Garanti Bankası her özel günde gerçekten duygusal ve manevi işlere imza atıyor. Bu sene 10 Kasım için çektikleri reklam filminde de gözlerimi yaşarttı. Siz reklam filmini beğendiniz mi? 😪💖
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boş reklamlar boş hikayeler ölü adamı yaşatmaya çalışmak ölmedi kalbimiz de yaşıyor demeler filan duygu sömürüsü yapmak zaten yalan yanlış bilgilerle hikayelerle kahraman ilan ettiler devam da ediyorlar olmayan kişiyi yüceltmeler milletin tapmasını sağlamalar bu neyin kafası her sene her sene böyle saçma sapan reklamlar yapılıyor tek yaradığı tatil yapmak bizim milleimiz bu günlerde tatil yapmayı seviyor çok çalışıyor ya zaten yoruluyorlar boş olan bir şeyi beğenecek tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu vs böyle şeyler yapılacak bir şey değil ne olduğu belli öldü gitti kaç yılında ama işte öyle bir şy var ki öyle bir kafa var ki bu millette hala yaşıyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
haşr suresi 24. ayeti kerime ;
O Allah ki, her şeyin yaratıcısıdır; Hâlık’tır, yoktan var edendir; Bâri’dir ve her varlığa en uygun şekil ve özellikleri verendir;Musavvir’dir.
Kısacası, en mükemmel nitelikler, en güzel isimler O’nundur. Göklerde ve yerde bulunan bütün varlıklar, dâimâ Allah’ın sınırsız kudret ve azametini övgüyle anarak yüceltmektedir. Şu muhteşem kâinat nizamı içerisinde yer alan her şey, kendisini yaratan Allah’ın her türlü kusur ve noksanlıktan uzak olduğunu haykırmakta, O’nun mükemmelliğini gözler önüne sermektedir. Gerçekten O, sonsuz kudret ve hikmet sahibidir. Asla yersiz ve gereksiz hüküm vermeyen ve hükmüne karşı konulamayan Yüce Yaratıcıdır.10 Yorumla
+1 yılBu ülke komple eylemleriyle , icraatları ile Atamı tam olarak algılayamadıktan, uygulamadıktan sonra reklamlar benim için boş. Ama reklam güzel olmuş, duygusal boşluğu olan önemli bir nüfusa oynanmış, evet doğru gözleri doluyor insanın ama ülke işgal altında! AkFetoPkkAbdİsrailElEle Partisi 20 yıl sonunda tüketti ülkeyi ve elimizden hiçbir şey gelmiyor, lanet olsun!
Not: Deist bir kemalist00 Yorumla
Garanti BAnkası değil, Garanti BBVA, yani sermayesi %60 yabancı olan bir banka. Bu tür reklamlar, BANKAlar gibi mesela, tamamen halkın duygusunu sömürmek üzerine kurulmuş leş yiyiceler oldukları için bu yağlı yağış yaptıkları reklamlarla beni kendilerinden daha da iğrendiriyorlar.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
53Cevap
+1 yılMustafa Kemal Ataturke gosterilen saygiyi Fatihe Abdulhamite Alparslana Yavuza Kanuniye gosteremedik. 100 yillik Turkiye Cumhuriyetinin arkasinda 600 yillik Osmanliyi 800 yillik Selcuklu oldugunu unutmamak lazim. Unutursak Anitkabiri bile bulamayacagiz.
