AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Millet öteki dünyaya yatırım yapacağım diye iyice kafayı yedi..
Akşam bu haberi izledim ve çok üzüldüm gence keşke yapmasaydi yazık olmuş. Aileyede Rabbim sabır versin.
Din tüccarlarınada cemaatçi tayfaya da lanet gelsin, hepsi birbirinin laciverti. Bunlara itimat edenler olduğu sürece ülke iflah olmaz, yazık gidene.
neden intihar ettin, kendi kendinin farkına varsaydın, acaba intihara meyilli eden bir gen vs. mi var düşünmüyor değilim
yanlış anlaşılmasın, üzüldüm tabi.
Aptal kapitalistlere dogmatik düşünceli insan demeye utandigim varlıklara bir genci daha feda ettik utanıyorum sizden ve sizin gibi müslümanlardan
Şimdi tüm cemaat evlerinde kalanların zorla baskıyla orada tutuldukları algısı çok güzel oluşturuldu :D
Bu kadar dinci ve baskıcı olmaya ne gerek var ya!!! Nefret ediyorum böylelerinden!! Bırakın gençler dilediği gibi yaşasınlar.
30/11/1925 tarih ve 677 sayılı kanun işte tam da bu nedenle vardı... =(
Cemaat yurtları kapatılsın bir çok öğrenci aynı durumu yaşadığından eminim
Cahillik ve yobazlık gençliğin sonunu getirir diye düşünüyorum.
Gencecik bir fidan soldu bunun altında gerçekten yatan neydi cemaat mi aile mi baska faktör mü Allah bilir yetkililerin soruşturması bitince hersey ortaya çıkar.
Bana da zor geliyor bişi diyemicem ölümle sonuçlanmış resmen düşünülmesi gerek
burada suç yurdun mu ailenin mi yoksa islam dininin mi? lafa gelince her birey 18 yaşını doldurunca cezai ehliyetini almış oluyor madem kabullenmiyorsun hukuki mücadele başlat aileni reddet ve kendi imkanını düzenini kur oku ve yaşa burada şimdi yurda aileye birsrü laf eden çıkacak o laf edenlere soruyorum kaç öğrenci okuttunuz kaçına yardım ettiniz? klavye başında ahkam kesmekle olmuyor intihar kaçıştır oturup mücadele etseydi
Anne baba olmak kolay değil. Çocuğunun tercihlerine saygı duyup, onu dinlemek gerek yoksa her şey için çok geç olur.
Sadece cemaat değil + tıp + hayat şartları... Hepsinden bıkmış çocuk.
Neyapsınki neler yaşadı birtek kendisi bilir. Artık insanlara okadar çok acımasızca davaranıyolarki anne baban bile olsa.
Kimse yalanlayamaz bende bi ara gittim gercekten zorlayicilar
Hiç bir şey zorla olamaz o nasıl bir aile ya veya yurt ne biçim zorla orada baskı yapabilirler ne saçma şeyler çocuk maf olmuş ziyan olmuş üzüldüm acidim
Tek kelimeyle rezillik. Söylenecek bir sürü şey var ama kime desek anlamayacak.
Olayın iç yüzü tamamen aydinlanmadan konuşmak haksızlık olur. Üzücü bir durum
Nası müslüman olmayan idare edeydi devlet yurduna geçene kadar bukadar hassas olunurmu
cok uzuldum zor bi durum. aile baskisi turkiyede bircok gencin yasadigi bi sorun..
Üstelik anne ve babanın çocukları kendi elleriyle öldürmesi demek içler acısı kanım dondu yaa
Cemaat yüzünden intahar ediyorsa tıp okuyan bı adam bilmiyorum inandrici gelmedi
İndirici gelse neolcak ki elbette ki bu durumun altında başka şeyler var sadece görünen tarafı bu.
Ne düşünüyorsunuz demiş inanmadığımi söyledim
Bu çocuk bizim üniversitenin tip öğrencisi idi Allah günahlarını affetsin
tum cemaat ve tarikatların acilen kapatılması gerekiyor
Reşit değil mi istese kalmaz. Değermiydi be kardeşim
Bütün cemaatlerin cemaatcilerin taa m.. kk ya hele su risaleci k.. öpekler yokmuserfsizler hepsi zevki sefa icinde
Eksi veren yosmaa onların haremindensin heralde çomar
Dinde zorlama yoktur ama maalesef bu ülkede çok örümcek beyinliler var
Saçmaymış bu kadar basit şeylerde intihar edebilecek kadar hayatını gereksiz ve basit görüyorsa konuşmaya gerek bile yok.
Biz boşuna demiyoruz yobazlık diye. Sonra gelip burada dindarlığı savunuyorlar.
Allah rahmet eylesin. bende bilmeyerek cemaat dershanesine kayıt oldum ataist kominist devrimciyim dedim senin burada ne işin var dediklerinde bizim her yerde olmamız lazım tek yol devrim dedim bitane fatma nur vardı fena blwjbcuydu
bu nasıl bir yorum qüqkesjsaçqossj
Bu cemaat yurtları denetlenmedikce bakalım daha neler göreceğiz.
Ne denetlenmesi kapatılıp bunların sahibi kişiler kodese tıkılmalı hatta asılmalı. Bunların hepsi fetö gibi olacak hepsi hain.
Çok üzülüyorum. Baskılara lanet okuyorum. Sosyo-kulturel hatlarimiza küfür ediyorum.
