Can Göktuğ Boz, elindeki samuray kılıcıyla yoldan geçen mimar Başak Cengiz’e saldırdı. Aldığı 15 öldürücü darbeyle ağır yaralanan Başak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Tutuklanan katil Can Göktuğ Boz, ifadesinde “Ben evden çıkarken birini öldürmeyi planladım. Bir erkek bana direnebilirdi o nedenle bir kadın öldürmeyi seçtim” dedi.
Akli melekeleri yerinde olmayan adam, mimar Başak'ı palayla öldürdü! Yaşamımız pamuk ipliğine mi bağlı?
Bir sabah oluyor ve başına geleceklerden habersiz günün planını yapıyorsun. Belki işe, belki alışverişe çıkıyorsun dışarı. Yolda giderken evliysen çocuklarına, değilsen anne babana akşam yapacağın yemekleri düşünüyorsun. Kafanda daha güzel bir yaşamın düşünceleri, belirli belirsiz dertlerin çözümleri ile uğraşıyorsun. Sonra birden bir cani çıkıyor ve hayatını çalıyor. Ailenden, çocuklarından, eşinden arkadaşlarından çalıyor seni. İnsan olmak ile insan olmamak. Yine adaletsiz bir savaşta insan olmak kaybetti. Yine "Adaletsiz" Ülkemde bir kadının hayatını çaldılar. Kaybetti demiyorum çaldılar.. Gerçekten gitmek gerekiyor artık bu ülkeden. Bu Cennet vatan gittikçe daha çok masum insanların kanı ile dolmaya başladı. Yazık, yazıklar olsun bu hale getiren tüm insanlığa.
Bu sebepsiz rastgele cinayetler daha bir kan donduruyor. Adam evden rastgele birini öldürmek için çıkıyor ve şansa karşısına kim çıkarsa. Bu karşısına çıkan ekmek almaya giden küçük çocuğun da olabilir, okuldan gelen kardeşin de olabilir karın da olabilir her şey olabilir. Bu kadının nişanlısının anne babasının yerine koyunca insan kendini kanı çekiliyor resmen. Aynı olay 2 sene önce de Ceren diye bir kızın başına geldi. Katil sebepsiz yere tanımadığı etmediği alakası olmadığı Cereni öldürdü ve bununla aynı açıklamayı yaptı. Erkek olsa karşılık verirdi, savunmasız birisini seçtim….
Trendyoldan biber gazı arıyorum ben de. Yeni memur oldum ve akşam tek dönüyorum haliyle bir mesafe yürüyorum ve bu olayı izledikten sonra biber gazı aramaya başladım Heran bizim de başımıza gelebilir O kızın yerinde olabilirdik Ölmek bu kadar kolay olmamalıydı Öldürülmek hiç olmamalı Ama sağolsun kanunlar ve düzenler psikopat yaratıyor Ben artık hukuktan umudumu kestim O yüzden geç saatlerde meydan okurcasına dışarı çıkmıyorum arkamdan biri geliyorsa hemen karşı kaldırıma geçiyorum yanımda çakı taşıyorum ve şimdi artık biber gazı da taşıyacağız belli ki
Bu ne demek yaa? Sokakta yuruyemeyecek miyiz artik? Neyin kafasi bu? Elinde samuray kilici kafasi kirik biri dolaniyor kimsede bu nedir ne yapiyor demiyor mu? Insan hayati bu kadar ucuz mu gercekten? Haberleri izlemiyorum artik hep kotu haber aldigimiz icin ama artik yeter cidden artik yeter. Bosanmak isteyen kadini kocasi ölduruyor, ayrilmak isteyen kadini sevgilisi kesiyor. Isten/ okuldan gelen kadini yolda psikolojisi bozuk hasta kesip biciyor. Biz nerde yasayalim? Uzaya mi kacip gidelim bu tur yaratiklardan kurtulmak icin? Ne yapalim biz nefes almayalim mi neden hep kadin cinayeti ya neden? 😾
Babam ve abimden şiddet görmedim, hayatıma giren herhangi bir erkeğin de şiddetine de maruz kalmadım bu beni çoğu kadından şanslı yapar.
