Ve bu bizim gözümüzün önünde oluyor başka ülkede olsa yer yerinden oynadı , İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın Onursal Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşında evlendirdiği ve istismar edilmesine müsaade ettiği kızının “düğün fotoğrafları” ortaya çıktı
6 yaşında bir kızla yani çocukla evlenmek nasıl bir sapıklık?
Kendine dindarım, dinciyim diyen insanlar bir de hala "gelinliği her kız çocuğu giymek ister." diyerek olayı sulandırmaya çalışıyor. Burada olayı ortaya çıkaranın gelinlik fotoğrafı veya medya, gazeteciler olmadığı anlamıyorlar. Burada olayı ortaya çıkaran şey istismara uğrayan kız. 6 yaşından boşanana kadar kendisine cinsel obje olarak bakıldığını söyleyerek olayla ilgili fotoğraf ve ses kayıtlarını ortaya çıkartıyor. Yani gelinlik fotoğrafını da alın kanıt burada diyerek diğer fotoğraflarla birlikte istismara uğrayan kız ortaya çıkartıyor. Ayrıca kız 14 yaşında iken kendinden 23 yaş büyük istismarcısından hamile kalıyor. Orta hamile bir çocuk var, istismar kesin. İstismar belgeli. Bu olayı hiçbir şey olmamış gibi savunanlar hala neyi savunuyor anlamadım? Bu olayı savunanlar çocuk tecavüzünü mü destekliyorlar acaba? Bence burada bu olayı savunan varsa hemen gözaltına alınmalı. Çünkü toplum için tehlike oluşturuyorlar.
Bu tarz insanları görmeye midem kaldırmıyor bu nasıl vicdansızlık nasıl cahillikse. insan olmayı başaramamışlar Zaten böyle şeyler hep cemaatlerden vakıflardan çıkıyor, nefret ediyorum
Müslümanım diye geçinen çoğu gülşeni konuştukları kadar bu olayı konuşmuyor bile geçende cami imamı , camide kadınla basılmıştı. Ota moka ahlakı bağlayanların iş dini kurumlardaki ahlaksızlığa gelince sesi çıkmıyor. Cidden siyasal islamcılar midemi bulandırıyor
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
6
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Halk cahil Özellikle tarikatlara cemaatlere bilmem nelere bulaşan karışan beyinsizler oldukça fazla Bu ucubelerden olmadığıma ve çevremde bunlardan olmadığına ne kadar şükretsem az kalır Topunun itlaf edilmesi gerek alayının köküne kibrit suyu
O çocuğun tek yapması gereken şey oyun oynamakken evlendirmek nedir? İlkel kabileler bunlardan daha ileri hayır amaç ne bir çocuğa nasıl evlenebilecek bir kadın gibi bakarlar bu her şeye aykırı insanlığa, dine, töreye, geleneklere, ahlaka nasıl bir sapıklar
Yazik ya, daha binlerce cocuk var boyle olan da kimsenin haberi yok. Bi de a. ptal gibi burada ulkemizde istismar diger ulkelere gore daha az arkadaslar diyen m. allar var. He awq he az.
En İyi Görüş