Vakıf kurucu olan bir herif 6 yasindaki kizini 30 yaşındaki adam ile evlendiriyor ve dugun fotoğrafı çektiriyor üstüne çocuğu tecavuze uğruyor siz ne pislik insanlarsiniz
Y U H ama artık gerçekten! Bu nedir yahu? Ne karakter, ne edep, ne de insanlık kalmış. Ben bu çağdan korkuyorum, bu neyin kafası? El kadar çocuğu babası yaşında adamla evlendirmek ne demek lan?
Bir de tecav*z etmiş kafasını ezdiğim, kalbini deştiğim pabucumun adamı. O adamın kurduğu vakfın kime ne yararı olur, bu saatten sonra? Kendi kızına bile bulunu yapıyorsa sanmıyorum gelen paraların güzel bir yere gideceğini ¢
Ya o kızı kesin satmıştır öyle karaktersiz insan çok. Para için kızlarını satar yapmadığını erdiğini bırakmaz. Nasıl bir güne geldiysek artık çocuğun tecavüze uğraması ailenin umurunda olsa o otuz yaşındaki pisliğe vermezdi.
6 yaşında çocuk evlendirmek demek müslüman olmak demek. Sonuçta peygamberim dedikleri de zavallı ayseyle 7 yaşında evlenmiş 9 yaşında regl olunca gerdeğe girmiştir Şimdi tv de ki islamcı şaklabanların yalanlarına inanıp. Hayıyyy hayıyyy ayşe evlenirken 18 di diyen cahil tayfa gelir onun için bizzat diyanetin kendi linkini bırakıyorum. Kendileri görsünler aysenin 614 doğumlu olduğunu dergi.diyanet.gov.tr/makaledetay.php?%20ID=13162
Habere halk tv de denk geldim. Konuklar da bozacı ve şahidi şıracı idi. Dini karalamak için ellerinden geleni yapan bir kanal ve konukları.
Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişmân olursunuz. / Hucûrat Sûresi 6. Âyet
Cemaatler ve vakıflardan oldum olası nefret ettim ve ediyorum bunlar dini kendi kafalarına göre yaşıyorlar ve sapkınlıkları şeriatı normalleştirmeye çalışıyorlar.
Ya altı yaşındaki çocuğu otuz yasinda adamla evlendirmisler arada annesi ufacık çocuğun saçını tarayip adamın evine yolluyormus anne de denmez de neyse