Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu ülkede O kadar kadın cinayeti oluyor. Çocuklara tecavüz ediliyor, haksız yere hapishanelere atılıyorlar ve kimsenin sesi çıkmıyor. Burası sözüm ona Demokratik bir ülke ama o kadar ahlaki değerlerini yitirmiş bir ülke.
Milletinden sesi çıkmıyor, Meclisinden sesi çıkmıyor ve TALİBAN bunu yaptı diyorsunuz.
İnsan olmayandan İNSANLIK dersi bekleyemezsiniz. İNSAN gibi görünenlerden de bir şeyler beklemeyin. Bu pisliği yapanların DİNİ, IRKI, MİLLETİ, REJİMİ, İDEOLOJİSİ ne olursa olsun fark etmez.
Taliban bunları yaparken bizler daha kötüsünü yaparken görmezlikten geliyoruz.
Hangimiz daha kötü?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Taliban'ı islamiyet ile yakın zannederek, yaptıkları işkence ve katliamları yok sayan, görmek istemeyen, gözlerini kapatan o kadar çok insan var ki! Ve bu sadece en iyi niyetle olan yaklaşım.
Aynı kafada olan, kadınları ikinci sınıf insan sayan, kapatılması ve engellenmesi gereken birer zararlı organizma olarak gören iğrenç ve hastalıklı erkeklerin de desteklediği bir oluşumun katliamı...
Ne acı, ne yazık, ne hazin... Bir kadın sporcu katlediliyor, ne uğruna? Baş kesmek nedir? Suçu nedir? Kim vurduya giden bir kadın daha sadece. Dininizi bu sakallıların yaşadığına falan inanan varsa ne acı, ne yazık müslüman dünyası için.130 Yorumla
Banane abi ben kendi ülkemin sorunları ile uğraşıyorum zaten dolar bilmem kaç oldu ülkenin tonla derdi var
Afganistan dan bizene onlarda insan olaydı kendi ülkelerine sahip çıksalardı oldu oraya da hemen asker gönderelim ülke ile sınır komşusu bile değiliz niye herşeyi biz dert ediyoruz hep İngiltere abd felanda dert etsin bunu az herkes Türkiyeyi kurtarıcı görüyor00 Yorumla
Taliban'ı oldum olası sevemedim. Dini kullanarak siyasi otorite sağlamaya çalışan bir avuç katiller ordusundan farkları yok. Dinin arkasına saklanarak cinayet işleyen, savaş çıkaran bütün örgütleri kınıyorum..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
46Cevap
+1 yılOnların Müslümanlıkla alakaları yok. Onlar Din sapkını. Kuran’ın emirlerini uyguladıklarını düşünüyorlar sözüm ona ama kendi Peygamberimiz bile savaşta kadın çocuk ve yaşlılara dokunulmama emrini vermiş. Bunlar Allah ile kul arasındaki ilişkilere karışıp, Allah’ın soracağı ve vereceği cezaları sözüm ona kendileri üstlenip veriyor. Bu Allah’a ortak koşmaktan başka bişey. Bunların inancı Müslümanlıkla bağdaşmıyor. Dünyada Müslümanları terorist olarak görüyorlar, bunlar gibi din sapkınları olduğu müddetçe de böyle görmeye devam edecekler. Dünya devletleri bunların zorbalığına neden ses çıkarmıyor benim asıl şaşırdığım konu bu.
41 Yorumla- +1 yıl
Polemiklerinizi başka yerde yapın. Görüşümden uzak durun. Sizin düşünceniz sizi bağlar benimki de beni.
+1 yılTalibanlar Türkiyeye heyet gönderdiler... bizimkiler onlarla konuştular... onlara gerçek müslümanlığı öğretselerdi ya... "böyle şeylerin dinle muslümanlıkla alakası olmadığını, gerçek müslümanlığın bu olmadığını öğretselerdi"...
kdmn diyaneti ne işe yarıyor. 500 din adamı imam vs. alıp Afganistana gitsinler oradaki ulemaya gerçek islamı öğretsinler... hatta burada "onlar ğerçek müslüman deel... onların yaptıklarını islama maletmeyin" diyen arkadaşlar da afganistana gidip onlara ğerçek islamı öğretebilirler.
