gülümse hadi gülümse
Ben bir deistim. Ne İslam'a ne de diğer dinlerin hiçbirine inanmıyorum.
Yaşadığımız toplumun büyük çoğunluğu inanıyor ve kutsalı olarak görüyor kitaplarda geçen peygamberleri. İnsanlar bunlara inanıyor, kutsal olarak görüyorken bunlara hakaret etmek sanat yapmak değil, o evlatlığıdır çünkü toplumu kutuplaştırmaya yol açar.
Kimse bana fikir hürriyeti demesin, fikir hürriyeti başkasının sınırını, kutsalıni aşağılayamaz.
Tüm insanların atası ilk peygamber'e laf söyleyen kim olursa olsun haddini bilecek.. saygısız insana tahammül yoktur. Ona destek veren serdar ortaç diyor sözleri carpitiyorsunuz.. neyi carpittik. İyice bizi aptal yerine koymaya çalışıyorlar.. insanların. Dini inancına saygı duyun..
Biriniz de çıkıp demiyor ki ey RTE diyanet başkanı senin gözlerinin önünde ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etti denediğini bırakmadı sesin çıkmadı bırakın artık milletin aklıyla oynamayı kendi başarısızlıklarınızı örtmek için gündemi değiştirmek için cabalamayin artık sende biliyorsun ki Allah'ın izniyle gideceksiniz ve dilerim ki en ağır makamlarda yargılanancaksınız.
Çok haklısınız, çok doğru yazdınız
Benim siyasetle alakam yok! Ne demiş neler söylemiş bilmiyorum ama yargılanmadan hapise atılması bu ülkede yargıya olan güveni düşürür! Adam kız arkadaşını öldüresiye dövüyor! Ana avrat küfür ediyor videolarda var! Ölümle tehdit ediyor. Döven kişi göz altına alınıp 2 saat sonra serbest bırakılıyor! Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Doğru demiş hz adem ve havvaya kötü bir söz demeye hakkı yok kimsede gelip düşünce özgürlüğü demesin böyle düşünce özgürlüğü olamaz dinimize hakaret etmis oluyor saçma sapan insanlarıda biz ünlü yapıyoruz bizim milletçe suçumuz boyleleri asla ünlü olmamalı
sezen aksunun babasi 1 numarali fetocü :)
sezen aksunun kendisi 1 numarali rte hayrani :)
hatta referandumda hayir diyecek olanlarin iki yakasi bir araya gelmesin diyecek kadar :)
sezen aksu bu sarkiyi 5 yil once yapmis ama simdi klip cekiyor :))))
bu klasik bir iktidar oyunu gundem degistirip zamlari basarisizliklari unutturup insanlara gordunuzmu havva adem e kufur edenleri savunuyorlar diceklerdi ama tutmadi :)
yani artik bu kucuk hesaplar bu hukumeti kurtaramaz :))))
O parti bu parti diye düşünmeyin. Hakaret edecek kimse kalmadı mı, neden semavi dinlerin ortak ata kabul ettiği adem-havva atamıza, hz muhammede dönüp dönüp sarıyorlar. Bu kişilerden nefrer eden tek kaynak var, neden cehennemin picci iblisin kırması gibi davranıyorlar, siz insanoğlu adem oğlu değilmisiniz. Neden insanı aşağılık gören namıssuz iblisin cığırtkanlığını yapıyorsunuz. O kardeşim iblis kadar güçlüyse gelsin kendisi sustursun bizi akq evladı
Sezen Aksu'yu bende seviyordum ama gözümden düştü. Düşme sebebi böyle bir cümleyi kurarken insanların inancına saygısızlık yapmış bulunması. Sanki kaos yaratmak için yazılmış. Bu cümleyi yazarken kolaylıkla bu olacakları tahmin edebilirdi (etmiştir zaten)...
Akepenin en sıkı destekçisiydi Sezen. Bu nedenle üzülmüyorum bu aptal kadın için. Akepe fetönün, pkknın kucağına oturduğu dönemlerde, son seçim ve referandumda da destekliyordu.
adam haklı. Dini değerlerimize hakaret etmeler ne zamandan beri ifade özgürlüğü olmuş? hristiyanlarin/yahudilerin dini değerlerine hakaret etsek 1. dakkada linç yeriz herkes tarafından. kimsenin Islama ve onun değerlerine hakaret etme hakkı yoktur. hiçbir dinin değerlerine hakaret etme hakkı yoktur. kimse kusura bakmasın.