Ama sokakta hiç tanımadığım bir erkeğin şiddetine maruz kalmayacağım, taciz edilmeyeceğim, tecavüze uğramayacağım ve ya öldürülüp bir köşeye atılmayacağımın ne yazık ki asla garantisi yok.
Caydırıcı cezalar gelmediği sürece ne yazık ki bunun keskin bir çözümü olacağını da zannetmiyorum. Çığırından çıkan bu ülke ne yazık ki kocaman bir kadın mezarlığına döndü. Rastgele bir yere çiçek bıraksak bir kadının kanının döküldüğü yere denk gelecek..
Konuyla ilgili değil ama erkek de direnemezdi arkadan yaklaşıyorsun sonuçta. Öldürmek isteyen hertürlü öldürür. Bu tarz insanlara engel olmak için zaman makinesi icat etmek lazım maalesef onun da mümkün olmadığı teorilerle sabit. O yüzden geçmişe mani olamayız ancak geleceği şekillendirmek mümkün onun yolu da eğitimden geçiyor. Çocukluktan başlayarak doğru düzgün eğitim verilmeli 2 kuşak sonra bu tarz sorunlar en aza indirgenmiş olur. Biz göremesek de çocuğumuz görür. Şuandaki katillere engel olamıyoruz en azından geleceğin katillerine engel olabiliriz diye düşünüyorum.
Her akıl hastasını bir tutarsan, her şizofreni hastasını bir tutarsan böyle olaylar ara sıra yaşanır. Benzer şekilde ABD de bir kadının 3 yaşındaki çocuğunu ayaklarından tutup duvara vura vura parçalayarak kendi çocuğunu öldürdüğünü okumuştum. Kisaca istediğiniz kadar lanetlesenizde bu kişi eğer doğru ise bir akıl hastası ve senin benim gibi duyguları yok, suçlu olan bunun ne denli tehlikeli olduğunu tespit edemeyen sistem ve ailesidir. Şizofreni hastan var ve sen evde bu tür aletler olmasına izin veriyorsan sen suçlusun,çakı falan değil kocaman kılıç bu ailesini dahi öldürebilir. Zaten bu denli tehlikeli hastalar topluma dahi salinmamali ama burası Türkiye.
Bu şrfszi elime vericekler bunu savunan annesini de sülalesini de her yerini tek tek o kılıca sokup çıkartmak lazım kadın kendini geliştirmeye çalışmış mimarlık okumuş kariyer peşinde hayalleri var evlenicek miş şizofren biri gelip hayalerine bir dakika içince son veriyor Allah belasını versin benimde kız kardeşim var izleyince böyle haberler duyunca kanım donuyo Allah herkese bu tip p*zvenk evlatlarından uzak etsin
Biz millet olarak bazı önlemleri krndimiz almamız gerek. Kuru kuruya, aciz birine kolayca üstünlük sağlarız ama bu gibi durumlarda uzaktan sadece seyrederiz. Dün mesela 9.05 'te sırf saygı duruşunda durmadığı icin esnaflar bi adamı dovdu. Simdi o esnaflar emin olun bu caniyi görselerdi sesini dahi çıkarmazdı. Ve burdaki olayın biri özgür hur ıradeye saldırı iken diğeri başka birinin özgürlüğünü yasamini elinden aliyor. Ama bizlerse tam tersine tepki gösteriyoruz.
Emin olun o adamın katlı vaciptir; o adamı o yerde o kılıçla bizim ayni cezayı ona kesmemiz gerekirdi millet olarak ki böyle şeylere yeltenmesin kimse.
Yazık ya kadına, böyle kişiler yaşamamalı bebekken ötanazi uygulanması lazım ama bunu yapmıyorlar, sorunlu bireyler bir gün bir sorun açıyor. Hadi sorunlu bir birey, devlet o kişilere insan olmayı, iyi olmayı öğretmeli. Birey eğitim almazsa da bu gibi durumlar yaşanıyor.
