Almanyada yapilan kamuoyu arastirmasina göre almanlarin %62 si 12 yas üzerien asi zorunlulugun gelirse bunu destekleyecegi konusunda görüs bildirmisler !
Almanların %62'si 12 yaş üzeri için aşı zorunluluğunu destekliyormuş. Ne düşünüyorsunuz?
Yanlış bir şey Herkesin Bir Aklı Fikri Beyanı Var Bu Yüzdelik %%% Şeylerle Ölçülemez Her Ülkede Kanun Nizam Adalet Vardır Zaten Aşı Olan Kendini Korumuş Sayılır Aşı Olmanyalara Karışma Hakkı Yoktur Bu Tam Terside Olabilir Aşı Olmayanlar Aşı Olanlara Karışamazlar.
Yani Kısacası Her Bir İnsanın Aklı Fikri Beyanı İmzası Olmadan Hiç Bir İnsanın Üzerine Konuşamazsınız Hüküm Veremezsiniz...
Sağlık ÖRGÜTU başka bisey şart koşmaz umarım... adi üstünde dünya sağlığı ile oynama ÖRGÜTÜ.. madem bukadar sağlık yanlıları tütün alkol gdo herşeye engel koysunlar görelim onların görev aşkını... lanet olsun öyle sağlık ÖRGUTUNE
Ülkemiz de öyle. Feministi, lgbtsi, hayvan aktivisti çok faşistleşti. Düşün ki 10 yıldır ülkücülerin ya da tarikatçıların sesi bile çıkmıyor. Ülkenin içine ediyor sol çomarlar. O yüzden kimse sol çomar chpnin kazanacağını beklemesin. Cumhur ittifakı ya da yeniden refah alır bence. İktidar bu sol çomarları susturup muhafazakar kitlesini geri kazanırsa %70 bile alır bence.
gün gelecek bugünkü chp bile sağcı kalacak öyle oluşumlar gelecekki 20-30 seneye almanyadaki yeşiller gibi vegan koyu feminiz gibi politikalarını dayatacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yanlış bir şey Herkesin Bir Aklı Fikri Beyanı Var Bu Yüzdelik %%% Şeylerle Ölçülemez Her Ülkede Kanun Nizam Adalet Vardır Zaten Aşı Olan Kendini Korumuş Sayılır Aşı Olmanyalara Karışma Hakkı Yoktur Bu Tam Terside Olabilir Aşı Olmayanlar Aşı Olanlara Karışamazlar.
Yani Kısacası Her Bir İnsanın Aklı Fikri Beyanı İmzası Olmadan Hiç Bir İnsanın Üzerine Konuşamazsınız Hüküm Veremezsiniz...
Almanların değil ankete katılan insanların olarak düzelt. Yoksa Almanlar'in hepsine anket sorusu yöneltilmemiş.
Sağlık ÖRGÜTU başka bisey şart koşmaz umarım... adi üstünde dünya sağlığı ile oynama ÖRGÜTÜ..
madem bukadar sağlık yanlıları tütün alkol gdo herşeye engel koysunlar görelim onların görev aşkını... lanet olsun öyle sağlık ÖRGUTUNE
Evet ben de destekliyorum eğer aşı olmuyorlarsa dışarı çıkıp milletin sağlığını bozmaya hakları yok
Bütün dünya aşı olmayacağız diye ayakta. Size bu haberleri kim sıkıyor anlamıyorum.
Ben açıkcası desteklemiyorum. Aşı olan kendini koruyor zaten aşı olmayana saygı duymak zorundalar.
Bol geldi aşı herhalde sürmeye bahane mi arıyorlar?
Avrupa sol çomar bir toplumdur.
son senelerde ne hikmetse almanlar sol asigi haline geldi
yesiller sosyal demorkatlar gibi partiler anketlerde hep yükseliyor
Ülkemiz de öyle. Feministi, lgbtsi, hayvan aktivisti çok faşistleşti. Düşün ki 10 yıldır ülkücülerin ya da tarikatçıların sesi bile çıkmıyor. Ülkenin içine ediyor sol çomarlar. O yüzden kimse sol çomar chpnin kazanacağını beklemesin. Cumhur ittifakı ya da yeniden refah alır bence. İktidar bu sol çomarları susturup muhafazakar kitlesini geri kazanırsa %70 bile alır bence.
Türkiyede daha bu sjw tayfasının başa gelemsine en az 20-30 sene var
gün gelecek bugünkü chp bile sağcı kalacak
öyle oluşumlar gelecekki 20-30 seneye almanyadaki yeşiller gibi vegan koyu feminiz gibi politikalarını dayatacak
Zaten çok istekli bir azınlık. Sadece oy ve fon için hükümet şımarttı.
Geri kalanı sokakları karıştırmaya yeter.
normal bizde yapsalar %70i bulur maalesef
Evet öyle düşünüyoruz (ben değil)
Ben aşıya değil, aşı dayatmasına karşıyım...
Normal maalesef
Bizde destekliyoruz
Doğru düşünüyorlar