Winter is coming.
Game of thrones keşke bitmeseydin be..
Günaydınlar.
Game of thrones keşke bitmeseydin be..
Günaydınlar.
Ah game of thrones izleyen birii... (4 kere bitirdim😛)
O kış bi türlü gelemedi ya. Kışa bayılırım; kasvetli havalar, ıslak yerler, kazaklar, sıcak içecekler ile benim mevsimim!
İlk izleyişimde Jon u hiç sevmiyordum ama 4. İzleyişimde jon u sevip dany i sevmemeye başladım... SPOILER IZLEMEYENLER ICIN// bran in tahta oturması beni hiç tatmin etmedi.. genel olarak final sezonunu beğenen tek got fani benim sanırım 😁
Ama bence onun sinyalleri verilmişti çoktan varys i öldürmesi veya hirslanmasi iyice başından beri belliydi aslında. Kadının tek iyiliği kolelereydi zaten bir de sevdiği insanlara karşı. Sansayi kıskanması ve sansanij da onu kıskanması çok sinir bozucuydu
Robb:( ayy Red wedding neydi öyle ya. En sarsildigim sahnelerdendi. Martin yazarı yani onu eski bi olaydan almış dünyanın en canı kadını ismini unuttum şimdi bilirsin belki.. mükemmel sahneydi... özellikle aryanin intikam alması. En sevdiğin karakterler ne bu arada
Karakterler kim olacak kafa gitti bende
Littlefinger iyiydi ama çok kurnazdi ya, martell çok iyiydi ama iguana dansı yapmayaydi kazancakti. Benim en sevdiklerim; tyrion cersei arya bir de jaime
Ramsay a aşığım sosyopattı eşek sıpası jap1usjqzpqjksh benim ilk izlediğim dizi değildi sanırım teen wolf sonra bunu izlemistim güzel diziydi bu da ya ama 4 sezonda faln bayağı baydı su an favorilerim sadece got spn grimm ve merlin
Cevap
7Cevap
Soğuk havayı seven sibiryaya gitsin. Soğuklardan nefret ediyorum.
Günaydın gözüm donuyor sevmiyorum ama kışı severim
Emojilerde konfeti olacaktı istersen şimdi patlatabilersin🤭
ya da bi kahvede ısmarlayabilirisn malum hava soğuk
O da olur but first milk
Kendi konfetimi kendim patlatayım🎉🎉🎉🎊
Alkışşş👏👏
Herhalde? 🙄🙄
Game of Thrones'u severim ama soğuk havaları hiç sevmem, rahat rahat boxerla dolaşacağımıza eşofman giyiyoruz bazen
Soğuk havaları çok seviyorum:-)
Gelsin gelsin. Severim ben
Evet
Kışa aşık biriyim.
Severim
Sevmiyorum
Günaydın
Günaydın, seviyorum
Hayır sevmem
Hayır hiç sevmem
Günaydın evet
Evet çok severim