#Gaziantep

Beni burada bilen bilir, duygusuzun allahı, rasyonel biriyimdir. İzlerken sinirden ekranı yumrukluyordum az daha. Sabahtan beri ağzımda kinden gelen pis bir öfke tadı var bu o çocuğu yüzünden.
Bu ülkenin kültürü hastalıklı, ben defalarca söyledim, burada bir yığın embesil yabancı hayranlığıyla falan suçladı, ülkenin kültürü şiddet üzerine kurulu, üstelik herkes kendini şiddetle ifade edebileceğine inanıyor, siyasetçilerden tut, çoluk çocuğa kadar herkeste bir üstünlük taslama, baskın olma, nefret duyma kompleksi var.
Bu orspuçocuğunun ilk başta bebek susmuyor diye bunları yaptığını düşünmüştüm, sonra aklıma daha bile korkunç bir ihtimal geldi, muhtemelen ana babasından şiddet görmüş, günlük haatında kimseden saygı görmeyen, savunmasız el kadar bebeği görünce de öldüresiye dövmekten zevk alan sapığın teki.
Çocukta kafa travması olduğunu açıklamıştı belediye o kadar küçük çocuk o darbelere dayanamaz zaten annesi adamın elinden aldıktan sonra soluk alışından yaralandığı belli oluyordu.
Şimdi bu it yüzünden o bebeğin sakat kalma, akli sorunlar yaşama riski falan da v ar.
Şimdi en önemli soru şu: Kim verecek mk bu rezilliğin, bu pisliğin hesabını?
Hepimizin aklından türlü türlü işkence yöntemleri geçiyor belki yeni çeşitler türetiyoruz bu adamı tarihin en kanlı dehşet verici işkencesine maruz bırakmak istiyorum ki adım tarihe elmas harfler ile kazınsın
Tek bir soru ne istedin... Bir sebep olmamalı ama sana göre geçerli sebep ne seneler sürecek sekilde damla damla su akıtarak süründür bunları bak bir daha eyilimi olan kalıyor mu
Nefret ediyorum böyle insanlardan.
Hepsinin bahanesi aynı anlık sinirle yaptım ulan adı anlık sinirle savunmasız el kadar bebeğe öyle vurulur mu?
Sizin gibi insanlar yüzünden insanlığımdan çıkıyorum.
Biri bebeği döver.
Biri hayvanı vurur yaşamayın ulan siz bu dünya da.
bu olayı azönce öğrendim bununla birlikte 73 yaşındaki bir teyze var 33 yıldır şiddet gören. Bu baba kılıklı kardeşim tutuklanmış teyze için de yardımcı olalım yani olay daha çok duyulursa o da tutuklanır
Cevap
74Cevap
Beni anlamadığım o kadar bebek hasretiyle yanan insanlar var bunlar tüm paralarını döküyorlar dua ediyorlar bu kişilerin çocuğu olmuyor çok isteselerde olan da bebeğini dövüyor böyle bu haksızlık değilde nedir. Bu gibi gevşeklerin baba olmaya hakkı yok. Biyolojik olarak baba olmuş ama karakteri yok. Böyle psikolojik sorunları olan kişiler çocuk yapmasın...
Ben seyrederken içim yandı bu nasıl vijdan! Annesinin sakinliği de beni şaşırttı.
Bebeğin ciddi beyin hasarı varmış hayati tehlikesi var.
Biz bebeğimiz bakmaya kıyamazdım bırakın şiddet uygulamayı nazar değmesin diye kimseye göstermek, sevdirmek istemezdik.
Böyle insanları tespit edip psikolojik tedavi altına alınması lazım illede birine şiddet uygulaması gerekmez çocukluğundan belli eder şiddete meyilli olduğunu ilk okul çağından tedavi altına alınmalı
Benim oğlum 3 aylıkken bir yerine zarar veririm diye tutmaya bile çekiniyordum ya bu adamın Allah belasını versin, yazık günah madem bakamayacaksınız neden yapıyorsunuz... Ne hale sokmuş yavrumu kıyamam tek elle öyle tutulur mu vurulur mu ona canı ne onun daha 🥺
o sensin o cani degil ki
ooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooooooooosssssssssssssssssssssssssssssssssssssppppppppppppppppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuççççççççççççççççççççççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooccccccccccccccccccccccccccccccccccccuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yukardan aşağıya okuyyun...
O kardeşim versinler lifte alınmış arabayı 5. Vites tapa gaz dönen ön veya arka tekerine kafası i dayayarak benini akıtmaz isem bir şey bilmiyorum... Adalet var ise bunları taksim meydaninda aşacak yağlı kaziklara oturtacaksi. Ki ibreti alem alsınlar ya da usl usul her gün bir yeri i kesip tuz basacaksinn... O ellerini parmaklarını cm cm kırıp her yeri i kesip dikenli tellwre dolayıp üzerine halkı isetip sictirqcaksin.
