AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Her türlü şiddete işkenceye hayır Kadına hayvana çocuğa doğaya şiddet uygulayanlar dünyayı çirkinleştirenlerdir
Videoları izledim ve bu katil yaşamayı hak etmiyor. Biliyoruz ki bugün idam yasalaşsa yine de idam ile yargılanamayacak. Dolayısıyla müebbet hapis yatarken devlet eliyle öldürülmeli ve haberi basına intihar etti diye servis edilmeli. Biz vatandaşlar da bu habere inanmalıyız.
Sen okutup büyüt aile olarak, kendisi de onca senesini eğitime versin bir yerlere gelsin, sonra bir namus yoksunu, cahil bir b*kçuvalı tarafından öldürülsün.
Gerçekten kan donduruyor bu ne aman Allahım 😱 ruh hastasının hasta olduğu daha önce anlaşılmamışmı kapatsınlar bunu ya da direkt dar ağacında sallandırsınlar nerde barındırsan zarar ziyan
Ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.. ailesinin yerine kendimi koymaya çalışıyorum yüreğim dayanmıyor, nefesim daralıyor.. Allah sabırlar versin yakınlarına, çok üzüldüm..
O kadar pisi pisine bir ölüm ki, insanın kalbi acıyor, mekanı cennet olsun. Bunu yapan mahluk da umarım akli dengesi yerinde değil raporuyla yırtamayıp ömür boyu hapishanede çürüsün pislik…
Akıl hastanesinin içindeki cezaevinde yatacak.
@Altinbasakk
Kanım dondu. Böyle peçete artıkları her yerde var ve hiç birimiz güvende değiliz.
Ve eminim ki yine elini kolunu sallaya sallaya çıkıcak şerefsiz
o herifin aklini meleklerini palasinin demirini s.. sinler.
Allah rahmet eylesin. Ne kadar zor günlerde kaldık. Acınası..
Abi nasıl mallarla yaşıyoruz ya harbiden ülkeyi terk etmem lazım
Birçok nedeni var. Ceza sistemimiz, eğitim sistemimiz, uygarlık düzeyimiz...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Güzel kızmış. maalesef Türkiye. Yolda yürütken kafaya düşen saksıdan ölen insanlar ülkesi. Yaşanmaz bir ülke
ABD de film çekiminde yönetmeni yanlışlıkla silahla vurmuşlardı geçen dünyanın her yerinde bu tip olaylar oluyor ölebilirsiniz.
O olay ile bu olay arasında tek benzerlik ölüm olmuş olması. Birinde istenmeden bir kaza var. Bunda planlayarak tasarlayarak kasten cinayet var. Bu yorum durumu normalleştirir lütfen yapmayın.
Yolda baltayla mı gezelim artık kendimizi korumak için yazık oldu kadıncağıza nasıl bir şans Allah hayırlı ölümler nasip etsin hepimize
Bu kadar düşünüp avını planlayip seçip o pala ya da kılıç herneyse onu eline gecirebilip bu isi yapan kişinin aklı melekeleri mi yerinde değilmiş
Yazık olmuş gerçekten. Daha yeni nişanlıymış. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
Allah rahmet eylesin. Ne zaman oldu bu olay? Korkuyorum artik ya.😣
Dun
böyle haberlerden sonra kızlar sokakta yürümesinler bence kızlar dışarı çıkmasınlar tam kapanma gelmeli kızların can sağlığı için bencee
Yazık değilmi gencecik fidana akli dengesi yerinde değilmiş lafa bak varya o pici o samuray kılıcıyla param parça ederim lesinide yakarım ki bir daha hic kimseye zarar veremez alin pıci icerde besleyin
O kılıcı o kişinin müsait yerine s. o. k. a. c. a. k. s. ı. n ki ibret olsun
aaaah, ahh !
Allahım böylelerinin gücünü, kuvvetini elinden alsan keşke.
Bunca kardeşim. varken nasıl anlatabilirim küfürsüz demiş ya can Yücel ne güzel demiş.
o kadar içim acıdı ki yerde çırpınışlarına :'( bu adamı yakarak eziyetle öldürsünler gayet de aklı başında pisliğin.