Yapay gündem ülkede o kadar sorun varken tek sorun Sezen Aksu'nun şarkısı oluyor :D
Yine her zamanki gibi en iyi bildiği şeyi yapıyor dini kullanmal sjsjs beyinsizleri tavlamak bu ülkemizdeki beyin yoksunlarina üç yıl yeter
reklam yapayım adım konuşulsun diye şarkı yaptı bi şahıs ülkenin cumhurbaşkanından kahvedeki emmilere kadar herkes konuştu. reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama adicesi oluyor işte. yaptı reklamını ama birçok insanın saygısını yitirdi. ülkenin sanatçıları dediklerimiz neden hep böyle. ülke aleyhine din aleyhine ne varsa ordalar. artım ünlü deyince insanın aklına acaba ülke alayhine ne yaptı da ünlü olabildi diyoruz...
korkunç bir konu, şu sıra sezen aksuya bir şey olsa kaos ortamı oluşur, neyse sezen aksuyu tanımayan kişi size neler yapmaz, dikkatli konuşun derim, zaten yoktu ama artık acımaları hiç kalmadı.
Allah çarpsın ki bu adamın dini kullanarak insanlara şov yapmasından bıktım usandım artık.
Bugün susanlar “kadınların katledilmesinden, insanların dolandırılmasından, suçların artıp belki de cinayete kurban gitmekten, aile içi şiddet ve huzursuzluktan, açlıktan” ve bunun gibi sana nicelerinden sorumludurlar.
Korku cumhuriyeti kurulmasına izin vermeyeceğiz.
bir ülkenin cumhurbaşkanına böyle konuşmak yakışmıyor daha sakin bir dille ortalığı sakinleştirmesi lazımken ortalığı daha çok ayağa kaldırıyor
Ağzına sağlık başkanımın herkes ağzından çıkanın nereye gittiğine bir baksın kimse dini değerlerimize bilhassa peygamberlerimize dil uzatamaz şarkı bu peygamber isminin ne işi var sözlerinin arasında hem de cahil denilecek düzey de bu sözler
1 Kesim derken?
Sen hangi kesimdesin?
#Akp li değilim..
Ama doğru diyor.. #SezenAksu Bu ülkenin #sanatçısı olamaz..!
Birçok kesim var ve özellikle birini kastetmedim. Kendi açımdan bakarsam o bir devlet lideri ve burası da laik bir ülke. Bir halkının bir kesimi tarafından bakıp da karşı kesime laf yağdırma hakkı yok, olmamalı ama yapıyor.
2017 de yazılan şarkı 2022 de gündeme geliyor ve bunun üzerinden siyaset yapılıyor. Seçim olsa da başka Erdoğan'ı seçsek çok doğru bir zaman bak 20 sene yeriz bunu.
böyle yalandan gündem değişsin
pek dindar görünsün
halk yemiyor bu ucuz numaraları
#oymoyyok
Bakara makara okuyorum bişeyler diyen bakanın dili neden hâlâ kullanılabilir durumdaymış peki?
Sezen Aksu ve onu destekleyenler de aynı saygısızlığı yaptı. Benim için artık ikisinin de birbirinden farkı yok. Biri müslümana saygı duymaz, diğeri de dinsizlere saygı duymaz. İki tarafta kışkırtıyor halkı.
Art niyet görmüyorum. Susturma, tepki olarak demiştir. Genel olarak tepkisi de haklıdır.
Kimse dil uzatamazzz
Kadına tecavüz edenleri sokağa salıyorlar bir şarkı sebebiyle dil mi kesilecekmiş? Milletin karnı aç önce onu düşünsünler
bence devletin başının böyle konuşması yanlış. bir kere bu dinsel bir mevzu ve bu devletin dini olmadığına göre kimse kimsenin dilini koparamaz.
ayrıca bir müslümanım öncelikle. ve ateistler benim inancımı da aptalca buluyorlar ya da başka dine sahip insanlar. onlara da böyle tepki vermeleri gerekir o zaman bu kadar ortalığı ayağa kaldıran insanların. saçma buluyorum.
Sezen Aksuyu bu konuda savunmam ama kendi bakanları ayetlerle dalga geçerken neden sesi çıkmadı diye sorarım kendilerine..
