Merak ettim. Bugün seçim olsaydı hangi partiye oy verirdiniz? Diğerleriyse yorumlarda belirtin lütfen.
Ak Parti
CHP
MHP
İyi Parti
Memleket Partisi
Deva Partisi
HDP
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
CHP'ye veririm. Hatalar var mı illaki var ama AKP kadar değil. En azından insanlar açlık çekiyorken okuyanlar bile iş bulamıyorken CHP bunları görmezden gelmiyor ama malum parti ülkenin tapusunu arapların eline geçirdi ve bundan hiç çekinip utanmadı. Kadına ve çocuğa yönelik şiddetleri cinayetlerini saymıyorum, asgari ücreti saymıyorum daha birçok şeyi saymıyorum çünkü sayamayacak kadar çok. Porsiyonları küçültün diyor, şikayetlerini dile getiren gençlere gözünüzde dizinizde dursun diye hakaret ediyor. Yahu sen bu ülkenin yöneticisiysen kötü laflara kulağını tıkama gibi bir hakka sahip değilsin, gerçi ona artık iyi bir şey söyleyen yok arap böcekler hariç.
Ben akp'ye verirdim oyumu, çünkü bu yobazların hayatlarından bezdiklerine şahitlik etmek istiyorum ve gerçekten seçim olduğunda da akp'ye vericem oyumu. Dincilik ayyuka çıksın, akp devalüasyon riskine karşı zenginlik vergisi çıkarmak zorunda kalsın ve bütün zenginlerden sahip oldukları mal ve paranın vergisini almak zorunda kalsın, en zengin yobaz dahi pahalılıklara isyan edecek duruma gelsin. Ülkenin her sokağına devasa camiiler inşa edilsin ve bütün herkesin çalışma saatleri 12 saate çıkarılıp hafta tatilleri de 15 günde bir olarak yapılsın, bütün devlet kurumları 7/24 çalışmak zorunda kalsın ve bütün devlet çalışanları isyan edecek duruma gelsin ve bütün bunların hepsi dincilik demokrasisiyle taçlandırılsın.
CHP tercih ederim.
AKP, iyice körleşti, halkın sorunlarını görmüyor. Tutturmuş bir pkk, fetö diye gidiyor.
Oysa AKP dönemindeki ekonomik sorunlar bu ülkeye terörden daha büyük zararlar verdi.
Cevap
4Cevap
Oyumu yakarım ülkeyi gerçekten hakkıyla yönetebilecek hiç kimse yok
Akparti tabikide başka partimi var adam akıllı
Dolarım yok altınım yok sadece şu an için akpartiden başka lider vasıflı birisi yok. Azıcık gözünüzü açın Chp gelince düzelecekmi sanıyosunuz. Doları sanki biz kendimiz yükseltiyoruz
Hdp..
Chp.
Tabiki Ak parti
CHP'ye
Ak parti
Zafer Partisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?