Soğan gibi soyulduk derlerdi eskiden şimdi soğanın cücüyü kadar oldu millet halen vergi icad ediyorlar. Mantık manipülasyonu yapıp duruyorlar. Bekar daha az harcar onun cebinede göz dikelim kafasi. Evliyi hallettik simdi bekar da sıra. Evliden aliyoz bekarin ne gibi harcamasi varki tabi daha cazip onlardan para almak diye mantik icat edip herkesin beynini manipule ediyorlar. Koskoca saglam ekonomimiz varsa eger niye medeni halleri bile didikleyip parasal menfaat pay cikarcak kadar insanlardan sanki mantikliymis gibi algi yapiyorlar. Sacmalik.
Şimdi bir şey yazacağım aile bakanı arkadaşa ama neyse... Sanan lan, Ekşi' deki mutsuz evli hoşaflar da devreye girdi zaten son bir kaç haftadır, yeter lan, rahat bırakın adamı , evlenmeseydiniz, organize misiniz aw , bize ne? Ben devletime diyorum ki; bu şekil olmaz, gel evime, , yap yapacağını git, gıkımı çıkartırsam iyi aile çocuğuyum! Ben böyle sık sık pompa sevmiyorum, gelin evime gerekirse gangbang de yapın, siz de kurtulun bizler de, bir kereliğine gelin , arzu ettiğiniz tüm fantezilerinizi gerçekleştirin ve sene boyunca da vatandaşı rehabilite edin, huzur verin, yeter!
Çok refah seviyesi yüksek ülkeyiz ya ondandır Millet kazanamamaktan gelir adaletsizliğinden evlenemiyor Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı Biri geğirmiş anlam çıkartmayın
tabi doğru bir tespit güzel bir fikir bulmuşlar yoksa kendileri nasıl geçi çekler ki ihtiyaçları çok baknalrin vekkilerin giderlerini karşılamanız lazım daha zam alçaklar arbalari devismesi gerekiyor