ABD’de 90 Günde Evlilik programıyla tanınan Stephanie Matto, ilginç bir girişimcilik örneğine imza atarak gaz çıkarıp kavanozlarda satmaya başladı. Matto, bu işten şu ana kadar 90 bin dolar kazandığını söyledi.
Gaz çıkarıp kavanozlara koyarak satan Stephanie Matto, işini TikTok hesabındaki videolarıyla tanıtmaya başladı. 31 yaşındaki Matto, ilginç işiyle ilgili katıldığı bir programda bugüne kadar 90 bin dolar kazandığını söyledi.
Matto, kendi kurduğu yetişkinlere yönelik içerik satan bir internet sitesi olduğunu, burada insanların kendi banyo sularını, tükürüklerini sattığını söyleyerek ekledi: Ancak kimse gaz çıkarma işini yapmıyor.
Ya şu ülkede öyle girişimler olsa en ala kral gazlar meydana gelir kuru fasulye soğan yağlı acılı ve organik beslenen ülkeyiz nohut kuru fasulye vs türevleri de severiz gazı olan tüpe olsun araca olsun ısınmak için olsun değer katar daha güzel bir yakıt verimi olur hatta ülkenin durumu maddi imkanı toparlanır ben bunu eskiden beridir dedim ama sıcak bakışmamıştı bak elin yabancısı fikiri hayata geçirdi esas doğal gaz budur ama beslenme stili yanlış esas verimli doğal gaz üretecek ülke burası bence burada yapılmalı tüm herkesi bu girişimciliğe teşvik edilmeli diye düşünüyorum😁
Bazı erkeklerde cidden beyin yok. Bir de ''Erkekler kadınlardan daha zeki'' derler. Bunu yapacak bir avuç kadın vardır belki ama Türkiye de bile kuyruğuna girecek yığınla erkek bulunur. Bir homo erectus'un beyni bile bunlardan daha fazla gelişmişti eminim ki.
İnsanlar doyumsuzlaştıkça iğrenç şeylere yöneliyor. Genelde bu tip igrencliklerde para kazanan taraf kadınlar oluyor. Erkekler ise sömürülen saf taraf.
Paranız çoksa fakire, garibana, hastaya yardım yapın, o hazın tadına bakın.
Allah affetsin çok güldüm ya 😆 vallahi boşa yaşıyoruz şu kadın kadar değerimiz yok. Gazı bile para ediyor. "Sonunda kavanozla işim bittiğinde kişisel bir not ekliyorum" en çok bu kısma güldüm. Düşünsenize size gelen notta kusura bakma bugün kuru fasulye yedim ağır kokabilir yazıyor ardından da doya doya kokla sevgilerimle diyor 😃
Yalan ve igrenç bir haber. Böyle haberleri ancak igrenç haber kaynakları yapıyorlar. Zaten kavonozun içinde bordo renkli bir şey var. Kim bilir bu kadın ne gösteriyor ve satıyor. Haberi rating almak için çarpıtmışlar. SÖYLE YALANI, EDİYİM İNANANI.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Fakat, fakat. Batmış ve kokmuş batılılardan her türlü igrençlik ve ahlaksızlık beklenir. Öyle igrenç bir şeyi satın alan varsa mutlaka sapıktırlar.
amcam İstanbul'da ticaret yapar ve hep derki oğlum burası İstanbul burada ticaret yap 3 liraya al 5liraya sat burada b.. u satsan müşterisi var ne satacam diye de fazla düşünme derdi... amcam haklı yaaa
Hiç şaşırmadım çünkü bu derecede kadına düşkün erkek oldukça çoktur.. Yani beğeniliyor diye bir kadının yellenme kokusuna duskunlukte anlam verilmesi zor bir olay..
Toplumların ne kadar canım insanlarla dolu olduğunu kadının 90 bin dolar kazanmasından anlamamız gerekir. Birkaç günlüğüne 31 çekebilir miyim bilmiyorum şimdi
Bu halta öncülük eden bu kavanoz k*ltağıyla birlikte buna para ödeyen tüm ahmakları bir lağım çukuruna diri diri gömmek gerekir, o zaman yedikleri haltın tadına varacaklardır.