Şarkı sözlerini kabul etmemiz mümkün değil. İnançları olan insanlara yapılan büyük bir terbiyesizlik bu. Dilini koparmak lazım böylelerin
Herkes sürekli bir şeyler söylüyor ama kimseyi cadde değil o yüzden artık ben kimseyi ciddiye almıyorum öğrenmek için söylenmiş mecaz içeren ağır mecaz içeren sözler sadece
Yasadigi ülkeyi biliyo , inanci biliyo , bile bile yapmis , tepki geleceginide bilmicek kadar akli basinda olmayan bi insanda degil sonucta , ektigini biciyo simdi
Layn dine ve inanca saygı duymak Bu kadar mı zor arkadaşlar?
Rte bence bu hasmane, ayristirici tavrından ileride çok pişmanlık duyacak. Milleti korku ile bastıran, elbette bir gün bundan pişmanlık duyar.
Hala bu adamı destekleyenlermi var Allah aşkına 😡😡😡
Adem ve Havvanın Allah'ın emirlerine uymayıp şeytanın aklına uyup elmayı yemesi zaten cahillik değil Sezen Aksu saçmalamış bence
Herkes dinini el üstünde tutmalı ona laf yok. Ama şurda bir hindistanlı geçse adamın inandığı birsürü tanrıya hakaret ediyorsunuz. İnekleri kutsal gordukleri için aptal diyorsunuz. Bu cok komik yani insanlar once kendine bakmalı. Sezen Aksu'nun sarkısında Adem ile Havvanın yaptıgı seçim doğrumuydu. Cennetten kovulmalarına sebebiyet verdi. Hemde Allah'ın onca uyarısına rahmen şeytana uyarak yorum yok.
Burdaki olay su insan hata yapabilir. Hepimiz hata yapabiliriz. İnsanların bu kadar barış altında savaş halinde olması gerçekten cok korkunç 2017 deki şarkı bide ben sandım bu hafta oldu ve dine küfür etti sandım kadının şarkısına baktım bb yani. Batıda nasıl sarkılar var uzak dur yani batı edepsiz zaten dimi. Dünyayı kim yönetiyor edepsizler.
Bakın inanç konusunda herkes özgür ama saygı duymak zorundayız hepimiz bu yapılan alçaklık tabi bir ülkenin cumhurbaşkanı böyle bir açıklama yapması yanlış ama bu sanatçının saldırgan tavrı hoş olmamış
Sezen PKK'lısından da, bu adamdan da bir bok olmaz.
Al birini vur ötekine..
Tam bir 'dinime küfreden musluman olsa' durumu sayın seyirciler 🤣🤣
Doğru diyor vallaha helal olsun böyle biri nasıl ünlü oldu anlamıș değilim
Eski ünlülerin çoğusu dinsiz ya da mason
onlar önce Atatürkün yaptığı şeyleri sattığı için hesap versinde sonra konu oraya gelir daha bir sürü pisliği varken bunu söylemek ona düşmez
Dinde yasak ve günah ne kadar şey varsa Allaha şükür hepsini ondan gördük. O böyle konuşunca gülesim geliyor
Kışkırtma yok insanlığın atası bu hakarete maruz kalanlar ve bu cüreti gösteren şahıs tabikide yargılanacak.
kanunda bunun yeri yok.
@bilmemnedenböyle var merak etme suç duyurusunda bulunan vatandaşlar var savcılığa. Yakında yargılanacak. Hiç kimsenin insanların inançlarına değerlerine hakaret etmeye hakkı yoktur saygı istiyorsanız saygı duyacaksiniz.
hiçbir halt çıkmayacak istedikleri kadar bulunsunlar.
@bilmemnedenböyle peki bir müslüman hristiyanların ya da başka inanç mezhepte olanların inancına hakaret etse ozaman da olur böyle şeyler dermiydiniz senin gibiler. Asla demez ve peşini birakmazdiniz konu müslümanlar olunca nedense sizlerin özgürlük hak adalet saygı kavraminiz kalmıyor. Yargılama süreci çok yakında başlıyor o küstah hadsiz özür dileyecek ama nafile
dinimi bilmeden öyle güzel sallıyorsun ki aşırı ilginç bir yaklaşım doğrusu. yargıdan hiçbir şey çıkmaz, çıkmayacak da zevkle izle ve gör.
@bilmemnedenböyle inancın her ne ise senin degerlerine dedim gayet mantıklı cümle kurdum. Artı ceza aldığını göreceğiz hep birlikte zevkleeeeee izleyeceğiz
hangi kanuna göre söylesene biraz
@bilmemnedenböyle inanç ve manevi değerlere hakaret var ortada. Sen neyi savunuyorsun anlamış değilim. Görürsün ciddi anlamda suç duyurusunda bulunan duyarlı vatandaşlar var.
madem öyle diyorsun göreceğiz diyorum ya. bir şey olmayacağını biliyorum.
