Bu haberlere yasak gelmesi lazım artık. Kimsenin bunları duymaması lazım. Bence yayıldıkça daha da çok artacak. Ayrıca yapanın akli dengesi yerinde değil belli ki. Bu sadece bir kader kurbanı. Bence bu kadının katilleri o kişi tedavi ettirmeyenlerdir.
Herkes vay onun bunun çocuğu vs diyor ama sorunlu şahıs yani dedigim gibi sorun aslında olay değil tedavi ettirmeyenler. Kimsenin haberi yokmuydu. Ben sırf bu yüzden 1 yıldır haber okumuyorum
Tabii öncelikle olaydan duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Ayrıca genelde bu tip olaylarda kadını suçlayan "ne işi varmış o saatte oralarda?, öyle giyinmeseydi, böyle yürümeseydi" diyen malüm kitle bile bu olayda tepki koymuş. Demek ki kadınların kapalı giyinmesi de onları itten köpekten korumuyormuş. İdam olmasa bile en azından hapis cezalarını adam gibi uygula.. Ne bileyim Amerikada idam olmayan eyaletlerde ömür boyu hapis verirler, eline bir bir balyoz geberene kadar taş ocağında taş kırarlar.
Hemen bağladiniz Amerikaya... Amerikadaki taciz olaylarindan haberin yok galiba kimsede ses çikarmiyor o ülkede kadinlara değer verildiğinimi saniyorsun? Bide hapis cezasi alip kefaretle çikan çok katil var
@simgee_yuuna ayyyy tüh ya.. ne kadar ayıp ettim... keşke bağlamasaydım. tamam tamam amerika kötü biz iyiyiz. zaten kadının da o saatte orada ne işi varmış... kıyafeti de yeterince dine uygun değil. türban yerine çarşaf giyse eminim bu olmazdı. kaka amerika kötü amerika... kahrolsun co baydın. yaşasın Dünya ve Galeksi Lideri Tayyip Erdoğan. oldu mu?
Annesi avukat işte savunmasında 14 yaşından beri psikolojik sorunu var ilaç kullaniyor vb turevinde savunma yapmis. Madem böyle ruh hastası biri niye dışarı çıkmasına izin veriyorsunuz. Umarım ağır bir ceza alır. Şans eseri yaşıyoruz...
şimdi baktım habere. Ataşehirde olmuş bir de dibimiz. bunun kadın cinayetiyle ilgisi yok. akıl hastası bir yaratığı annesi babası komşuları da dahil bile bile özgür bırakmışlar. en büyük cezayı annesi babası hakediyor
adam akıl hastası değil mi. farketmiyor ki bunlara kadın erkek. komşuları röportaj vermiş. herkesi günlerdir tehdit ediyormuş kılıcını gösterip. akıl hastası diye ailesi yalnız yaşayacağı ev tutmuş. kendilerinden ayırmış, işe bakın. komşular tehdit savurduğunu duyuyor, görüyor biliyor ama kimse toplanıp bir şey yapmyor
babası diyor kılıçları çok seviyor 7 tane kılıcı var. bir de hastanelerde yatıp çıkmış. komşuları diyor ona buna tehdit savuruyormuş bağırıp küfür ediyormuş. suç tamamen çevrede aynen. bunun gibilerin ne işi var normal insanlarla aynı ortamda. ayrıca şu silah satışları da ayrı dert.
Yazik oldu kıza. Biraz kader bu iş ama fazlası ile ihmal ve sorumsuzluk. Akli dengesi bozuk olan birinin elinde pala ile dışarı çıkması ne kadar normal bir durummus gibi savunma yapılıyor
Kader dedigimiz şey şu Nişanlısı aciklama yapmış Her gün servisle giden nişanlım o gün yürüyerek gidiyormus diye Yani o günde servisle gitse bu olay yaşanmayacakti. Kısacası kızın kaderinde oraya gidip bu saldırıya ugramak varmış. Ama kader diyip bunu yapan aşağılık yaratığı cezasız bırakmak büyük bir suç