332 Yorumla- +1 yıl
biraz tarih okusan bakayım osmaniyla övünüyor musun utaniyo musun
- +1 yıl
Pardonda neden osamaliyla utanılacakmis
- +1 yıl
Çok mu iyi biliyorsun tarihi de burada ahkâm kesiyorsunuz adam söylediğinde gayette haklı Atatürk'e saygısızlık etmemiş etmesi gereken bir durumda yok sadece biraz daha geçmişide hatırlatmış hepimiz Atatürkçüyüz fakat en büyük atalarımıza da saygımız halen var senin olmasada
- +1 yıl
senin yaşın kadar tarih okudum Osmanlı yaşamanın saltanatiyl Atatürk ün zamanını karsilastirwlamayacagi gibi Mustafa Kemal Atatürk ile herhangi biri jarsilastirilamaz
- +1 yıl
Yaşım kadar okumuşmuş paşama bak sen 😂😂 burada kimse saltanat dönemile devlet olma dönemini karşılaştırma yapmıyor o saltanatla hüküm sürmüş insanlar olmasaydı Atatürk muhtemelen kaybettiğimiz toprakları da alamıyor olacaktı ne oldum değil nerden geldim diye bı bak
- +1 yıl
Sabah sabah bütün sinirimi topladın
- +1 yıl
3 kıtada toprağı bulunan Osmanlı ile surdugunsaltanayla bu hale gelmiştir tamamen yok olması önlenmiştir 1699 karlofca anlaşması ile git gide kuculmustur o yarın devşirme tarih bilginle kimseye ayar vermeye çalışma
- +1 yıl
şovenistlikle bir yere varamazsın zıplayan sinirlerinin sebebi eleştiriye açık olmamam at gözlüğünü çıkar yazacak çok şey var ama anlama ihtimalin olmadığı ve sayfayı meskul etmek istemediğim için susuyorum
- +1 yıl
Sen önce kendine bak benim yarim devşirme falan değil gayet de güzel tarih bilgim canım 1699 Ataturk mu vardı adam o şartlarda onu imzalamış tarihin en kotu anlaması olabilir o şartlarda demekki o gerekiyormus sonuç olarak var olan bir toprak üzerinde devlet kurdu Atatürk ve o toprak parçalarını sana kazandıran yine Osmanlı şimdi istediğin yere lafı çekmeden konuş
- +1 yıl
Ahahah haspam at gözlü olan sensin eleştiriye de açığım ama senin yaptığın düpedüz saygısızlık çünkü o insanlar o toprakları kazanmamış olsaydı Şu an bu devlet de olmazdı büyük bir oranını kaybetmis olabilirler bunada saygı duyacaksın nasıl senin gibi birinin varligina tahammül ediyorsak sende tek basinaymis gibi konuşmamayi ogreniceksin
- +1 yıl
sahip olduğun dgerlerle bir baslangic yaptığın doğru osmnli da o soğütü babasininevinden mi geitri oda abbasi halifesi harun resitten aldı
- +1 yıl
Tarihçi değilim ancak tarihi çok severek okuyan ve araştıran birisi olarak şahsen Osmanlıyı pek sevmiyorum. Bugün eğer Türkler bu kadar lanet bir toplum olmuş ve pislikler içinde yüzüyorsa bu Osmanlı'nın Türkleri pis Arap kültürüyle bozma girişimleri sonucunda olmuştur. Süleyman, Alparslan kadar övgüyü hak ediyor benim atam. Tarihin gördüğü en büyük komutanlardan birisidir. 7 ülkeye ve 5 isyancı gruba karşı sadece kendi imkanlarıyla savaş kazanan tek lider Mustafa Kemal Atatürk'tur. Ve eğer bugün Türkler kadına sayısıyla değil de tecavüzlerle anılıyorsa eğer bu Osmanlı'nın Türklere karşı uyguladığı politikalar sonucudur. Bugün Türkler hayvanlara ve doğaya karşı olan saygılarıyla değil de. Yanan ormanını bile söndüremiyor diye bahsediliyordu. Bu da sizin gibi Osmanlı sevircilerin gerici siyasetleri yüzündendir. Bazen susmak gerekir bilmediğin şeylere. Bazen de tüm bildiklerinle gerek dünyaya karşı doğruyu savunmak. Şimdi senin susma zamanın. Zira boş bilgilerle dolu olan beyninin vereceği hiç bir bilgiye ihtiyacımiz olduğunu sanmıyorum.