@bilmemnedenböyle peki senin fikrin nedir sence yaptığı ve arkasında durması normal mi hani inanca saygı nerede
inanca saygı ile alakası yok bence durumun. herkes bir şeyler düşünebilir kimi dini saçma bulur kimi inananı saçma bulur. ve fikirlerini söyler. söyleyebilir. isteyen tepki olarak şarkılarını dinlemez sadece. bu kadar.
@bilmemnedenböyle eledtirebilir fikrini düşünceni söyleyebilirsin tabiki buna bir şey dediğimiz Yok lakin senin gibilerin anlamadığı nokta şu ki o özgürlüğün sana hakaret etme hakkı vermiyor. Hakaret ettiğin an özgürlüğün biter bedelini ödersin
benim gibiler diyip sınıflandırmak aşırı saçma. söz konusu şahsın bedel ödemeyeceğini biliyorum. sen de zamanla görürsün. iyi günler.
@bilmemnedenböyle hayır hiçte saçma değil evet sen ve Senin gibiler görecek ki inanclarimiza degerlerimize dil uzatanlarin yargılanıp en ağır cezayı aldığı günler çok yakın bekleyin ve görün. Ozaman da yirtinacaksiniz fakat nafile. İnancima hakaret edeni savunup Kendi inanciniza saygı beklemenizde bir okadar saçma
benim inancımı bilmeden konuşmanı saçma buldum. ve dediklerinin hiçbiri olmayacak tekrardan iyi akşamlar uzatmanın anlamı yok.
@bilmemnedenböyle senin inancının ne olduğu ortada. Senin inandığın bir şey var ise emin ol bence senin inandığın şey çok saçma ve cahilce
sana göre olabilir. bana göre öyle değil. kendi inancına saçma diyeni de ilk kez görüyorum :D
@bilmemnedenböyle senin tepkini ölçmek amaçlı söyledim fakat niyetimi anlayarak cevap verdiğin ortada. Herneyse koparılması gereken bir dil varsa zamanı gelince koparılır herkese ibret olur relaxxx
kesinlikle. o kadar itici söylevler ki bunlar. kimse kimsenin dilini koparamaz. bir cb nin böyle konuşması da aşırı irite edici.
@bilmemnedenböyle sana göre öyle olabilir yüzde elli oy alan bir cb varsa saygı duymayı ogreneceksiniz ss
saygı duymıyorum demedim. sadece fikrimi beyan ettim. seneye görüşürüz.
@bilmemnedenböyle yirmi yıldır görüşüyoruz sen savundugun genel başkanın gülme garantili sözleri var onu izle kapasitesine muhalefet bile çok 😁😁😁
Adam resmen diyor ki bu ülkede namussuz siyaset eksik diyor altıma yapacaktım gülmekten 😁😁😁
yirmi yıldır akp li olarak biz oy verdik zaten. ama artık yeter. yaşlandı zaten dinlensin başkanım. ayrıca o kadar bilgisiz ve cahilsin ki beni chp li falan zannediyorsun yazık.
@bilmemnedenböyle ne olduğun ortada senin ama ben yinede senin gibi hakaret etmeyeceğim. Ciddiyim o söylediğim videoyu izle gulmezsen gel burdayım garanti kahkaha atacaksın
türkiyedeki siyasetçilerin siyaset yaptığını düşünmüyorum teki aptal aptal konuşur teki sadece vaatler verir hepsi boş.
Kışkırtmayla alakalı bir durum YOK! Herkes haddini seviyesini bilecek. Özgürlük adı altında kimse başkasının dinine, diline, ırkına dil uzatamaz!
Maalesef özgürlük eşitlik adalet diyenler hep böyle degerlerimize inanclarimiza dil uzatıp hakaret ediyorlar. Sorsanız inanca dine dile saygı isterler fakat İslam'a gelince nedense o adalet saygı özgürlük durumu değişiyor. Cezasını çekmeli bence her inançlı vatandaş gidip savcılığa suç duyurusunda bulunmalı
Her zaman ki yaptığı şey işte. En acı noktasıda Sezen Aksu referandumda Evet'çiler arasında öncüydü..