Nagehan ALÇI da gittiğin de onlara ğerçek islamı öğretebilirdi.
http://www.ilimdunyasi.com/islam-tarihi-683/asma-binti-mervan-in-oldurulusu/10 YorumlaBen buna hiç şaşırmadım zaten arap topluluğu demek cahillik demek. Onların gözünde sanat, spor, bilim batıya hristiyanlığa özenmek demek o yüzden bu gibi olaylara asla şaşırmam sadece nefretim büyür. 15 yaşındaki çocuk Ayham Hussein de dükkanda şarkı dinliyor diye mahkemeye çıkarılıp idam edilmişti bu da sadece diğerleri gibi bir örnek.
50 YorumlaHaber doğrulanmamış aksine farklı iddialar var yapar mı yapar Taliban ama şüphe var kesinlik yok değişik iddialar bulunuyor konuyla alakalı.
https://www.trendsmap.com/twitter/tweet/145110034558577868910 Yorumla
+1 yılSözde müslüman özde vahşi hayvanlar safjdkf
Önce kitabı okuyun hadis şerifleri okuyun sonra kendinize müslümanım deyin...
Hangi kitapta "katliam caiz", yazıyor dininden bir haber insanlar
Kadın bizim namusumuz yok bilmem ne kafasındaki ergenler...
Kadını çarşafa sokacağına kendin gidip adamlığı öğren10 Yorumla
+1 yılSagdaki resimde mavi elbiseli kızların hepsi Afgan. Taliban durup dururken neden içlerinden sadece birini Basketbol oynuyor diye öldürsün?
Basketbol oynayanların cezası ölüm olsa resimde görülen kızların hepsini öldürürdü.
Taliban sadece Ajanları bulup öldürüyor.01 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu yazdıktan sonra yaptıgım araştırmada, bu haberin her zamanki gibi yalan oldugunu ögrendim.
Bu kız Taliban ülkeyi ele geçirmeden önce ölmüş.
Yine asılsız, Taliban'ı karalama propagandası sitede birkaç tane İsrailli var Filistinli çocukları bombalarken bunu savunan, hep onlar karalıyor. Voleybolcu kadın 13 Ağustos'ta intihar ediyor buda resmi belgesi. 13 Ağustos'ta Taliban yoktu

.
06 Yorumla- +1 yıl
Birincisi bu belge doğru değil. Sonradan yapılan ve Taliban'ın oluşturduğu bir belge. Ağustos ayında Taliban vardı ve bu takımdan 2 kişi hariç herkesi tutuklamışlardı.
Bilgiyi eksik veriyorsunuz ve doğru gibi lanse ediyorsunuz. Biraz krolonojik sıralama bilginiz olsun.
Taliban'ın karalanmaya ihtiyacı yok çünkü sadece bu değil çoğu eylemleri çağ ve insanlık dışı.
Bu durumu dine bağlayanlar, hz Muhammed döneminde herkes kız çocuklarını diri diri gömerken kendisi herkesin içinde kızını omzunda gezdiriyordu. Koskoca peygamber olmasına rağmen kızı odaya girdiğinde saygıdan ayağa kalıyordu. Bunun islamla ve şeriatla bir alakası yok talibanın yaptıkları tamamen dinimizi karalama çabası.
62 Yorumla- +1 yıl
www.ilimdunyasi.com/.../ evet... peygamberi örnek almaları lazım. niye dine bağlıyorlar anlamıyorum.
Allah cenneti cehennemi neden yaratmış cezası varsa iyiyide kötüyüde ben cezalandırıyım ya da ödüllendiriyim diye kuranda başı açık kadını katledin yazmıyor biz bu katillerle ülkeyi dolduruyoruz işte kafa bu kadın eve hapsolsun çıkmasın sonrada karısı doğurunca kadın doktor ister canım
10 Yorumla
+1 yılTecavüzcüler öldürülmesi gerekirken masum kadınlar ölüyor ne diyebilirim ki çok acı gerçekten suçu her ne olursa olsun ne haddine bir cana kıymak Allah mısın sen iğrenç insanlar.