Çocuk o durumu ömür boyu çekeceğine hiç çekmesin daha iyi. Sakat ya da down sendromu olanı bile aldıran var. Ama ne biliyormusunuz o durum da çok zor bir durum, bir can kayboluyor, kadının pisikolojisi bozuluyor. Dünya üzerinde gördüklerimiz kadının eseri. Kadın kendi kendine bile hamile kalabiliyor. Kesinlikle öyle. Önemli olan tedbir. Yani tedbir derken kadınlar da tedbirli olmalı, kendini savunmayı bilmeli. Dövüş sporları, sokak dövüşü. Çünkü spor, maç da bir yere kadar sokak kavgaları farklı. Cisim yolu ile oluyor, adına erkek denilen şahıslar eline cisim olunca daha erkek olduğunu sanıyor, Dünya öyle bir yer ki bana bile bıçak taşıtıyor. Kadının da taşıması normal. Bilek gücü de bir yere kadar, Dünya kötüleşmiş, bir kadın olsam aynı şeyleri yapardım yine mecburen bıçak ya da biber gazı, silah dahi taşırdım. İnsanlık arkasını kollama derdinde. Bu ortamı bitirmek lazım bitmeli ama bitmiyor. Ve güven ortamı oluşmaz temiz toplum olmasa da bunu bitirmek bize kalan bir durum. Gelecek nesil iyi olmalı. 😔 Yoksa bizler nasıl bakacağız geleceğe, bu yaşımızda çok şey gördük, çok kadın öldürüldü, suçlular, suçsuzlar gördük. Yardım uğruna hapsi boylayanları, takım giyip aklananları, şurda bulunduğumuz ortama sosyal medya derler değil mi asosyal derler, at şu telefonu falan derler ama biz dünyayı bunla gördük. Bunla öğrendik her olayı, önemli olan görmek ya da öğrenmek değil, önemli olan insan olabilmeyi öğrenmek, öğretmek. İyi insan sevilmez sözü bile bu devire ait daha ne denilebilir ki, vaziyet, durum bu. Ben erkek olarak bir hanımefendi ile konuşmaya çekinir olduysam belki yanlış anlar, istemediğim şeyler olabilir diye konuşmuyorsam bu kötü kişiler sayesindedir. Umutlu yarınlar dilerim hanımefendi.
Fikirlerine cok katiliyorum. Bazen arkadaslarimla bu konuyu konusurken ' ayyyyy sen ne kadar canisin' diyorlar. Oysa ki problemli bebrklerin anne karninda alinmasi toplumlara daba faydalidir. Size de iyi gunler.
Teşekkür ederim, evet öyle, ama mecburiyet. Bana kalırsa öyle düşünenler de bir şey bilmiyor, ömür boyu rezillik çekerler, sevabı da günahı da onlara kalır.
Ülkede ne kadar ruh hastası var. Anlamadığım şey bunların normal olmadığını bir Allahın kulu anlayıp hastaneye neden yatırmıyor? Canı istediği için insan öldüren geri*ekalı mahlukların olduğu bir dünyada yaşamak istemiyorum artık tiksinti gelmeye başladı yeter.
Sokarım öyle akli melekesine Deli falan değil bunlar ya Delilerin kimseye zararı olmaz Hapse de sokmasinlar Ellerini ayaklarını kessinler ve serbest bıraksınlar ona en büyük ceza bu Vicdan azabıyla yaşasın ölmesinnnn
Bu şizofreni hastaları neden aramızda dolanıyor? Aileleri neden tedavi ettirmiyor, neden hiçbir şey yapmıyor? Cinsiyeti de geçtim, bir insanın canı bu kadar ucuz olamaz.
Bise haberlerde bi yaşli kadindiyor ki cocuklara kilici gòstermiş camdan demişki sizi òldùrecem madem biliyorlardi neden polise bildirilmedi aninda ya da bildirildi polismi kayideye almadi cok ùzgùnùm
Çok üzüldüm iki gündür lanet ediyorum. Hayat zaten pamuk ipliğinde yaşanılır. Dün bir haber kanalında bir psikoloji ile ilgili bir prof konuşuyordu. Dedi ki, dünyada kadına saldırı oranı, yüzdr 20, Türkiye'de yüzde 10. Finlandiya'danyüzde 51" Biz yüzde 5 ten yüzde 10'a bir kaç yılda geldik ve bu oran hızla yükseliyor. Mutlaka bir önlem alınmalı ama en büyük önlem eğitim sisteminin değişmesi olur.
Her gün bir kadın öldürülüyor, bir çocuk istismara uğruyor bazıları gün yüzüne çıkıyor bazıları çıkmıyor bile. Kadınlara, çocuklara, hayvanlara ses olmaktan bıktım. Her gün bir cinayet haberi duymaktan bıktım televizyonu dahi açmak istiyorum bu yüzden!