Ulke 7 77 ye yanlislarla dolu ama insanlar sadece isine gelenleri gorup gundeme tasiyor
görevlerini çok yanlış anlamışların artistliği kadar sinir bozan çok az şey var
Nas diyen birinin bunu söylemesi ironi komik kendiyle çelişmiş rte
Ulan bir şey alıyorum, yeterli olur diye 20 lira uzatıyorum. 25 diyor. Gelde sövme
Birisi benim peygamberime dil uzatılır bunu kendine özgürlük sayarsa bende o dili koparmaya özgürlük derim... Sezen çıkıp özür dilese mesele kalmaz dı ama inatlaştı
Müslüman mahallesinde salyangoz satmanın özgürlüğünü istiyorlar. Madem düşünce özgürlüğü var bende sezen in cahil ve yobaz aymaz oldugunu düşünecek ve söyleyecek kadar özgürüm değil mi...
Tahammül edecekler öğrenecekler alınaşacaklar
Teröristsiniz arkadaşım. Son son Akp dönemi insanlara islamcılığın din uğruna adam kesmeyi meşru gördüğünü de agah ederek sizin zihniyetinizi ülkeden söküp atmanın boynumuzun borcu olduğunu belli edecek işte.
Deden bile söndüremedi islamın nurunu sen mi söndüreceksin ebu cehilin torunu diyen necip fazıl geliyor aklıma
Söndüremeyeceksiniz, başaramayacaksınız
Bizim bir şey yapmamıza gerek yok, siz kendi elinizle söndürüyorsunuz zaten.
Öyle de boş, köksüz bir kitlesiniz ki, hayatını karı kız kumarla geçirmiş ve para söğüşlemek için dindar takılan Necip Fazıl'dan başka da tutunacak bir sanatçınız, entelektüeliniz yok
@Ragnar_Lodbrok yapmayın o zaman
Bizim bir şey yaptığımız yok.
Siz sadece insanların fikir özgürlüğüne saldıran hizbullahçılarsınız. Din de sizin tekelinizde değil, sizin gibi davranmayan herkes dinsiz değil, ülkenin müslüman kesimini de siz temsil etmiyorsunuz, siz ülkenin Işid kesimini temsil ediyorsunuz
@Ragnar_Lodbrok bak anlamadıgın kısmı açıyorum akp dediğin 20 senlik mesele belki ömrü 20 sene daha var ya da yok umrumda da değil 21 sene önce yoktu 21 sene sonrada olmaz hiç önemi yok ama bu din Allahın davası ilanihayi devam edecek sizin gibiler 22 sene önce de bu dine saldırmak için başkasını bahane etmişti yarında başkasını bahane edecek hiç bir zaman bu hak ve batıl kavgası bitmeyecek bizim safımız belli sizin ki belli sizin dininiz sizi bizim dinimiz bizi bağlıyor. Tahammül etmeyi öğrenemediniz sadece geçen zamanda asla demokrasiden yana değildi sizin gibiler ellerine fırsat geçtiğinde her zulmü yapıyorlar ama ellerinden imkan gidince oturup ağlıyorlar çirkefleşiyorlar. şahsına söylemiyorum ama o tuhaf kitlenin dinle hiç bir alakası yok namazla oruçla ibadetle işi yok ama bizim nasıl ibadet edeceğimize karar vermek bizim nasıl inanmamız gerektiğine karar vermek istemek gibi bir ukela tavrı var hiç bir zaman inandıgımız yoldan dönmeyeceğiz ve kimseninde davasından dönmesini beklemeyeceğiz siz de dönmeyeceksiniz bizde sonunda Allah vaadini gerçekleştirecek biz sadece o vaadin kulu kölesi olacağız sizde sarhoş kusmuklarınızla yaşayabildiğiniz kadar yaşayacaksınız
Helal olsun ne güzel demişsin. Bu kalbi temiz insanların ibadetten imandan anlamalarını beklemiyoruz zaten. Onlar için önemli olan dürüst olmak tecavüz etmemek, VS. Partileri tecavüzden geçinilmşyor ama laf eden yok. Teröristlerle koyun koyuna yatarlar ama insan hakları demokrasiden bahsederler. Bunlar 80 sene bu ülkeyi sahiplenmiş sadece biz yeriz demişler. Ama ülkenin esas sahipleri geldi kardeş. Meteden alparslandan osmandan fatihten Abdülhamit ten olan nesil geldi. Yani kudursanızda çıldırsanız da geri alamayacaksınız bu ülkeyi. Artık o lüks jiplere başörtülü bacım binecek. O lüks evlerde yalılarda sakallı hacı amcam oturacak. Siz Bi kenarda içmeye devam edin. Avutur sizi o. Nasıl olsa 80 yıl bu ülkeyi alkolik yapmak için herşeyi yapmışsınız. Bu arada o bahsettiğin ışid Hizbullah falan sizin dostlarınız tarafından yönetilen aptallar. Yani sizden hepsi.