56 Yorumla- +1 yıl
Ne diyosun sen ne saçmalıyosun yine
- +1 yıl
Sen daha seversin oynamayı biz dini yaşarız siz oynarsınız
- +1 yıl
@SafiyeKarahanlı www.ilimdunyasi.com/.../
- +1 yıl
@ssbbwlilith55 bu ne beyfendi
- +1 yıl
@SafiyeKarahanlı linki okuyun... peygamberin hayatından güzel bir örnek :) sonra Talibanı anlarsınız :) sonra GOOGleye girip Ümmül Kirfeyi okuyun.
- +1 yıl
@ssbbwlilith55 saolun beyfendi okurum birazdan😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılAfganistanda BATI medeniyetinin ABD'nin isledigi sivil halka karsi cinyaetlere ne diyorsunuz? Afganaistanda biraktiklari enkaza, zulme ne diyorsunuz?
Bana ne talibandan ya, isiniz gücünüz yok?
Git kendilerine sor, sikayetin varsa git afganistana talibana kendin sor.
Türkiye gitse müdahele etse, savas acsa talibani silse, bu seferde afganistanda ne isimiz var diyenlerin basinda gelirsiniz.00 Yorumla
+1 yılTalibana ölüm! Allah onun cezasını versin. Cehennemden çıkışı olmasın! Kökü kurusun! Daha ne diyeyim Allah onun ve onun gibilerin azabını arttırsın. Ne bu dünyada ne de öbür dünyada rahat yüzü görmesin! Allahın laneti üzerine olsun vesselam!
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım sadece bir iddiadır...
- +1 yıl
Haberinizde kaynak belirtirseniz çok makbule geçer..
Gündem konusunda 491 cevap paylaştı. Haber doğru ama gerçekliği hala tartışma konusu. Taliban'ın kadını öldürdüğü ve ailesini konuşmaması için tehdit ettiği söyleniyor.
Taliban'ın yönetim biçimi doğru değil. Haber yalan olsa bile insanlık dışı eylemleri var.00 Yorumla- Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yıladamlar şeriat uyguluyor , laik azgınlığa hayır diyor.
bilse babası anasını silkeledi sen oldun dese , gidip anasını kesecek bunlar.
adamlar bilimde çığır açıp eşeysiz üremeyi geliştirecekler yakında.00 Yorumla
+1 yılÖldürmekten baska bir halt bilmeyenlerin ülkesinde yasanilan insanlik disi durum... hep amerikanin halt yemesi elini attigi yeri kurutuyor mantar gibi radikal islamcilar cikiyor
10 Yorumla
+1 yılBeyini olan İslam ile Taliban arasında ki farkı anlar.
Anlamıyor ise İslam dan bir haberdardır o kişi.
Bu kadını katleden ancak köpek sürüsüdür.10 Yorumla
+1 yılVahşet.. Ne diyebilirim ki. Bunlar yobaz teröristler hala anlamadınız mı? Size ne, Neyi yargılıyorsunuz ve siz kimsiniz? Size kim başka insanların canını alma yetkisini veriyor!
00 Yorumla
+1 yılSöyleyecek birçok şey var fakat konuşsan neye faydası var.
Hergün aynı söylemleri konuşmaktan Talibanın yaptıklarını destekleyen çevremi bertaraf etmekten yoruldum00 Yorumla
+1 yılSizde inandınızmı? Ulan zaten medya zamanında çarpık haberle bazılarınızı kandırdı. Ne kadar güvenilir medya?
10 Yorumla- Gündem konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılYuhhh yaaaaaa birisii biriiileriii bunlara artık dur demeliii...
Saçma sapan şeyler yapmasınlar 😡 sinirleniyorum..00 Yorumla
+1 yılArkadaş bunlar işidden de beter. Ülkemizde neler olacak gün gelecek buralar da da böyle şeyler olacak.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVahşet. Teröristler işte. İslam'ı yanlış tanıtıyorlar.
Sorsan Müslümanlar.10 Yorumla
+1 yılonun gelmişinin geçmişinin anasının babasının dedesinin @q
10 YorumlaCok sasirmadim oranin halki genel olarak oyle bizdekilerde basla 5 10 sene sonra
10 Yorumla
+1 yılonların kültürü bu afganistan suç taliban değil toplumu bu kafada
10 Yorumla
+1 yılKaynak? Bu eğer gerçekse şaşırmam tabii, en fazla lanet okuyabilirim.