Onun ben akli melekesininde akilsiz melekesininde... Arkadaşım eğer akli melekesi yerinde değilse hastanede yatacak. Samuray kılıcı ney la. Bunlar nasıl satılabiliyor herkese ayrıca. Ülkede silah almak domates almak kadar kolay. Vay ki ana kuzusu vay. Eş ana baba perişan bi aileyi perişan etti. Üstüne ülkenin yıllarca yatırım yapıp mimar yaptığı kadını katletti. Sizin için yaşasın cehennem diyorum😡
Şahsın yaşadığı bölgedekiler hakkında evinde kesici alet bulundurduğu, etraftaki çocuklara tehdit yağdırdığını zaten 15 tane falan samuray kılıcı varmış polisler incelediğinde duvarlarda onu öldür şuna saldır vs diye yazılar varmış psikolojisi de bozukmuş falan izlediği dizilerden etkilenmiş rastgele’ birini öldürmeye çıkmış ve kurban olarak bu kızcağız gitti.
Hep diyorum gene diyeceğim. Bu ülke bir sürede olsa 4. murat tarzı kanunlar ile yönetilmeli. Topluma zararlı kişiler tespit edilip toplumdan tecrit edilmeli. Baksanıza masum insanlar tek tek katliamdan geçiyorlar. Tek bir masum insan öleceğine topluma zararı olan binlerce insanın ölmesi daha elzemdir.
Samuray kılıcıyla insan öldürmek nedir ya. Hangisine söveyim bilemedim. Canı sıkıldı die suçsuz birini öldürene mı yoksa ona bu cesareti veren devlete mı aklı dengesinin yerinde olmadgna da inanmıyorum Devlet buna kesin bi çözüm bulmadg sürece bakalm daha kaç kadın öldürülecek ve öldürülen her kadının katili öldüren kişi kadr bu devlettir
maalesef ölüm öyle bir gerçek ki nereden nasıl geleceği de belli olmuyor Allah ölümün de hayırlısını versin. Çok zor bir durum özellikle yakınları için. Hastanede calıstıgım zamanlarda buna benzer bir cok hadise görmüştüm otobus duragında bekleyen vatandasın kafasına beyzbol sopası ile zevkine vuran deliler de var. Ama biliyormusun bu olaylar yeni değil Dünya tarihinin ilk cinayeti kabil in habili öldürmesi de böyle değil miydi? Demek ki insanlık her devirde böyle de olabiliyor
ülke öyle bir hale geldi ki herkes psikopat evden çıkıyorsun kılıçla kesiyorlar evde oturuyum diyorsun birisi aracını kundaklıyor düğüne gidiyorsun iki maganda kurşun sıkıp ölüyorsun trafikte yol vermedin diye öldürüyorlar kadınsan boşanmaya kalktın diye öldürüyorlar bu kadar cahil ve psikopat nasıl türedi akıl alır gibi değil millet içeri girmeyi namım yürüycek diye bişey sanıyor kafayı yedi herkes bu dünyaya gelde çocuk yap hadi
Bu aklî melekeleri sözde yerinde olmayan zibidiyi çıkaracaksın bi yüksek binanın çatısına atla diyeceksin aşağıya. Bak o zaman olmayan aklı nasıl başına geliyor. Yazık gerçekten bi tane pırlanta gibi hiç suçu olmayan bi insan pisi pisine öldü. Allah yakınlarına sabır versin.
Dün gördüm bu haberi, başlığı görünce Türkiye'de mi demiştim hatta. Kılıç nedir be? Bu herifi kimse de mi görmemiş elinde kılıçla? He yav akli melekeleri yerinde değilmiş, böyle kardeşim yok etmek lazım. Bir de savunmasız diye bir kadını öldürmek istedim demiş, katli vacip.
Aslında tüm bunlar başımıza yine bizim yüzümüzden geliyor, bir şeyi ne kadar çok iterseniz kendinize o kadar çekersiniz. Ülke olarak kadın cinayetlerini ciddi anlamda çok fazla düşünüyor ve bitmesini istiyoruz. Biz istemedikçe hep tam tersi oluyor, evren ve mıknatıs..