Küfür tek millettir
@psicoach Lan bunları diyen adamların içinden çıkan terörist oranı bellli, teröristlerin ayağına savcı gönderen, sınır kapılarında kahramanlar gibi karşılanmalarına neden olanlar belli
Ortak söylemlerinin kimlerle bir olduğu belli, kendilerinin ihvancı zihniyetlerinin, hatta savunup durdukları tesettür biçiminin bile ülkeye kimler tarafından yanında Alman misyonerlerle sokulduğu belli (Şule Yüksel Şenler)
Hala bize gak guk ediyorsunuz ulan.
Ayrıca küfür tek millet falan değil.
Siz ayrımcı, bölücü dürzülersiniz
@Ragnar_Lodbrok hep tehdit hep tehdit özgürce insanları tehdit edebiliyor ama hala özgürlük istiyor özgürlüğünde fazlası iyi değil demekki
Ulan kardeşim, milletin dilini kesmekle tehdit edip sonra da ''ehehe hep tehdit'' diye ağlıyorsun.
Sen insan mısın, önce onu belirlememiz lazım. Fikir özgürlüğü, özgürlüğe saldırmayan vatandaşlar için lazım.
yoksa ışidci teröristlerle aynı yöntemleri savunan tiplere öyle bir hürriyet yok
Zerre kadar inanmadığınız demokrasi, özgürlük vesaire kavramların arkasına saklanmaya çalışan kaypaklarsınız sadece.
@Ragnar_Lodbrok hala tehdit; korkuyor değiliz acıyoruz.
@Ragnar_Lodbrok zavallı çırpınışlarınıza bayılıyorum. Atmadığınız iftira kalmadı. Kardeş merak etme daha çoook beklersiniz siz o eski günleri. Biz Kürt sorununu yok etmek için adımlar attık zamanında. Senşn ortağın hendek olaylarını başlatmasa belki de kansız biçimde bitecekti terör sorunu. Şimdi tek tek kelle alarak bitirdik. İşidle en çok savaşan da bizim hükğmetimizin verdiği teskere ile oraya giden Türk ordusudur. Hani siz teskere vermiyorsunuz ya. Anlamazsın vatan millet işlerini. Sana göre bizim libyada da işimiz yok azerbaycan'da da. Yurtta barış sloganı at dur sen. Utanmadan başörtüme laf ediyorsun. Ya düne kadar ikna odalarında sen yok muydun. Hadi şimdi sizi namaza kapanmaya ikna etmeye çalışsak bu ülkede ne olur. Alkolü bırakın diye konuşsak mesela. Sen daha geçmişinle yğzleşemiyorsun. sen AKP ye düşman değilsin sen dine düşmansın. Çünkü yıllardır sana bunu aşıladılar. Müslümanlar cani Müslümanlar cahil Müslümanlar tecavüzcü diye. Namaz kılan öğrencileri gösterip İrana dönüyoruz diye yıkadılar küçücük beynini. Yıllarca Müslüman ve İslam düşmanı olarak yetişen beynin 20 yıllık iktidarı kabullenemiyor doğal olarak. O yüzden tehditler savuruyorsunuz. Yargılanacaksınız VS diye. Ulen biz sizi yargıladık mı zamanında kuran okumayı yasakladınız bu ülkede diye. Şapka takmayanları astınız diye. Sen benim peygamberime kutsalıma Arap oğlu dedin diye vatandaşlıktan mı attık seni. Sen kadar özgür bir ülkede yaşayan yok. Yemediğiniz halt kalmadı Müslümanlara karşı ama halen özgürlük yok adalet yok diyorsunuz. Zerre acımıyorum size. Çünkü siz fırsatını bulur bulmaz geçmişteki hallerinize geri döneceksiniz. Yine başörtüsünü yasaklar yine camileri ahıra müzeye dönüştürürsünğz. Sabah uykularınız bölünmesin diye ezanları yasaklarsonız. Ayasofyayı açtık diye yunanlılar kadar üzüldünüz. Neymiş o kadar cami varken müzeyi neden camiye dönüştürüyormuşuz. Ulen fatihin atamın emaneti kavramını bile anlamayacak kadar düşmansınız kendi ülkenize
@psicoach Oy için Pkk ile birlik oldunuz.