00 YorumlaÇok güzel bir kızmış. Bu gerçekse şu an çok üzüldüm keyfim kaçtı
00 Yorumla21. Yy'da yaşayan biri olarak böyle haberler duymak istemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
haber fake
+1 yılBunlar kadına düşman çocuğa düşman barışa düşman hayvana düşman bunları tanıyın
00 Yorumlasilahsiz ve aman dileyeni oldurmek bizden degildir.
00 Yorumlabunlar vahşi deyince kızanlar oluyor. o kadının suçu ne.. yakında komşu ülkelere de zarar verecekler
00 Yorumla
+1 yılMasaya oturmuştuk di mi bunlarla bir şey demiyorum.
00 Yorumla
+1 yılIlımlı islam , din kardeşimiz bla bla bla
İşid, taliban , el kaide ve akp aynı şey00 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıltaliban bunlari yuzyıldır yapıyor esas bu taliban ile bizim ne ilidkimiz olur rezalet olan durum bu
00 Yorumla
+1 yılNe düşünebiliriz şeriat güzel diyenlere gelsin dinleride allahlarıda yerin dibine batsın pislik insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah cezalarını versin. Hükümet böylelerini nasıl muhattap alıp da görüşür akıl alır gibi değil yazıklar olsun onlara da
00 Yorumlaİçimi ürpertiyor
Afganlarin kaçmasını iyi anlıyorum da Türkiye'nin sorgusuz almasını anlamıyorum. bir açıklama bile yapmadılar gelenler için düzgünce.12 Yorumla- +1 yıl
akşam 9.30 da dershanede çıkışı eve yürüyerek gidiyorum bugun de eve dönerken afganlı iki üç kişi gördüm kaçıcak yer aradım, İstanbul'da yaşayanların örgüt üyesi mi katil mi suçlu mu onu bile bilmiyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanı seriat ülkesine şaşırmamak lazım ama suçu neymiş ki
10 Yorumla- Gündem konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir düşünce bekliyorsun ki dostum ülkede başımızdakileri rhatca eletremezken buna ne diyebilirzki anca kfür eder geçeriz
00 Yorumla ilgilenmiyorum. beni kendi milletim ilgilendiriyor. onlara benzememek lazım
35 Yorumla- +1 yıl
merak etme Türkiyede de sonun pek farklı değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhaber doğru mudur bilemem ama talibanın müslümanlıkla pek bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaAsıl başı kesilmesi gerekenlerin başı kesilmiyorken boş yere bu kadının başının kesilmesi ne acı
00 YorumlaYa hayır ya bu olmamış olsun lanet olası pislikler okurken gözlerim doldu🥺🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKim bilir bizim aramizda nasil ajanlar var planli oluyor oluyor ama ney
Allah belalarini versin insallah aminnnnn01 Yorumla- +1 yıl
haber fakr
Gündem konusunda 363 cevap paylaştı. Cehennemden çıkmış iplis gibiler
10 YorumlaYalandır ben inanmıyorum
11 YorumlaCehaletin son noktası..
10 Yorumla
+1 yılBarış askerlerini beğenmediler yıllarca müstehak
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİğreniyorum böyle oluşumlardan...
00 Yorumla
+1 yılAmerikan propagandası diyorum
00 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin
00 Yorumla
+1 yılHâkiki müslüman 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılAllah belalarını versin pxvkler
00 Yorumla
+1 yılVe Ülkede Taliban sevdalısı dolu : ///
00 Yorumla
+1 yılayılar işte ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılİşte bhnları haber yapmqzlar
00 Yorumla
+1 yılSöylenecek söz mü kaldı ki?
00 YorumlaGericilikten başka bir şey değil.
00 Yorumla- Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHakkımız her türlü haramdır!!!
01 Yorumla- +1 yıl
Allah o kadının ecrini versin, mekanı cennet olsun, amin...
+1 yılCahiliye devrine geri döndük a...
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026