- +1 yıl
@savagepanda bu tartışmalar bahsrtigin gibi elma ile armut ayırt edebilenlerle yapılabilir kardeşim fasistce ve benden başkası yalan biat ederek yaşamak sadece karaktersizlik göstergesi olur anlattilarini anlamaları imkansız senin bu gusel tarih bilgin onlar iicin zırva olacaktır
- +1 yıl
Sonuç olarak alınmış ve Osmanlı toprağı olmuş onca devlet kurulmuş yıkılmış ama hepsi Osmanlı adiyla hüküm surmeyi başarmışlar derine inersek yandık o zmn burası Bizanslılarındi cekilelimde Romalılar taht kursun biraz mantik ya lutfen
- +1 yıl
Bı dakika sen şimdi Araplara pis mi dedin
- +1 yıl
Bu gün Unesco üyesi 120 ülkenin yürüttüğü bütün projelerin isim babası Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat kendisidir 1980 de toplanan Unesconun ortak kararı ile Atatürk'ün doğum günü 120 ülkenin tam katılımı ile 120 ülkenin tamamında kutlanmıştır. Ve bu başarıya erişen tek lider Mustafa Kemal Atatürk'tur. Sana Atatürk'ün bir çok şeyini anlatabilirim. O günün anlarsın da meclis önünde tek bir iğde ağacı bulunur. Ve Türkleri babası Mustafa Kemal her yanından geçtiğinde bu ağaca selam durur. Birgün Paşa'mın yaveri sorar. Paşam neden her gün bu ağaca selam duruyorsunuz diyerek. Paşam döner ve. Bu ağaç ta ülkemin soluduğu hava, güneşte dinlendiği gölgedir. En az diğer neferler kadar saygıyı hak ediyor der. Bir kaç gün sonra sabah meclise bir misafirini götürürken ağacın kesildiğini görür. Hemen toplar herkesi vr ne olduğunu sorar. Yol çalışması için kesildiğini duyunca. Arabaya oturup hüngür hüngür ağlar koskoca paşa. Ben bu adama değil de Erdoğan'a mı saygı duyacağım. Türklerin babası Mustafa Kemal'e selam olsun.
- +1 yıl
Tabiki de Araplar pis bir soydur. Tüm tarinleri ihanet ve hiyanetle dokudur. Hz Muhammed'in soyuna bile ihanet etmişlerdir. Ayrıca Osmanlı dönemi ile Mustafa Kemal'i karsilastiramazsiniz. Ayrıca Mustafa Kemal Samsun'a ilk çıktığında Osmanlı'nın Trabzon bölgesi kadar bir toprak vardı. Diğer tüm topraklar düşmanlar tarafından işgal edilmişti. O çok sevdiğiniz Araplar Suriye dolaylarından Fransız ve İtalyanlara yardım ederek o bölgenin işgal edilmesini sağlamıştır.
- +1 yıl
Sen fasitst beynini geliştirmeli zira daha sonra konusmalisin bak yine diyorum Atatürk'e kimse saygısızlık etmiyor iki de bir lafı dolandiriyor istedgin gibi tarihi yorumluyorsun sen inancsizsin da değil mi Araplara bu kdr lanet okuduguna göre senin gibi birisyle konustuma inanamıyorum yazık konudan konuya atlama çekirge gibi sivisamadikca debeleniyorsun git boraz daha oku araştır
- +1 yıl
Tam olarak dini görüşlerim gereği Araplara pis soylu diyorum. Hz Muhammed boşuna Araplara gitmedi. Hepsi pislikti. Kızlari diri diri gömüyordu. Türk ırkının özellikleri bu Arap soyuyla birlikte yaşarken bozuldu.