Öyle bir hale geldik ki ne zaman nerede nasıl öleceğimizi ya da öldüreceğimizi göremez olduk. Çocuklar melektir diyoruz ummadığımız anda bir çocuk cinayeti. Kadın kutsaldır diyoruz ummadığımız anda kadın cinayeti. Anne bana Veli nimet diyoruz anne baba cinayeti. İnsanlar artık ne uğruna yaşadığını bilmez oldu. Bunları söyleyen ben hayatı deli dolu yaşayan biriyim sınırım hiçbirşeyim yoktur ama benim içim sızlıyor böyle şeyler görünce. Hayat yaşanmalı yaşatılmalı ama zehir edilmemeli
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Çok üzücü gerçekten. Güvenlik güçleri dışında hiç kimsede bıçak, pala, kılıç, tabanca vs. kesinlikle olmamalı. Bunlarla yakalananlara öyle ağır cezalar verilmeli ki yanında taşımayı ilkel kafasına getiremesin bile.
Günümüzde cezaların caydırıcı özelliğini yitirdiğini düşünüyorum ve devlet mekanizması bu konuda aciz kalıyor Evet onu öldüren kişiyi cezaevinde boş bırakmazlar illaki bir şekilde öldürecekler lakin cezaevinde onun ölmesi Başak hanıma geri getirmeyecek ailelerin gözleri yaşlı kalacak yapılacak en güzel şey idama yol açmak
Dışarıdan her eve dönüşümüzde yaşıyor olduğumuz için şükretmeyi öğrendik. Çok şükür bugün de öldürülmedik, çok şükür bi caninin rastladığı kişi biz olmadık. Nasıl bi zamana doğmuşuz bu nedir böyle bir açıklama olabilir mi ya? 🥺
Samuray kılıcıyla mı? :( Bu ne biçim iş ya resmen rastgele bu yaşa geldik, hiçbir şeyin garantisi yok. Masumlar Apartmanı'ndaki kadın gibi dışarı çıkmamak lazım ancak öyle tamamlarız sanırım ömrümüzü.
olabilir aklı yerinde değil zaten böylelerinin geçen bakışını beğenmedim diye 16 yaşında çocugu öldürdüler. hemde parkta yani çocuklarımız parkta bile güvende değil
lüks bir sitede yaşıyor. üniversite mezunu hatta mimar. surekli samuray filmleri kılıçları vs. planlamis evin duvarlarına yazmis yapacaklarini.. ama cinayet isleyince akli meleke yerinde olmuyor. bizde yiyoruz. 🙄 yoksa cani saplantili bi katil falan değil yani.
Bana verseler ülkeyi açıkça söylüyorum. Böylesi olayları yapacak cesaretleri olmaz. Açık açık söylüyorum infaz ederim. Herkesin gözü önünde sergilerim, yapmaya niyeti olanlar gelsinler. İşte ülkede adalet yok. Yoksa cesaret edemezler.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu tarz suçu olan ve suçu kesinleşmiş insanlara belli cezalar verilmeli. Hayır, idam gibi şeylerden bahsetmiyorum. O fazla hafif kalır. Kolunu, bacağını keseceksin. Öyle ayık olmasına gerek yok. Ameliyat edeceksin. Yüzündeki deriyi soyacaksın. Sonra salacaksın sokağa. Kolsuz, bacaksız, suratsız bir bok parçasına dönüşecek.
Yok psikolojik durumu iyi değilmiş, yok akıl hastasıymış falan. Abi akıl hastasıysa ya ilk başta insan hastaneye kapatacaksın ya da bu dediklerimi yapacaksın.
O kadar çok uzgunum ki ne kadar tanımamış olsam da sanki bana yapılmış gibi hissediyorum. Beynime kan sicriyor, ya nereye gidiyor bunlar ya vallahi sapıtmış iyice insanlar kimseye güven olmaz yeminle bir an insanı ne hale sokuyorlar psikolojik bunalım bu ya resmen katil olma sebebi onu er ya da geç öldürürler ya icerde ya da fisarda
Ülkede genel olarak bur can güvenliği sorunu var. Geçim derdi yetmezmiş gibi artık günümüzde türk kadınları da içten ice bir can güvenliği kaygısı çeker oldu ne yazık ki...
