67 yıl önce, banyo yapmanın kötü şans getireceğine inanması nedeniyle bir daha suya dokunmayan 87 yaşındaki İranlı Amou Hadji, doktor muayenesinden geçti. Doktorlar, adamın sağlıklı ve bağışıklık sisteminin son derece güçlü olduğunu görmelerinin ardından büyük bir şaşkınlık yaşadı.
respectemir | Gündem konusunda 107 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Gayet normal çünkü dogayla icice mikroplara bağışıklık kazanmis biz insanlar kimyasal sampuan dus jelleri vsvsv cogu yararli bakterileride öldürüyoruz vucudumuzu korumuyoruz aslinda dogayla icice olmak gerekir sürekli banyo yapmak iyi değil ama ugursuzluklada alakasi yok temizlik imandan gelir derler zaten dininde bir adam 5 vakit namaz icin abdestlidir oda sağlıklı :)
Adam psikolojik travmaya girmiş, kimse de gel bir doktora götüreyim dememiş. Çevremizde böyle akıl sağlığı yerinde olmayan çok kişi var ama fark edilmiyor bazen.
Insan suya girdi mı çıkmak istemiyor resmen kendinden geçiyor duştayken o derece rahatlıyor adam ugursuzluktan bahsediyor ya. Pislign teki oldgmdan yapmıyorum demioda iyyyy
Çuss Böyle De Saçma İnanç Olur mu Be Tam 67 Yıldır Hiç mi bir kere bile mi Banyo yapmıyor ölmediği Mucize kurtlar solunclar yer etlerini Temizlik İmandan gelir
Kafayı yemiş belli ki. Ama normaldir. Onun aklının erdiği zamanlar İran'daki yönetiminde bugünkü Türkiye'dekinden pek farkı yoktu. Yani kafayı yemiş olması normal. 🤣🤣
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
biradetmehmet | Gündem konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Pis adam kokuttu buralari...😁 Allah korusun aklimiza mukayet olalim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1229mastürbasyon yapıuor msn peki
Ne alaka smd
Samimi soruyorum
Bnde ciddi cevap veriyorum hayrrr
Duşta yapmıyorsun yani
Yess
Sevyorsun sanırm
*sevmiyorsun