Zorla kapanan kızlar var küçük genç yaşta büyük erkekle evlenen zorla kızlar var. Neler neler var
Cahillik diz boyu bizim ulkemiz insani yargilamadan yadir gamadan dini mesebi ne ollursa ollsun nasil giyinirse giysin neyaparsa yapsin ( insani insan ollarak sevmeyi başaramadı ) yazık
Anlamak zor bu yaştaki çocukların aklına gelmeyecek şeyleri bizlere yaşatarak öğretiyorlar. Önünde bir çok seçenek varken neden hiç olmaması gereken tercih edilir.
Canın nasıl yandığını bilemezsin birileri tarafından kumada edilmek nasıl bir duygu bilyomusun hiç yüsek deprosyon yaşandın mı peki şu ailenin kendi çocuklarını kendi elleriyle öldürdüler
önündeki son seçenek intihar olmalı
Aynı şey başıma gelmişti ama intihar için gerekli sebep değil bence
Şu cahiliye döneminde ki tüm gençlere allah sabır versin
İnsanlar sorunlarla mucadele etmek yerıne kolayı seçip yaşamına son veriyor. İlginc kanks
Neden son vermiş acaba? Sizin gibi yargılayacı insanların olduğu dünyada yaşamak ne kadar zor. Çocuk ölmüş hala yargılanıyor.
@Üyeismi123-123 yargılamadım sadece sorunlarla baş etmek kolaylen ölüm gibi zor yola neden gırmiş dedim kanks
Bunun gibi sayısız örnek var çocuk video çekip paylaştığı için öğrenildi sadece maalesef
Cemaatin kuralı o. Sorun ailesinde ve çocukta b💩ku b💩kuna intihar etmiş
19 yaşına gelmiş biri bu konuda çaresiz diye bir düşünceye çok da katılmıyorum
İnsanların düşüncelerine saygı duymayı öğrenin artık!
Yurt ne alaka be
Çocuk bir sürü şey sayıyor. Tıp fakültesinin gereksiz zorluğundan da bahsediyor
Tıp fakültesi zor diye mi intahar etmiş ahshsh
Hayat bu kadar basit olsa keşke
@Sudeediyebiriii bak açıklamalarına
Birçok dertten dolayı diyor ve sayıyor
Kısacık videoya aldanma
Ben dinledim hepsini de genel olarak büyük bi sorunu yok. Eğitim sistemi kötü diye hepimiz intahar edelim o zaman aşırı saçma. Ne dertler var intahar edecek olsa ondan önce kaç kişi var
@Sudeediyebiriii yani
Çok yazık elbette. Ne yazık ki bu tür durumlar bizim ancak ilgi alanımız oluyor etki alanımız değil. Üzücü bir durum
Müslüman olmadığını açıkladığı hâlde zorla ibadet ettirmek çok saçma.
Allahı inkar eden birine Allahtan rahmet dilemek!! cahillikte zirve
son nefesini imanlı vermediğinin bilgisi sana mı ulaştı da milleti rahmet dilediği için cahillikle suçluyorsun? belki son nefesinde imanlı gitti nereden biliyorsun? senin imanlı gideceğinin garantisi var mı?
Anladık müslüman değil. Ama konu şu an burada dinden ziyade yapılan baskı!!! Ve yine anladık vicdansız bir insansın. Sana da umarım merhamet etmezler..
@mustikerim katılıyorum. ben beddua etme taraftarı değilim ama. siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin diye boşuna buyurmamış peygamberimiz. herkes yaptığını yaşasın iyi ya da kötü
Ben de müslüman değilim Ben de dini baskıya maruz kaldım. Reddedildim. Fakat sonrasında baskıdan dolayı müslümanmışım gibi yapmaya devam ediyorum. Enes Karayı çok iyi anlıyorum. Çünkü büyük bir ihtimalle küçüklüğünden bu yana maruz kalıyor bu baskıya. Bu baskılara dayanamayıp intihar etti :((((o kadar üzgünüm ki anlatamam. Buradaki şu yukarıda ki zatın yapmak ne kastettiğini de biliyorum yorumunu yazarken. Gerçekten bencil mahluklarsınız. Siz sırf cennete gideceksiniz diye başka insanların hayatını cehenneme çeviren bencil yobaz mahluklarsınız.
@mustikerim sırf siz cennete gideceksiniz derken? sen nerden biliyorsun cennete gideceğini :DD
Allah rahmet eylesin evet cemaat yurdu çok zor bir yer zamanında çok kaldık ama sonunda kaçtım
Müslüman olmayan birine rahmet eylenmez
Kime rahmet ve merhamet edecegini birtek Allah bilir bayan
Kimseye zorla. bir şey yaptıramayiz aile ve o cemaat gerekli cezayı almalı
şu cemaatler tarikatlar komple kaldırılsın
Çok üzüldüm bu habere. Yorulduk, bezdik artık bu ülkedeki yobaz zihniyetin sebep olduğu acılardan.
İslam hoşgörü dinidir (!)
Beyinsiz ailelerin varlığını düşünüyorum.
Namaz kılmak ölmekten daha mı zor
o cemaat yok mu o cemaat
İyi şeyler düşünmüyorum.
Hani dinde zorlama yoktu
Ormana biri girdi, bir tane ağaç yaktı gitti diye suçlu olan bir kişi mi yoksa bütün orman mı? Doktor yanlış ameliyat yapınca suçlu olan doktor mu? Yoksa din kitabı mı? Bir cemaat yanlış yaptıysa eğer , suçlu cemaat mi yoksa din mi 🤔
Allah affetsin ne diyelim
Ne şehit ne gazi, bok yoluna gitti bizim Niyazi
Ailesi mutludur umarım
bu bağnazlığa göz yumanların gözü çıksın artık ya