Ben izlerken dayanamadım bunu yapan cahil aşağılık varlık nasıl yapar nasıl aklım almıyor nasıl !
İnşallah yaşattıklarının bedelini öder !
Şiddet son bulmayacakta, adaletsizlik ne zaman son bulacak onu merak ediyorum !
Allah akılsız vicdansız merhametsiz daha insan olmaya layık olamamışlara çocuk vermesin, eşte vermesin inşallah.!
Anneye ne demeli! Bir fiskede insanın yüreği sızlar be! Sen adamın şuncacık bebeği öldürmesini mi bekledin kadın? Bilmez misin minnacık bebek bir darbede beyin fonksiyonlarını yitirir. Kadın da adam da suçlu net!!
Delirdik piskolojim bozuldu diye savunma yapiyolar birde..
Ya evlenmeden once devlet saglik raparu degil.. akil hastanesinden sağlam raporu istesin
Bu vahsiler evlenip cocuk sahibi olmasin
bunun gibi gücü kadınlara, çocuklara, yaşlılara ve hayvanlara yeten insanlıktan nasibini alamamış hasta ruhluların hepsini sıraya koyup şiddet nasıl olurmuş göstermek istiyorum da işte şartlarrrr
Tabiki. Psikolojik değerlemdirme yapılmalı. Hastalıklı zihinlerin hastalıklı çocukları oluyor. Çocukken yaşadığı tüm travmalar geleceğine yansıyor. Topluma kendileri gibi 3. Bir hastalığı yayıyorlar. Hiç suçu olmayan çocuklar…
Devlet o bebeği o adamdan alıp koruma altına almalı. Adamın tüplerini de ömür boyu bağlatmalı. Bir daha çocuk sahibi olamasın diye ve o çocuğa atılan dayağın aynısı o adama atılmalı.
maalesef şiddet insan doğasında olan bir şey. Dünyadaki herkesi bilinçlendirmen mümkün değil bilinçsiz olanlar içgüdüsel olarak davranmak zorunda. Cinayetler şiddet tecavüzler yıl 4021 olsa bile bitmeyecek
Böyle videoları haberleri okumamaya gayret ediyorum. Kısa bir süre önce bir arkadaşım videoyu izletti ağzım açık izlemişim.
Sonrasında ağzımı kapatmadım yine. Bu sefer küfür ederek açık bıraktım
Videoyu izledim elim ayağım titriyor insan bunu el kadar bebeğe nasıl yapabilir hiç mi vicdanın sızlamadı o* rospu çocuğu annesi olucak ka*şar sen nasl çocuğunu kurtarmak yerine video çektin aklım almıyor aklımm !!!
Sanırsın oyuncak bebeğe vuruyor ağladım ya resmen ben annesi yerinde olsam direk bosarim ve yüklü miktarda para alırım Allah'ım yarabbim can ya minnacık bir şey
Ruh hastası. Ebeveyn olmak isteyen herkes testlerden geçmeli. Hiçbir zaman bitmez insanın olduğu her yerde kötülük vardır, bir de üstüne adalet de olmayınca bu kanayan yaraya tampon bile yapılamaz.
İzlerken nefesim kesildi, artık idam kesinlikle gelmeli
İzlerken kanım dondu bu insanların ne Allah korkusu var ne vicdanı merhameti var. Böylelerini halka açık bi yerde asmak lazımda işte..
Allah adamın ömründen alsın bebeğe versin sokaktaki solucana versin ormandaki ağaca versin ama bu oksijen israfı fazla yaşamasın yeter ya
Ayrıca benim kuzen de kızını 40 günlükken dövüyordu. Şimdi kızın psikolojisi bozuk diye ağlıyor
bu sabah izledim içim nasıl parçalandı, gözlerimden yaş akıyordu neredeyse anında kapattım bakamadım daha fazla. o yavru nasıl bağırıyor offffffffffff yarabbi :(
anne babalıkta hakedene nasip olmalı. böyle adilerin çocuğu olur sevgi dolu insanlarda tüp bebekle tedaviyle çocuk sahibi olamaz. böylelerini hadım edeceksin üreyemeyecek...
Ya ben videonun hepsini izleyemedim bile bu nasıl pislik bi insan böyle🥺 bir de baba mı denir böyle it oğlu ite of allahıım.
Allah onun belasını versin.😡
Caydırıcı cezalar olmadığı sürece bu şiddet bitmez.
ALLAH’ım gerçekten hayırlı eşin haricinde çocuklarımıza da hayırlı baba nasip etsin 🥺
Allah belasını versin sabah sabah sinirimi tepeme çıkardı
Bu o.. çocuğunu toprak bile kabul etmez. 3 aylık bebek lan kansız şerefsiz. Böylelerinin 1-2 ay hapis yapıp sokağa salınması içimi soğutmuyor arkadaş.
