Daha önce Hakkari'ye özerklik getireceğim demişti, başka bir konuşmasında ise kan doğu yüzünden dökülüyor ise sorun buysa verelim kurtulalım demişti , şimdi ise terör operasyonun için olan tezkereye hayır dedi https://youtu.be/KyQ11Pg5W1E
Atatürk ve laiklik adından faydalanıyorlar
Hdp'den farkları yok
Ülkeyi satsa da chp hakkıdır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Burada da ypgyi savunduğu yerler var izlemenizi tavsiye ederimhttps://youtu. be/SceHzjjs9UM
Neyin akı ben akpartili bile değilim teröriste destek verene konuşan herkes aktrol öyle mi dolar , 10 tl oldu teröristlere dokunamazsınız bumu lan bakışın olaylara?
Sadece ağlıyorsun akparti yaptı chp'de yapabilir ne koyarsan koy sizin gibilere çok sağlam koyuyorlar ki attığım konuşmalara rağmen sesin çıkıyor bir kere obejektif bakamayacak kadar acizsiniz yanlışa yanlış deme şerefiniz yok ülke umrunuzda değil ona boş yapma buna boş yapma biri bişey diyince apo yatıyor yok şöyle ulan dinlemedin mi neler söylüyor neler açmadın mı o kulağını?
Namusunuz bu işte sizin sınır namustur diyip sınıra operasyon yapmayın demek , ypg sadece halkını koruyor demek bunları söyleyince de halay çektiler apo yatıyor
Bu kadar işte a haberi bir kere bile dinlemedim ama foxu da dinlemedim sözcü neyse a haber o ben kimsenin yandaşı ile uğraşmıyorum her şey ortada ve ağrıma gidiyor
Ana Sayfa > Gündem > Anketler > Daha önce verelim doğuyu kurtulalım diye Kılıçdaroğlu hakkında ne düşünüyorsunuz ve tezkereye hayır demesi Hakkari'ye özerklik?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
KK zaten proje olarak getirildi. Baykal'a kaset kumpasi boşuna mı yapıldı
Olabilir bu sözlerden sonra bu dediğine bile olabilir diyorum
Ak trol dolsr olmuş 10 sen hala ne konuşuyorsun. Siz Kılıçdaroğlundan 10. 000 kat daha betersiniz. Virüs gibi.
Neyin akı ben akpartili bile değilim teröriste destek verene konuşan herkes aktrol öyle mi dolar , 10 tl oldu teröristlere dokunamazsınız bumu lan bakışın olaylara?
AKP den daha baba teröre destek veren ve kucaklayan ABD için çalışıp ülkeyi satan başka parti ben tanımadım.
https://youtu.be/SceHzjjs9UM
Dinle o zaman bunu
akpartili felan da değilim ak partiyi eleştirince fetöcü chp yi eleştirince akpartili yapıyorsunuz milleti bir kere tarafsız olun.
İzliyor musun aslan parçası savunduğun kişiyi
Kardeşim internetten bulup AkP nin ne haltlar yaptığının videolarını buraya yığsam KS çöker.
Sanki ben halay çektim PKK ile sınırda. Apo ne oldu senden iyi yaşatılıyor o lüks adacığında
Boş yapma
Sadece ağlıyorsun akparti yaptı chp'de yapabilir ne koyarsan koy sizin gibilere çok sağlam koyuyorlar ki attığım konuşmalara rağmen sesin çıkıyor bir kere obejektif bakamayacak kadar acizsiniz yanlışa yanlış deme şerefiniz yok ülke umrunuzda değil ona boş yapma buna boş yapma biri bişey diyince apo yatıyor yok şöyle ulan dinlemedin mi neler söylüyor neler açmadın mı o kulağını?
Ya birader beynin kıt mı? Bana ne Kılıçdaroğlundan? Diyorum ki AKP Kılıçdaroğlundan 10.000 kat beter. Kapiş?
Namusunuz bu işte sizin sınır namustur diyip sınıra operasyon yapmayın demek , ypg sadece halkını koruyor demek bunları söyleyince de halay çektiler apo yatıyor
Akp de batsın chp de batsın
Ya hadi çocuğum sen kumda oyna. Bana A haberden aldığın yazıları okuma 😂😂😂
Beyni akan sensin ki bana akparti şöyle böyle yaptı diyorsun akpartili değilim diyorsun bana kıyas yorumu yapıyorsun
Türkiye batmış onlar batsa ne olacak artık
Bu kadar işte a haberi bir kere bile dinlemedim ama foxu da dinlemedim sözcü neyse a haber o ben kimsenin yandaşı ile uğraşmıyorum her şey ortada ve ağrıma gidiyor
Anlıyorum.
Akparti değilim diyorum hala kıyas yapıyorsun bana banane AKP'den
Umarım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!