En büyük suçlardan birisi ailesinde. Ne kadar yaşı geçmiş olsa da çocuklarının psikolojisini merak edip bakmaz mı hiç insan? Olan gencecik kıza oldu. Memleket ruh hastasıyla dolu ve hiçbiri tedavi görmüyor.
Yaşamımızın başlayıp bitmesine biz müdahale edemediğimiz için aslında her zaman hayat pamuk ipliğine bağlıydı. Fakat şu bir kaç yıldır yaşanan hadiseler gerçekten tüyler ürpertici. Allah ölümün de hayırlısını nasip etsin..
Katılın babası mühendis annesi avukat imiş. Ulan sizin şizofren oğlunuz milletin canına kıyan kadar neredeydiniz? Sözde mühendis sözde avukat cahil insan desen değil ama belli ki vicdansız insanlar.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ah Başak... Canım arkadaşım... Pırlanta gibi biriydi... Daha dün gibi hatırlıyorum son görüşmemizi... Düğün hazırlıklarını telaşını mutluluğunu... Melek gibi bir insandi... Ciğerimiz yanıyor...
Akli dengesi yerinde olsun ya da olmasın bu erkeklerdeki güç bende olayı gerçekten sıkıcı bu şahıs bir erkeğe yaparsa oma karşılık vereceğini düşündüğü için bu ablamızı hedefine koymuş aklı yerinde olmayan insan bunu düşünebilir mi samimi söylüyorum kadına şiddet dahil ol al üzere bu olaylara idam gelmeli
Allah rahmet eylesin 🤲 Kim bir mümini kasden öldürürse cezası, içinde ebediyen kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap etmiş, onu lânetlemiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır.(Nisâ93)
Allah belasını versin yeter.. Hiç tanımadığı bir insana böyle bir zulüm niye, tanısa bile bunun müdafaa edilecek yanı yok.. Tamam birgün öleceğiz ama hiçkimse böyle hunharca öldürülmek istemez
Şimdi kafası yerinde değil pişman diye ceza indirimi gelir. Gerçi bu şahıs artık ömür boyu hapis yatsa ne olacak gideb geri gelmedikçe geç kalınmış adalet, adalet değildir.
ben sadece şunu söylemek istiyorum önemli şahsiyetin bir evladı olsa bunu yaşayan ya o adamı ortadan yok ederler ya da içerde en pislik şeyleri yaşattırırlar peki şimdi ne ceza verecekler bu mahlukata önemli olan o
Bemde o yaratigi oldursem iskenceler icinde hemde sonra akil dengem yok desem cezadan yirtar miyim acaba
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Artık Türkiye'de yaşanmaz bunun bir açıklaması yok bir da daha hapiste besleyecekler akıl sağlığının da yerinde olmadigina inanmıyorum kimse bunu yaşamayı haketmiyor hele masum bir can evet hayatımız pamuk ipliğine bağlı.
Çok kötü bir durum bu çok korkunç haberde gördüm ekrana bakamadım resmen takip ediyor elinde ki kılıçla kızı doğruyor.! Rahmetli kızın babası emekli olmasına rağmen 5 yıl daha bir işte kızı okusun mimar olsun diye cabalamiş !! Çok acımasız insanlar bunları niye yaşıyorum yasalar neden beni erkek caniliginden koruyamıyor!!!
IŞİD li katiller için bizim çocuklar, Taliban'ın çüke sürülecek aklı olmayan orman kaçkınları için aramızda zihniyet farkı yok dendiği sürece, daha çoookkk ah vah eder dururuz...
çok doğal mafya ve ağa dizileri bu kadar revaçta iken farklı bir toplum mümkün mü Esra Erol en çok izlenen progran olduğu güzel ülkemde tabi ki böyle dengesiz bencil sevgisiz bir toplum olacağız
Abi bu akıl hastalığı falan hikaye. Bunlar basitleştirmek için uydurulmuş şeyler. Bu adam ciddi anlamda sadist ruhlu. İnsan öldürmek onun için bir kaşıntı gibi ve o kaşıntıyı kaşıması gerekiyor. Kaşıdı ve olan gencecik bir insana oldu. Eğer bunlar yaşamaya devam ederse daha çok görürüz bunlarıÖtenazi yasallaştırılmalı.