İstediğin kadar uzun uzun kıvır. Olan bu. Sizin zaten pkk ile fikren bir tezatınız yok. Lideriniz zamanında ''Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor'' demişti. Milliyetçiliğin her türlüsünü ayaklar altına almıştı.
Kendi yarattığınız Hdp önünüze engel olunca düşman ayağına yatıyorsunuz, herkes sizin bu palavralarınıza kananlar gibi saf değil.
Işid ile en çok savaşan bunlarmış, ulan başbakanınız ''Onlar heyecanlı gençler'' diyordu. Ayrıca Ypg ile birlik olup Türk toprağından türbe kaçırdınız Işid'e karşı. Serok Ahmet zamanlarındaki ortamı bilmesek bana yutturacak
Din sizin babanızın malı değil, size düşman olmak da dine düşman olmak değil. Siz din ayağına ülkede tahakküm kurmak isteyen bir örgütlenmenin neferisiniz.
Dinle imanla da alakanız yok tek derdiniz bu hırsızlık düzeninin devam etmesi
Düşmana ihtiyacınız olduğundan ötürü de, Sezen Aksu gibi ülkede 50 senedir var olan, size de destek vermiş birinin bile canını tehdit edebiliyorsunuz. Kinden, kandan beslenmeye çalışan tiplersiniz.
Boşuna ışid zihniyeti demiyoruz.
Bizim eski zihniyetimize döneceğimiz bir şey yok, biz zaten aynıyız. İşine geldiği gibi ağız değiştiren, o an çıkarı ne ise ona göre konuşan dönekler sizlersiniz
@psicoach Bu arada hala Kuran okumayı yasakladınız diye yalanlar atıp, şapka takmayanları astınız diye iftiralar savuruyorsunuz.
Asılan işte şu cemaat yurtlarında insanları ödlürenlerin kafasında, ona buna hizmet için hainlik eden sarıklı puştlardı
Ama anlaşılan, az asmışlar zamanında.
Bu mk ülkesinde millet Kuran okumaya cumhuriyet ile başladı lan! Getirip çevirtilene kadar hanginiz Kuran'da ne yazdığını anlıyordunuz? Onu da geçtim, okuma mı biliyordu bu halk? Her şeyiniz yalan, tarih konusunda attığınız her türlü sav palavra, bu ülkeyi yalan bir tarih, yalan bir mağduriyet, yalan bir zulüm ile ele geçirdiniz sadece.
@psicoach 1 Millet okusun diye
2 İkna odalarını bana ne soruyorsun, sizin zihniyete yol açan darbecilere falan sor. Seksenler sağcı iktidarların dönemi. Özal falan vesaire
Onu da geçtim, o yasak çıkarılana kadar kız çocuklarını okula göndermeyen zihniyet iyi ekmeğini yedi bunların. Bu ülkede Turan Dursun, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Muammer Aksoy aynı yıllarda öldürüldü sırf sizin işinize gelmeyen insanlardı diye.
Sivas Katliamı falan da malum. Bunun gibi zibilyar tane olay olurken gıkı çıkmayan, aha burada gördüğümüz üzere ''Dilleri kesilsin'' diyenler hala mağdura yatmaya çalışıyorlar. Sizlere yapılanlar, bu memlekette başka herkese yapılanların onda biri bile değil.
3 Yasaklanmadı.
@Ragnar_Lodbrok tamam aldım ben cevapları teşekkür ederim. Seviyeni belli ettin. 40 yıl geçse değişmez sizin kafalar. Bu da bizim işimize geliyor zaten. Sayenizde kolayca kalıyoruz iktidarda. Son cümlen herşeyi özetliyor okuyun biraz okuyun. Farklı kaynakları okuyun. Binlerce TL alıp okuduğunuz kitaplardan arının. Adamlar kanınızı emiyor. Hem paranız gidiyor hem cahil kalıyorsunuz. O kuran Türk insanı okuduğunu anlasın diye Türkçeye çevrilmedi. Biz zaten alimlerin fıkıh kitaplarından kuranda ne anlatıldığını biliyorduk. Neyse bazı şeyleri konuşmaya başladık ama bazıları için erken. Zamanla onları da konuşuruz. O zaman zaten Bi 40 yıl daha iktidar göremezsiniz. Bol bol mendil taşıyın yanınızda lazım olacak çünkü
Hala ışıd diyo işidi müslüman sanıyor neyse pyd yi terör örgütü olarak görmüyor falan işte kapasite bu
Sana kim Pyd terör örgütü değildir dedi?
