13 yaşındaki bir kıza içki içirip istismar ettiği iddiasıyla önce gözaltına alındı, daha sonra serbest bırakıldı. Olayın görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılan şahsın babasının, kızın ailesine skandal bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Buna göre tacizci şahsın babası aileye, "Kız 18'e geldiğinde evlendiririz, olayı kapatalım" dedi.Harbiden bu neyin kafası?Bu toplum ne zaman düzelecek? Her gün bu ve buna benzer haberler görmekten sıkıldım, midem bulanıyor artık. Bunlar sadece gördüklerimiz, görmediğimiz yüzlercesi var. Kaynak
13 yaşındaki kızı istismar eden şahsın ailesinden teklif: ''18 yaşında evlendiririz'' Bu neyin kafası?
Ben böyle adamlara baba demem! Tacize maruz kalan kızını ömür boyu bu adama mahkum edecek kadar adi bir zihniyet.. kızının suçu ne ki kapatalım diyorsun. O adamı rezil kepaze edip sonuna kadar hakkını aramak dururken... Yasalarımız ve bakış açılarımız acil düzeltilmeli. Bu ülkede kadına insan olduğu hatırlatılmalı Yoksa erkekler hayvan gibi yaşamaya devam edecek. Ben yanımda silah taşıyorum, can güvenliğime güvenmiyorum.
İtoglu itler Bu Nasıl Şeref Yoksunluğu Ya bu nasıl adilik Pisliklik O zaman Herkes tecavüz etsin nasılsa tecavüz evliliği kolay ediyor öyle mi sizin kafanızı sk ben Devlet Uyusun hala İdam İstiyoruz artık Bu kadar pisliğe yeterr artık Bu Sapıklari hadım etmek lazım veya bunlara or bulmak gerek anca zevkleri biterse herkese saldıracak durum bulamazlar amaçları kendilerini rahatlatmak sizin rahatlamınizi sk
Yani orp bulmak Gerek derken kendiliğinden or olanları dedim yani bunlar nasıl Pislikse kendileri gibi pislik bulup onlarla takılsinlar temiz kızlara dokunmasinlar diyorum çünkü bu gav atlar boşta kalınca ona buna asılıyor
Orp kadın gidip birine zorla tecv mü ediyor? Hiç bir kadın böyle erkeğe yakışmaz aynı olmaz. Pardon kadın cinselik yaşayınca Orp kötü tecv erkekle aynı peki zina yapan erkek ne?
Doğru Tabiki Kadınlar Böyle Şeref Yoksunlarina yakismaz evet Haklısın ama benim dediğim Sapıklar Or ile birlikte olsa en azından temiz namuslu kadınlara kızlara bakmazlar belki gerçi o itler yine bakar yeter ki cinsellik olsun iğrenç reziller insan sırf zevki için başkasının nasıl hayatını karartır bu nasıl pisliklik İhtiyaç mi var evlen eşinle girersin yani Ben de Cinsel ihtiyacım var Ama ben asla hiç kimsenin karısına kızına dokunmam dokunmadım Azgınlık mi geldi kafami başka yere çevirir o ortamdan uzaklasirim böyle pisligi yapamam çünkü
Şiddet ile olan çözümlere aslında karşıyımdır. Fakat bu tür olaylar gördüğümde adeta punisher gibi tek tek bu birey zinaları bulup uzuvlarını parçalayıp, kıymadan geçirip köpeklere yem edesim geliyor. Hoş köpeğe bile hakaret olur bu... Onlardan da özür diliyorum.
Eskiden bu işin sonu taciz tecavuz edeni infaz ederek biterdi.. Bu bile birisi bir pi. slik yapacağında kırkkere düşünmesine sebep olurdu. Simdi ise evlendiririz diyorlar. Korkudan zillet içine düçar olmuşlar.
Valla burada evleneceklere evlenmeyi dusunenlere soylim dunya cok pis cok kirli ya cocuk yapmicaksiniz ya da cocu cok iyi kormaniz gerekcek maalesef cunku bu tip insanlar heryerde var toplumdada erkek elinin kiridir kafasi oldu icin kiz cocuklarimiz bebeklerimizin hicbir zaman guvende olmadini dusnuyorum erkek cocuklarina kucuklukten terbiye iyi verilmeli hersey kadina yuklenmemeli acik giyinmis bir kiz taciz edilse giymese dersiniz 13 yasindaki masumun ne gunahi var
Allah Allah sapıklara kız veren o devlet kalmadı artık o şerefsiz cezasını çekecek hapiste onu bi sksnler de görsün evlenmeyi aşşalık köpek elime bir gecse ah ah ah
Kız 13 yaşında? Böyle şeylere özenebilir bu yaşlarda çocuklar akranlarından tv den vs gorüp sigara alkol gibi şeylere bulaşabiliyor. Kız hidip ilişki istese dahi o bir çocuk, ne kadar mantıklı hareket edebilir? Burada yargılaman 13 yaşında çocuk mu yoksa çocuğu taciz eden sübyancı mı?