- +1 yıl
Araplara pis mi dedin dedi yaa hayatlarinda hiçbir başarıları olmayan oturdukları yeraltı zenginlikleri ile gorgusuzce altın arabalarla yaşayan eğitimsiz ve kultursuz bir millet sanki Araplar yaş 13 yasında cariyeleri varda onlari böyle yeriyorsun adam her zmana 3gitim ilim bilim ve teknolojiye yaptıkları yatirimlar ve iyileştirmeleri bilinirler
- +1 yıl
Ve ayrıca Osmanlı olmasaydı Türkler belki başka bir toprakta başka bir ülke olurdu. Ancak en azından kadına, doğaya, topluma, hayvana ve insanlarına saygısını yitirmemiş olarak yaşardı. Bugün ki Türkleri ve geçmişteki Türkleri karşılaştıriyorum bazen. Çinliler kadınlara numara ile seslenirdi. Avrupa da kadın çöp gibi değer görürdü ve genelde cadı diye yakılırdı. Araplar kadınları ve yeni doğan kızları diri diri gömerdi. Benim kadim ırkım kadına verdiği değerden ötürü kadına hakaret dahi ölümle cezalandırilirdi. Han'ın verdiği emri ancak annesi ya da eşi bozabilirdi. Türklerde tecavüz kesinlikle kabul edilemezdi. Ama Moğollar ile birlikte yaşadığımız için Moğollar biraz pis bir soydu. Ve tecavüz onlarda çok olurdu. Eğer birisi bir Türk kadınına tecavüz ederse. Gözlerine mil çekilerek doğaya terk edilirdi. Ölümü doğa anadan olsun diye böyle kurallar olurdu. şu an bakıyorum da tüm cihan kadın haklarinda devrim yaşarken biz bundan 500 yıl önceki Avrupa olma yolunda hızla ilerliyoruz. Tecavüze uğrayan bir kadına kimin tecavüz ettiğinden ziyade kadının giyim kuşamina bakıyoruz.
- +1 yıl
Tarihte yapilmis en buyuk basari Fatih Sultan Mehmet e aittir. Biraz tarih okursaniz cagi degistiren donemin enguclu ulkesi haline gelen Osmanlinin 600 yillik gecmisini anlarsiniz. Begenmediginiz sistem 600 yil hukum surmus ve Harvard ve Stanford egitim sistemlerine ornek olmustur. Arastirin. Osmanlida Islam hukum surmustur. Eksik uygulanmaya baslayip teknoloji takip edilmeyince sonuc bu. Ama sistem 600 yil yurutuldu. Tarih bunu yaziyor. Biz Mustafa Kemal Ataturk e saygisizlik yapamayiz. Kurdugu sistem daha saglam olup olmadigi tartisilir. Ancak buyuk bir devrimciydi ama Islamci degildi. Su anki sistem pekte dusmanlarimizin isine gelmeyen bir sistem degil. Turk Milletinin bu dirayeti korundugu surece insallah sorun olmayacak. Insallah 600 yili tekrar goruruz. Su bir gercek ki Osmanlidaki sistemle bir cok padisah hatirlanirken 100 yilda bir tek Mustafa Kemal Ataturk cikti. Buda kurulan sistemin iyi yoneticiler yetistirmedigini Turkiyenin dinamiklerine cok uymadigini gosteriyor. Yakin tarih bunu gosteriyor. Bu ulkenin gordugu en buyuk savas Canakkale Savasidir. 250.000 den fazla sehidimiz var. O donemin nufusuna gore cok buyuk bir rakam. Kurtulus Savasinda 10000 kisinin altinda diye biliniyor. Mustafa Kemal yasasaydi en cok kendisine tapanlara kizardi. Ureten bir millet istedi ama kurdugu sistemin savunuculari onu anlamadi. Onun adini icki muhabbetlerinde yasattilar. Basini ortuyor diye vatan evlatlarinin annelerini torenlerine almadilar. Universiteye kamuya sokmadilar. Bunu laiklige ters dediler. Ahlak kavramlarini esnettiler. Baskalarina bok atip her turlu boku islediler. Bugunlere geldik. Bugun sunun farkindayim. Mustafa Kemalin arkasinda iman sahibi o muslumanlar olmasaydi, ne olurduk. Allah onlardan razi olsun. Allah rizasi icin isimleri hicbiryerde gecmesede bugun yobaz olarak adlandirilsada Allah razi olsun.