Kendi kendinize bir şeyler uyduruyorsunuz işte.
La siz palavra atmadan yaşayamıyor musunuz? Bildiğim kadarıyla İslam'da yalan günah. Ama maşallah karşı tarafa çamur atmak için uydurmadığınız şey yok
Kemal abiniz dedi adam sizin genel müdürünüz hiç birini terör örgütü saymıyor terörden tutuklu adamlara özgürlük savaşçısı diyor ama normal siz banka soyguncusuna kahraman muamelesi yaparak büyütüldünüz
Bu da yalan. İşiniz gücünüz iftira mk. Adam Pyd'ye karşı Abd'nin asla cephe almayacağını, çünkü Akp'nin de su taşıdığı iç savaş curcunasında Işid ile bu Pyd'nin çarpıştığını, o yüzden de kimsenin onları terör örgütü olarak görmeyeceğini söyledi.
Ahaber'den mi ne izledin artık bilmem. Orada Pyd özgürlük savaşçısıdır falan demedi. Aynı bana attığın gibi adama da iftira atıyorsun.
Ki diyelim ki dedi, bundan bana ne? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel kalem müdürü müyüm?
Taliban ile bir sorunumuz yok diyen adamların müritlerisiniz ulan!
@Ragnar_Lodbrok
https://www.youtube.com/watch?v=msXgDI--nSE
video güzel şey değil mi
Videodan daha güzel ne var biliyor musunuz? 1 saatlik konuşmaların 5 saniyesini kırpıp adamın söylediği şeyleri çarpıtmak.
Çok biliyrsan otur izle o oturumda ne dediğini ondan sonra konuş.
Ulan Pkk bu adama iki kere suikast düzenledi, bir keresinde bayağı bildiğin Mit kurtarmıştı herifi. Hala mal mal konuşuyorsunuz.
@Ragnar_Lodbrok tamamını izlersen gülmekten konusamayız adam büyük komedyen
Hatta hatırlıyorum, o gün orada ''Mavi Marmara en büyük hatalardan biriydi. Yardım yapacaksanız Kızılay'ın çadırı vardı, kimse karışmıyordu. Gittiler kaçak gemi geçirmeye kalktılar. İsrail'in uluslarası kara sularında yaptığı şey suçtur doğru. Ama kardeşim siz de kaçak biçimde adamların karasularına hareket ediyordunuz, İsrail kendi karasularında bu müdahaleyi yapmış olsa uluslarası toplumda hiçbir suç da işlememiş olacaktı o da onların yanlışı.''
dedi diye o sıralarda ''İsrail'i savundu'' diye anırıyordunuz.
O zamanlar bu kadar milliyetçi goygoyu yoktu 2015 seçiminden sonra idi sizin bu Hdp, Pkk, Ypg karşıtlığınız. Adam bunları söylerken Süleyman Şah türbesini kaçırdınız Ypg ile
@Ragnar_Lodbrok Şu an senin muhalif bir sosyalist kemalist falan neyse işte bizim ana muhalif kesiminden olmadıgına karar verdim iyi yolda gidiyorsun samimi olarak söylüyorum böyle devam sana ülkenin ihtiyacı var
Ülke benim gibilere kalsa kemalistlerle beraber hepiniz ağlayıp sızlarsınız ''değerlerimiz'' diye
Bir taraf ''Atatürk çizgisi Atatürk'' der, öbürü de ''Cemaatler, dinimize saldırı, hocalar, yoooo''
O yavuşak hdpli kürtçüleri de unutmayalım. Onlar da muhtemelen ''Where is the Us airforce'' diye anırırlar Işid Kuzey Irak'a yürüyünce yaptıkları gibi
Evet size ayrilan surenin sonuna geldik simdi bütün mesajlarını silcem neden çünkü bu benim özgürlüğüm benim insiyatifimde olan bir konu yetki bende
Yıllardır dini çıkarları uğruna kullanan insanların bu tür şovları ilgimi çekmiyor komedi.
Sezen aksu akpye göre sanatçı. Savunmaya lüzum yok.
Yargı mahkeme var suçluysa yargılanır bir devlet başkanı bunu söylememeli
Düzgün konuşmuş reis hala seni anlamayan ○K#Zler var yorumlarda
Şöyle düşün eğer bir topluluk ile savaşacaksan o topluluktan gelecek olan sonuca katlanman gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?