Atatürk'e benzerliğiyle tanınan ve filmlerde rol alan Göksel Kaya (57), 4 yıl önce evlendiği Handan Sarıhan Kaya hakkında, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulundu.
Hastanede 4 gün tedavi görüp, taburcu edilen Kaya, akciğer kanseri olduktan sonra eşiyle arasının açıldığını belirterek; Denge kaybım olduğu için çocuk bile dokunsa yere düşüyorum. Tartıştık, eşim bana vurdu ve düştüm. 'Kalkamıyorum, tut elimi' dedim 'Çok yaşa' dedi. 3 saat beni yerde bıraktı, yumruk ve tekme attı" dedi..
Hep şiddet hep şiddet. Şiddet yapınca ellerine bişey geçmez evlendiği kadınında eğitimli biri olması lazım (eğitimli mi bilemiyorum.) Artık bu darp ve taciz olaylarından bıktık.
Biliyorum o zaman cidden benziyordu... Ama her kes bu adama gıcık gitti bence buna gerek yok... Adam kendi Atatürk’üm demedi çünkü... Mesela Çin’de Mercedes’lerin de çakması üretiliyor Mercedes mi değil buda Atatürk değil işte aynı koşullarda bu adam olsa uğraşsa bile onun kadar kıvrak zeka gösteremez Atatürk gibi dünyayı kurtaramaz kötülüklerden... sıradan bir Adam sadece abartmaya gerek yok... yoksa Atatürk maskesi takana bile saygı duruşuna geçmememiz gerekirdi... Neyse Allah şifa versin... O Kadınıda Allah ıslah etsin...