- +1 yıl
başarı dediğin olay sürdürülebilir olduğu zaman bir anlam. ifad3 eder 600 yıllık bir saltanat sonuç ne husran cumhuriyette tek başarılı Mustafa Kemal ataturkmus buda sistemin zayıflığını göstermemiş Osmanlı'da basrai sayısı çökmüş yiyip içip yatmislar savaş gören pqdisah sayısı yarısı bile değil osmanlı devleti de zamanının en acımasız emperyalist yapılanmasıdır. yayılmacı politikayı sağlıklı bir uygulama sanmıştır. kaşıkla alıp kepçeyle vermiştir ayrıca İslamcı olmak zorunda olduğunu kim söyledi de İslamcı değilmis dedin türk olmak yetmedi mi de sana
- +1 yıl
@yalansizolmaz35 Ben tarih kitaplarindan okuduklarimi degerlendiriyorum. Osmanlinin emperyalist olmasinin amaci Islamiyeti yaymakti. Diger yorumlariniza katilmiyorum. Bir somurgeci degildi. Her gittigi yere kulturunu goturdu. Sistemini kurdu. Mustafa Kemal bunu aktaramadi. Bugun hukumet degisse eminim ilk istenilen sey milletin basinin ortusune karismak olur. Milleti boyle zulme sokup ugrastirirsiniz. Hicbirinizde bu bir yanlisti demezsiniz. Sizin gibi dusunmeyenlerin yanlislariyla beslenirsiniz. Mustafa Kemalin arkasinda o iman sahibi dedelerimiz olmasaydi, Mustafa Kemalde olmazdi. Turk olmak insanin secimi degildir. Irktir. Gurur duyarim. Ama baska ieklardan ustun okdugumu dusunecek fasitlige sahip degilim. Sizin gibi emperyalizme karsi olan insanlarin fasist yaklasimida enteresan. Ecdadinizdan nefret eden ve ispat edemeyeceginiz yorumlarinizda utanc verici. Mustafa Kemal duysaydi sizden utanirdi.
- +1 yıl
din dediğin olayda doğduğun coğrafyadan ibaret bu kadar yuvelestirip olmazsa naz haline gitrn sizsiniz eğitim sistemini bitirdi akp ya Anadolu ya imam-hatip din olmadan ahlaklada hayat sürer ama teknoloji bilim olmadan böyle 3. sınıf ülkesi oluruz senin fibilerde bunlarla mutlu olur ovunur
- +1 yıl
@yalansizolmaz35 Konumuz bu degil. Siz bir sekilde Ateizmi destekliyor ve bunu Mustafa Kemal Ataturke de bagliyorsunuz. Bu ulke halkinin cogunlugu musluman yok mu sayilsinlar?
- +1 yıl
Boş versene ne desen boş boşuna demiyorlar kara cahillik başa bela diye bunlari geçmişe de göndersen yaşasalar gene anlamazlar tartışmaya degmegecek insanlarla muhtabap olmaya değmez.
- +1 yıl
demogoji ve ajitasyon dan vazgecersen anlaşabilir iş yok müslüman yok deist ataist bu ülke laik bir ülke bunu kavmaniz daha ne kadar zaman alır
- +1 yıl
@meraklikedicik2244 yaniliyorsun. O dusmanim degil benimle ayni kani tasiyor. Ozumuz ayni ama fikurlerimiz farkli. Bu onu kotu yapmaz. Farkli yapar. Soyle dusun. Allah kendisine inanmayani yarattiysa bunu iyi algilamak lazim.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci konsmak istediğim sormak istediğim birşeyler var ama bunsayfadan değil özelden kelle avcii ve yobaz olmadığın için sen konusuomaya değer birisin burada kurduğum cümlelerde şahsına değil şahsın uzerinden bu görüşü savunanlara
- +1 yıl
@yalansizolmaz35 Bence kendini ifade ediyorsun. Bazen bunlar olur. Dedigim gibi ayni kani tasiyoruz.
