Yabancı uyruklu 41 yaşındaki kadın, 5 yaşındaki üvey kızını darp ettiği ve vücudunun çeşitli yerlerini ısıtılmış şiş ile yaktığı gerekçesiyle çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı!Valilikten yapılan açıklamada, İsmet Paşa Mahallesi'nde yaşayan Suriye uyruklu Z. M'nin (41), eski eşi Suriye vatandaşı S. D'nin (35), önceki eşinden olan kızı L. M'yi (5) kendisinin evde bulunmadığı sıralarda darp ettiği ve vücudunun çeşitli yerlerini ısıtılmış şiş ile yaktığını öğrenerek, şikayette bulunduğu belirtildi.
Açıklamada, polis ekiplerince gözaltına alınan üvey anne S. D'nin çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı ifade edildi. Bu arada küçük kızın devlet korumasına alındığı öğrenildi.
Vallahi yeter ama. Ne istiyorsunuz küçük kız çocuklarından. Bugün bu ikinci haber ama hakketen bıktım. Daha çocuk ya o çocuk. Günahsız bir şey ve ona nasıl böyle davranabiliyorsunuz ki gerçekten anlamıyorum. Böylelerini gerçekten asmak lazım toplumun önünde ki ibret olsun herkese. Bu nedir be. Adalet olsa zaten bunlar böyle davranamaz da ama yokki. Gerçekten umarım ettiğinizi çekersiniz diyorum ve başka bir şey demiyorum.
Annelik sadece doğurmakla olmaz dediğimde hakim bana gülüp, "doyurmakla da olmaz, annesi gibi hissediyorum demekle de olmaz" demişti. O yüz ifadesini hiç unutamıyorum. Kızım biyolojik annesine verildikten 4 ay sonra hastanede yaşam savaşı verirken buldum ve geri aldım. Anne var, anne var. Bir de hiç insan olamayanlar. Bunun üveylikle özlükle alakası yok. Ben de üvey anneyim ama kızım için her şeyden önce kendimi yakarım.
Kullandığınız haber diline attığınız başlıklarınıza dikkat edin.
Şiddette cinsiyet fark etmiyor işte insan olmadıktan sonra. Sonra diyorlar ki virüs, hastalık veya depremler niye çoğaldı. Sen akıllı olmazsan insanoğlu başına taş yağar. Gerçi şikayetçi değilim. İnsanoğlu akıllanmadıkça Yaradan'a daha çok dua edip daha çok helak olmasını isterim insanoğlunun veya ıslah etmesini. Beterin beteri var ama o betere yakınız zaten...
Bu Nasıl Vicdansızlik Şerefsiz lik ya En ağır Cezayı alması gerekiyor eğer serbest bırakırsan devlet sende şerefsiz oğlu şerefsiz sin allah bildiği gibi yapsın madem kendi evladin değil istemiyorsan çocuk bakma yerine bırak illa zarar mı vermek zorundasın yazık kıza ya
Kadını o psikolojiye sürükleyen neymis acaba? Ortada bir suc varsa toplumun da bunda payı vardır. Biz vergi veriyoruz ki seçtiğimiz insanlar kimsesizlerin kimsesi, zor durumdakilerin destegi olsun diye. Ekonomik sorunlar ve işsizlik birçok ailenin huzurunu, psikolojisini bozuyor.
Ne istiyor savunmasız yavrudan.. Neden isim ve soy ismi verilmiyor, resmini de görelim. Niye bu yaratıkların yaptığı vahşiilkler gizli tutuluyor. Gizli tutulunca çoğalıyor bu vahşet. O çocuk o travmayı nasıl atlatacak. Çok şükür ki güvenli bir yerde. İnşallah en güzel yerlere gelir. Hiçbir çocuğun üzülmesini istemiyorum
Küfürlerin kifayetsiz kaldığı ne dense az kaldığı olaylardan sadece birisi bu ama çocuklar benim kırmızı cizgim bilsem devlet ceza vermeyecek o kadını şu an öldürebilirim
O üvey abneyide 100 Luk remus egzozu flama kit ile kiizartip onunla yakmak lazım aslında. Oturtup içinde iken pop corn yapmak lazım 2000 atmosferik ile
şu çocuklardan bi çekin elinizi haa. okumaya bile kıyamıyorum. bebeğim ne korkmuş ne canı yanmıştır. biz çocukları öpmeye kıyamıyoruz nasıl canını yakabilir ki bi insan masum bi çocuğun...
Ben bir türlü anlayamıyorum böyle işleri.. İnsan yavrusunu yakar mı eziyet eder mi? O hayvanlar yavrularını nasıl koruyup seviyor.. Ben olsam ao kadını aynı şekilde orasından kızgın şişle yakarım..
Şiddete tümüyle karşı değilim. Kim ne derse desin bu çocuğu onun elinden alıp bu kadının kaşını gözünü açacak şekilde dövmek tamda olması gereken. Şiddete karşı değilim gerekli.