Şansa yaşıyoruz bu ülkede gerçekten, yarın ne olacağımız belli değil.
Sokakta giderken korkuyorum insanlardan bir zarar verecekler bicaklicaklar diye korkuyorum artık çok korkuyorum
Bizim, adamlar tarafından sokak ortasında öldürülme ihtimalimiz neden var?
Suç işleme potansiyeli yüksek kişiler sokakta dolaşıyor maalesef
Şans eseri hayatta yaşıyoruz Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
O adamı samuray kılıcına oturtup öldürmezlerse bu ülkede bi tane bile babayiğit kalmadı demektir. Geçmiş olsun ülkenin başı sağolsun...
Ne alakası var.
Kardeşimize Allah tan eahmet diliyorum.
Ama böyle manyak ve ruh hastaları her ülkede çıkıyor.
Amerikada da okul taramışlardı.
Delisi bile ilk kadına saldırıyor bu ülkeden kurtulmak istiyorum artık
Yazık ailesine Allah sabırlar versin idam edeceksin bunu !
Ne olacak her gün TRT deki saçma sapan palalı kelle kesen aptal Osmanlı dizilerini izlersen böyle olur tabi? Ne beklenir ki başka
Ne alaka kardeşim İslam'a saldırmayı bırakın artık
Filistin'de İsrail tüfekle can alıyor sesiniz çıkmıyor alooo
Yine bildik sesler İslam ile bunları bir tutuyorlar. 5 vakit namazında bir adamım ben kardeşim. Hemde 13 yaşından beri. Ama din tüccarlari sahtekarlari asalaklari hepinizden iyi biliyorum. Esenler düşerse Mekke düşer yok bilmem nere kaybedilirse Medine düşer. Hadi kardeşim hadi. Gidin iki paket makarnaya ülkenin geleceğini satan aptallarin yanına gidin. Benim karnım tok sizin gibilere
Ben siyaset mi yaptım?
Makarna ülke satmak ne alaka
Çukurda da var asmak kesmek
Çukur zaten başlı başına bir rezalet. Tam bir kötü örnek
Ayrıca Filistin de ateş altında demişsin ya güzel kardeşim.
O Filistin yönetimi bundan bir sene önce Doğu Akdeniz konusunda mi tam hatırlayamadım bı olayda Türkiye'nin aleyhindeki grupta idi. Yani diyorum ki maymun gözünü açtı. Ne deseniz boş. Bu işler artık karın doyurmuyor benim aslan kardeşim. Kal sağlıcakla.
Yolda geçerken kılıçla öldürülebiliriz hatta biz katledilmek için doğduk
Dün haberde gördüm birde komşuları hem şikayetçi olup hem nasıl izin vermişler
Caaanııım kız pisi pisine gitmiş ya allah rahmet eylesin nede güzelmiş allah sabır versin ailesine
Ulan nedir bu yaaa... Birini öldürmeyi planladım, lafa bak şerefsiz...
Bu işlenenlerde nasıl olsa az ceza verilecek düşüncesinin de payı var.
Bu ne ya ülke şizofrenden gecilmiyo şimdi bu deliyi hapise de atmazlar bunun gibi akılsiz şeytanlar bi hücrede kalmalı
İnsan hayatı bu kadar mı ucuz? Bakkaldan ekmek mi alıyosun neyin planı lan bu
Ölen insana ayrı üzülüyorum , ardında kalan aileye apayrı.. hayatın boyunca bunu sindiremezsin
Yok millet kafayı yedi cidden şansa kadere yaşıyoruz cidden insan öldürmek bu kadar ucuz olamaz
Iste bu kisiler genelde sizofren oluyor ve birini öldurmedikleri surece hastaneye yatırılmıyorlat
Neden? Adalet nerede? Neden böyle olaylar ülkemizde cogaliyor neden? Bunun sonu nezm gelecek? Biktik artik yettiiiii canimiza tak etti.. bu ülkenin polisi savcisi hakimi nerede?
Bu adamın yeri akıl hastanesi. Ne yazık ki hastane kalmadığı için cinayet işlemiş
Akli melekeleri yerinde olmayan canlıları ne zamandan beri yargılıyoruz Neriman?