- +1 yıl
@merakllikedicik2244 genelde birine cahil diyen insanlarin daha cahil olduğunu gördüm. Her zaman da görmeye devam edeceğimizden hiç şüphe duymuyorum ancak. Osmanlı'nın iyi ya da güçlü olması hatalar yapmadığı anlamına gelmez. Ben Osmanlıyı sevmiyorum. Çünkü bir alevi olarak ırkıma yapılanları doğru bilmiyorum. İstanbul fetih edildiği zaman. Arap askerlere bile dağıtılan paraların yanı sıra Türk askerlerini maaşlarından kesinti yapılarak İstanbul halkına yardım dağıtılmıştir. Benim aziz ırkım sürülerek sağda solda isyan çıkartmasınlar diye katledilmeyi hak etmediler. Buna en büyük evabi Timur vermiştir. O çok güçlü Osmanlıyı saatler içinde yok olacak dereceye kadar getirmiştir. Ayrıca kim daha iyi komutan di kavgası değil bu. Ben size Fatih'in kat be kat daha fazla bilgeliğe becerilere sahip komutan ya da hükümdarlar sayabilirim. Önemli olan birşeyler konuşmak ya da birşeyler yazmak ya da birşeyler okumak değil. Amac fikir alışverişinde saygı. Görüyorum m ki sizin değil tarihe kendinize dahi saygınız bulunmuyor.
+1 yılAraplara pis denir mi ya teknolo bilim ilim her konuda üstün birikimleri olan süper bir topluluk öyle şey olur mu Dünya tarihine bakarsan başarıları ile çağ kapatıp çağ açmışlar halen eğitim bilim ve teknolojiye yaptıkları yatırımlara alinirlar Avrupa gibi altın arabalarda 12 yaisnd sayısız cariyerlerle anilmazlar tabi ki araaplari sevecgiz
10 YorumlaRecep meydanda konuşunca din istirmarcisi oluyor
Ama şişecam Kemal'in bardağını yapınca...
Garanti reklamini çekince
LCW tisorte Kemal yazınca...
Kemal'in istirmcisi olmuyor...
İkiyüzlü işler bunlar...
Amerika'da George Washington"a methiye mi düzüyor bankalar her ölüm yıldönümünde?
Umarım düşünen birkaç beyin çıkar yazdıklarımı okuyup...
Umarim yorumum da kalkmaz...
Geçin bu masalları artık...
3-5 seneye dek göreceğiz gerçek kimlikleri...
Bekleyin hele bir10 Yorumla
+1 yılGözlerim dolu dolu izledim. Ata'm rahat uyu. Ben biliyorum ki ne olursa olsun yeni nesilde pırıl pırıl gençlerimiz var, onlar hala hepimiz için umutlar…1938-∞
50 Yorumla- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılAdnan Menderes yaptırdı Anıtkabir'i. Üstüne beton heykellere dünyanın masrafını döktü. Sonunda atatürk düşmanı suçlamasıyla asıldı. Türk kültüründe böyle mezar olmaz.
32 Yorumla- +1 yıl
Sen bilme gerek yok senin gibilere zaten
Gündem konusunda 906 cevap paylaştı. su tür reklamlar zerre ilgimi çekmiyor cünkü cok yapmacık geliyor
hatta sövesim geliyor bu tür firmalara bu tür paylasım yapmaları asırı yapmacık geliyor bana30 Yorumla
+1 yıl😅😅😅Reklamsız olmaz..
Bide böyle yok ata sevgisi bilmem ne kullanıyorlar ayar ediyolar insanı, Atatürk'ü seven 100 kişiden 80i samimiyetsiz gösteriş müptelası.. adı atam sevgisi koymuşlar çok güzel yolunu bulmuşlar...10 Yorumla- Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılgarantiyi hiç sevmem hesap işletim ücretini ödememiştim yıllar önce hesabıma para yatırdım hemen el koydular hesap işletim ücreti diye bir daha da işim olmadı bu bankayla
20 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin. Bu ülkeyi ondan başka kimse yönetemedi. Bu aralar eksikliğini daha derinden hissediyoruz. Ruhu Şad Olsun.
