Bide hepimiz aynı gemideyiz diyor. ben senle aynı gemide değilim. Ben sana oy vermedim. senle kirathane keke oy verdiler sen demediinmi, şu kardeşinizi, seçin dolarla borsa nasıl uğraşıliyor ne oldu. amerika sana yaptırım yapıyor sen birsey yapamıyorsun. bak ben sana akıl veriyim şu cahil aklımla kapat İncirligi, alma amerikan mallarını, sen dahil tüm vekillerin dolar sokmayın, ülkeye bak ne oluyor ozaman senle aynı gemide olurum sendiyorsun onların doları varsa bizim allahımiz allah ne diyor ben sana beyin akıl verdim kullan diyor. Senden önce allahımiz yokmuydu
Sayin Erdoğan ne diyordu biz batarsak hepimiz batariz düşünceniz nedir?
Erdoğana laf atan harika insanlar emin olun yine hevesiniz kursağınızda kalacak yine got olacaksınız bu işinde altından çıkacak ama size yine yaranamayacak bunuda biliyorum değil ağzıyla kuş gotüyle timsah yakalasa sevmezsiniz siz onu 😅 bende sevmem ama bu mesele tamamen milli bir meseledir ekonomik bir savaştır sizin bunu kabul etmeniz için illa askerlerin silahmı çekmesi lazım görün artık kör insanlar ! Amerika ve avrupanın bu denli saldırdığı bir adam Türkiye için hayırlıdır !
Ya gerçekten aynı gemide deiliz diyebiliyorsan yazıklar olsun ne diyim sen oy vermedin diye abd senin dolarları dusukmu tutuyo çok zeki hangi ülkede basa gelen tüm halkın seçtiği oluyo.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
DEĞİLİM siz neye oy verdiğinizi bilmiyorsanız suç benim
hey gizli üye, i neye inanıyorsan ondan bul belanı. 100% 100 sen Atatürk düşmanısın. şikayet etmişsin adminlerden mesaj geldi, Atatürk düşmanları istediği gibi konuşabilir. padişaha laf söyleyemezsin dediler. bende seni üst kata havale ettim.
En İyi Cevaplar