Videosuna denk gelmiştim ve yüreğim kaldırmadı. Şiddet olaylarının son bulması için cezaların daha ağır olması lazım.
Bu baba olamaz bu insan olamaz bu bir yaratık😠😠 bu nasıl bir vicdansızlık bu nasıl bir kin bu nasıl bir öfke anlayamıyorum😔😔 anlayamıyorum
Ciddi yaptırım gelmediği müddetçe son bulmayacak.
Kadın, çocuk ve hayvanlar hep kendinden üstünlerin işkencesine maruz kalacak...
Bence bir odaya kapatıp videoyu önce izletip, sonra aynısını üstünde uygularım. Devlet alıyor 10 dakka sonra arka kapıdan çıkıyor.
Küfür daarcığım henüz bu kadar fazla gelişmedi. Ateşlerde yansın
allah belasını versin. ilk kez oldu demiş. ya minicik savunmasız kendi evladına nasıl bunu yapar. karısını da dövmüş bir kaç ay önce.
Videosunu izledim kahroldum baktım bi daha baktım lan ne demek lan yazarken bile zorlanıyorum allahım böyle vicdansızlara evlat verme diyorum
benim 3 aylik bebegim var ona sarilarak izledim dedim verin lan o cocugu bana ben bakarim bu kadar mi zor bir bebege bakmak yaziklar olsun
Ulan bebeğe.. Yani dünyanın en harika şeyi ya. Ona şiddet gösterecek kadar ne biçim bozulmuş psikolojin
Bir mezapotamya eşeği vakası daha. Bu g antepte görülmemiş bir olay değil. Önce onu bir geçelim. Ve bu kötülük hiçbir zaman sona da ermeyecek. Gerçekçi olalım. Eğitim şart ama her şey eğitim değil. Sorunun kaynağı saçma kültür kavramı.
Yav arkadaşım paylaşmayın öyle şeyleri elim ayağım titriyo artık bu adamın canı alınmalı bu adam ölmeli bu canilik yav
Ehliyet gelmeli geçemeyenin sperm kanalları bağlanmalı. Kanım dondu izlerken Allah belasını versin öyle adamın (!)
Ey akil sahipleri sizin icin KISAS ta hayat vardir BAKARA 179. Ayet
Sinirleri bozuk adamın sanırım tedavi olması lazım.
Ay ben paylaşıldığını görmedim o kadar etkilendim ki paylaşmak istedim
Bebeği dövmek için canı olmak lazım bence. Bebek lan insan dokunmaya kıyamaz.
Böylelerini kısırlaştırsınlar çocukları olmasin baba olmayı haketmiyorlar bile 🥺
Ya bunları halkın eline vereceksin. Gebertsinler eziyetle.
Videoyu zor izledim çocuk öldü sandım bazısı çocuk sahibi olamaz bazısı yaptıklarına bak yazık
Insan soyu dünyadan tamamen temizlenince. Ne zaman sorusunun cevabini bilen bir ülke yok.
OLayi bilmiyorum ama tahminen adam ya madde bagimlisi, ya alkol, ne ypatigini bilmeyen bir zavalli.
Yazıp yazıp siliyorum hem yazsam da kifayetsiz. Yasalar buna dur demeli, herkes ana baba olmamalı
Halk doğru düzgün eğitim aldığı ve adaletin doğru işlediği zaman
Akıl sağlığının normal olmadığı çok net ortada... umarım gerekilen yapılır.
3 aylık bebeği baba dövüyor anne nasil. kameraya alıyor çocuğu alip o psikopatan uzaklaşmak varken
Adalete falan inanmıyorum halkın eline versinler biz ona gereken muameleyi yaparız
Allahım dünya çığrından çıktı kopsun kıyamet. Yeter artık
O adamın ağzını burnunu kirmak gerek, bu olaylar başka türlü çözülmez çünkü.
Başlığa neden baba yazdın , hakediyor mu o sıfatı , o.. ç yazmalıydın
bu adam pardon o. cocuğuuu mimlenirse yaşatmazlar sokağa cıkamaz
Çok üzücü. Videosu var diyorlar , izlemek istemiyorum :(((((
Cahillikten oluyor bunlar şuna bak sanki düşmana vuruyor ya da karşında yetişkin birisi var çocuk ulan bu hıyar herif elbette yaramazlık yaparak büyüyecek benimde yeğen yeni aldığım telefonunun ekranını çizdi kaplosunu kopardı ne yapayım öldüreyim mi? Böyleleri denk gelse sokağın ortasında eşek sudan gelinceye kadar döverim
Kızlar çok duygusal be ama haklı lar benim duygularım bu kadar yoğun değil.
Videoyu sonuna kadar izleyemedim bile bu şerefsizi verceksin milletin eline aynı şeyi buna yapılacak dayaktan geberip gitsin
iğrenç herif , alt insan türü , eğitimsiz, arizona kertenkelesinin ilk oluşumu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?