314 Yorumla- +1 yıl
Kendini ne kadar belli etmişsin koyduğun bu işaretle "(!)" soytarı seni!!!
- +1 yıl
Kimmiş onlar? O zamanın şartlarına göre en iyisiydi, hala da öyle!!!
- +1 yıl
Kim o zaman onlar söylesene!!!
- +1 yıl
De s*i*k*t*i*r lo
+1 yılÇok tatlı olmuş ama 10 Kasım için hazırlanan en beğendiğim reklam filmi şu:
https://youtu.be/LmW-XI8MUTk10 YorumlaGündem konusunda 878 cevap paylaştı. Samimi bulmuyorum ama hiç yoktan iyidir
Tabi malum kişilere mesaj için inadına yapılan hamleler olduğunu düşünmesem daha rahat hissederdim o ayrı 🤣😂10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok duygulandım gözyaşlarım şırıl şırıl aktı sonra akan gözyaşlarımı bir kaba koydum çiçekleri sulayacağım.
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBankaların reklamları samimi bulmuyorum. Manipülasyonu iyi yapıyorlar. Kötü günde yanında olma, dost görünme işinde iyiler. 😄
20 Yorumla Gündem konusunda 360 cevap paylaştı. Ben Koç'un reklamını beğendim. Yalova yürüyen köşkü anlatmışlar.
https://youtu.be/1Sy9Zqt9gqIBU HASRET BİZİM
KOÇ 10 KASIM REKLAMI
00 YorumlaBu bankaların her 10 kasımda Atatürk'ü sömürmeleri..
30 Yorumla
+1 yılEvet, çok beğendim aynı zamanda duygulandırdı. Gelecek nesillerin hepsi böyle olsa keşke.
30 YorumlaHola 🙃
Ben bayıldım müthiş olmuş
Atamiz kutsandı...
Rahmetlit atamız 🥺🥺 toprağı bol olsun ❤️10 YorumlaGayet başarılı bir çalışma olmuş.
Koç grubunun çalışmasını merakla bekliyorum her sene muhteşemler bu konuda.10 Yorumla
+1 yılReklam Garantinin Anma ve Saygı Atamızın. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Gerçekten duygulandırdı. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 kasımın "reklam"ı nasıl oluyor ki? Bir markanın 10 kasımın anmasıdır o
60 YorumlaNeden gerçekten Anıtkabir'e gidilmemiş ki arkadaki görüntüye kişileri montajlamislar bari ona dikkat etselermiş
30 YorumlaGündem konusunda 491 cevap paylaştı. Harbi çok güzel reklam çekmişler. Ellerine ve yüreklerine sağlık.
20 YorumlaKeşke Ata'ya duyulan sevgi ve saygı kadar az da olsa Türk halkına da duyulsaydı belki bugün daha iyi olabilirdi Milletimizin hali
00 Yorumlabankalar kadar garip bir şey yok reklamlara baksan sanki bizi seviyorlar demek ki tefecilerinde duyguları var
01 Yorumla- +1 yıl
Tefeciler de sever.☺️
+1 yıl100 yıl önce söyledikleri bu günlerde tek tek karşımıza çıkıyor. eğer onu dinlemiş olsaydı milletimiz şu anda dünyanın süper gücüydük.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılReklam kokan hareketler bunlar. Garanti Bankası kadar samimiyetsiz başka banka yoktur kesinlikle.
20 Yorumla Düşünce güzel bide masum bir çocuğun yapması çok samimi içten geldi bana begendim
10 Yorumla
+1 yılGerçekten beğendim. Gözlerim dolmadı desem yalan olur.
10 Yorumla
+1 yılİstismarci zihniyet iş başında. Kimi Cumhuriyeti Atatürk u istismar ediyor kimi Osmanlı yi dini...