Bir köpek, ufak bir çocuğu öldürdüğünde sorusunu sormandan farkı yok, kendine gel..
Peki...
deliler ne zamandan beri aramızda serbest bir şekilde dolaşıyor peki
@zAntiSosyalz İnsanların her anını takip etmiyorlar, delilikleri ispatlanana kadar serbestler. Şu vakadan sonra serbest kalırsa, bu mevzuyu tekrar tartışırız
valla olan olduktan sonra ister alsın ister almasın neye yarar
@zAntiSosyalz Tüm insanlara çip takalım istersen, hangisi deli hangisi değil önceden anlayabilelim. Ne dersin?
daha çocuklukta anlaşılır zaten anneside rapor alır
aha işte şizofren olan biri de annesinin boğazını kesip öldürdü
Ruh hastası ya gerçekten artık biz erkeklere güvenmeyince de bize kezban derler yazık
Size kimse kezban diyemez güvenmeyin gerekirse genelleme yapın ölmekten iyidir
Biz kediyi görünce su veren insanlarız can almak nedir ya
Böyle neler neler diyorlar evet gerçekten iyi erkekler var ama rol yapan da çok var maalesef
Var tabi en temizi güvenmemek en azından tam tanıyana kadar güvenmemek
Sonuçta erkeksiz de hayat geçmez baban erkek kardeşin erkek gibi düşün
Bi adam degil basta deli! Biz bunu ayirt etmeliyiz ikinci kisim o kilici nereden buldu samuray kılıcı. Ucuncusu bu adam neden destek almamis aldirilmamis, ... Kimse tasin altina elini koymaz. olem gitti ne yapacaksin ki asil o anne baba ne yapacak
Aklım almıyor neden ne istedi o kadından şimdi bu arkadaş yaşayıp gidecek olan o Kadına oldu
Allah belasını versin o şerefsizin , mekanı cennet olsun inşallah..
aklı melekeleri oplmayan adam 2 unv aynı anda okuyor yalana inanırsak karaktersiz herifler salladırcaksın bunları
Çok üzücü bir haber gerçekten iğrenç bir hayat oldu...
Bunlar iyi günler daha kötüsü olucak oturup izleyin..
Mahvettiler mahvettiler bu ülkeyi mahvettilerrrr yazıklar yazıklar yazikalrrrrrr
@rollingenthedeep Kıyamet yakın gibi duruyor.. iç savaş çıkacak zaten böyle giderse. Amaç da o insanları birbirine düşürmek. Unutma şeytan böler parçalar yok eder.. taktiği hep buydu.
Bu kötülüğe kim yasalarla destek verirse gözümde o derece katil yasalar hakimlerin benden yana kadından yana olmalı erkekleri korkmayın artık deli bir insansa kılıçla sokakta niye geziyor bir avm bile girsem 10 defa üstüm aranır hes kodu sorunur bu adami niye alamadınız nasıl alamazsınız canilerr canilerrrrr
@rollingenthedeep canım benim bende diyorum ki kasten yapıyorlar, amaç insanları birbirinden uzaklaştırmak. Anlamadın mı hâlâ? Şeytan boş durmaz. Asıl adı iblis aslında yaptığı eylem şeytanlık.
Başımızdaki karaktersiz insanlar olduğu sürece bu insanlar elini kolunu sallayarak dolanır ve hiç suçu olmayan insanlar ölüme terk edilir.
Artık kelimeler anlamsız kalıyor. Allah ailesine sabır versin
Sövmeye izin varsa söveceğim bunu insani koşullar altında yargılayamam. Hayvansal güdülerimle davranmak adil olur bu kaşarlanmışa
Dünyada her an her şey oluyor zaten en kötüsü de güney Amerika birbirlerini öldürüp kalplerini yiyen insanlar var. Dünya kötü güzellik beklemek saçma
hiçbirimizin hayatı garanti altında değil..
ölüm artık çok yakın..
Bunun kafasını kesip öldürmeleri lazım bu yaratıkla neden yaşıyo başlarım hukuma adalete kodumun dünyasında
Bu dünyanın en güzel çiçeği olan kadınlarımızı gün geçtikçe kaybediyoruz, inanılmaz derecede üzücü bir durum