10 Yorumla
+1 yılCok iyi , ağladım be ... az önce 10 Kasım ile ilgili reklamlara göz attım , hüzünlenmemek elde değil
10 Yorumla
+1 yıl"Ata'mın" değil, "Atamın" olacak. Hiç mi Türkçe yazmayı bilmiyorsunuz?
12 Yorumla- +1 yıl
Azarlamadan tatlı dille
- +1 yıl
@AlperTunga43 Yemişim tatlı dili.
+1 yılOzel sirketlerin Milli bayram reklamlari cok itici bence. Benim Ulu Onderimiz Ataturk ve Cumhuriyet degerleri ile bir sorunum yok ama bankalarin ve holdinglerin milli duygulari somurduklerini ve insanlari somurduklerini dusunuyorum
20 YorumlaHer firma her kurum bence o hassasiyeti göstermeli ülkenin kurucususu yoktan bir ülke bize vermiş nur içinde yatsın biz ona laik olamiyoruz ama
12 Yorumla- +1 yıl
yoktan bir ülke de değiliz ama Osmanlı'nın varisiyiz.
bankacilar... insana cebindeki parasi kadar deger veren bes bos tipler insanlarin manevi duygularini hedef alarak kandirma cabasindan baska bise değil yaptiklari
10 Yorumla- Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi izledim gayet güzel olmuş duygulanmamak elde değil <3
00 Yorumla - Gündem konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılReklam da olsa güzel olmuş. Bu arada mezar odasına oradan gidilmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bayıldım. Koç Holding'in ağaç konulu reklamı da harika 👌🏻
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorum bu tarz şeyleri
60 Yorumla
+1 yılGözlerim dolu dolu izledim. Nedense Atatürk denildiğinde, resmini veya sesini duyduğumda gözlerim dolu dolu oluyor.. İzindeyiz ATAM..
10 Yorumla
+1 yılEvet, beğendim: Beğenmeseydim de atamızı içtenlikle anmak için üretilmiş tüm çalışmalara saygı duyarım.
00 YorumlaÇok güzeldi gerçekten. Özellikle sondaki nöbetçi askerin duygulandığı sahnede ağlayacaktım neredeyse...
00 Yorumla
+1 yılŞimdi izledim Gayet anlamlı ve güzel olmuş tüylerim diken diken oldu izlerken💞
10 Yorumla
+1 yılHarika bir reklam olmuş duygulandim🥺 paylasimin icinde sana ayrica cooook teşekkür ederim 🖤🖤
10 YorumlaGüzel olmuş. Beğendim ben
40 Yorumla
+1 yılGözlerim doldu, etkileyici olmuş..
40 Yorumla
+1 yılAtatürk vefat ettiğinden beri hiçbir şey yolunda gitmedi😭
00 Yorumla
+1 yılKurban olunur böyle adama
30 YorumlaGüzel bi reklam olmuş 🌺
30 YorumlaGözlerim doldu. Çok güzel reklam olmuş
20 Yorumladuygulandım izlerken.. minnetarım, ruhu şaad olsun
20 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılPrim için yapılmış reklam
10 Yorumla
+1 yılÇok anlamlı ve güzel bir reklam olmuş
13 Yorumla- +1 yıl
Bu reklamda çok anlamlı olmuş ya
- +1 yıl
Bu da güzel bugün deli beni Facebook da biri Huawei sayfasına yazmış küçük aklıyla alay etti
Çok çok çok güzel olmuş , ruhun şad olsun ATAM.
10 YorumlaSahane.. tek kelime ile!
10 YorumlaAtatürkün olduğu her şey güzeldir ruhu şad olsun
10 Yorumla
+1 yılYapay ve inandırıcılığı zayıf Hayır!!
10 Yorumla
+1 yılDuygulandım çok güzel
10 YorumlaÇok güzel helal be sana yiğidim..😉😉
10 Yorumla
+1 yılGüzel reklam , Daima Senin İzindeyiz #ATAM
10 YorumlaDah güzel olabilirdi fena değil
30 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi