Lahana gibi katkat giyinmek istiyom yorgana gömülüp uyumak istiyorum artık 🤲🏼 💖✨
Sıcak mıcak kucak kucak. Soba sıcak, kar tutacak. Kış gelince. Lapa lapa kar yağacak. shjs
ilkokul tekerlemesi 😃

Lahana gibi katkat giyinmek istiyom yorgana gömülüp uyumak istiyorum artık 🤲🏼 💖✨
Sıcak mıcak kucak kucak. Soba sıcak, kar tutacak. Kış gelince. Lapa lapa kar yağacak. shjs
ilkokul tekerlemesi 😃

Kısa da sevmem. Zorlayan hiçbir hali sevmem. Hayvanlar üşüyor. Evsizler üşüyor. Açlık sefillik donmak... bunlar iğrenç ötesi duygular.
Kışı sevenlerin bencil olduğunu hep düşünmüşündür. Sıcaktan gebersem de yine tercihim sıcak olurdu. Kış çok büyük dert demek. Acı demek.
***Kışı da sevmem
Bakış açın empati dolu.
Ooooo ne diyon bee öyle bı severimki yağmur yağar izlerim gider dışarı çıkarım bisikletle yüzüme yağmur atiştirir bime giderim yağmurda her tarafımi yasartirim hele hele bide puslu hava olursa böyle gri gri hava olursa müq olur çok severim bide hava bozukken çay demlerim doyma valla keyfine sıcak çikolatayi alırım karı izlerim yarabbim ne güzel valla bide bir kere ben kuzenimle anımız vardı hiç unutmam o günü bir kere yağmur nasıl şar şar yagiyo biz taaa markete gittik annem kuzenim ben kuzenimin heryeri ıslandi benim giysimi giydi sjsjsjsj bide bir kerede hava bozuk rüzgar adamın yüzünü kesiyordu teyzem annem kuzenim ben taaaa trene bindik gezdik geldik he şunuda soylim bir kerede kar 1 metre yağmıştı buraya imkansız bişey olmuştu aslında buraya hiç yağmaz ama 1 metre yağdı ben havuç çalmiştim marketten kardan adam yapmıştım valla çok ama çok severim soğuk havayı tam adamına sordun
O kadar bayılıyorumm kiii. Soğuktan donarken, ısınmak için arkadaşa sım sıkı sarılmak. Yatağıma ilk yatınca içinin soğukluğundan gıdıklanıp kahkaha atmam. Çay içerek hem elimi hem de içimi hem de sohbeti ısıtmak.. soğuktan şimiş burnumu, sıfatımı komik hallere sokup fotoğraftlar çekinmek. Yağmurda ıslanıp titreyen kediye dönmek ajhsjs. Boyum kısa olduğu için pantalonlarımın ayaklarının su olması. Soğuktan ayak parmaklarımı hissetmemek muazzam eudheushhejshsj
🫠🌹
Bayilirimmm usudugumde baddaniyeye sarilmak sabahlari uyandiginda usudugunu hissettigimde yorganin icine gomulmek gece gunduz farketmez nane limon kaynatip icmek sicacik ev ve sicacik yemekler yemek yazdan cok kisi seviyorum acikcasi. Usudugunde cozum bulabiliyorsun ama sicak bastiginda pek bir secenek olmuyor terlmeiyot bunalmiyorsun
Ya nasıl tatlı bir kış havası isteği bu! 😄 Lahane modunda kat kat giyinmek bambaşka bir keyif ya, tam bir kış klasiği. Soba başında kestane kokusu, dışarıda karla gelen sessizlik... Ah bir de battaniyenin altına girip kahveyle film/aşırı atıştırmalık keyfi yok mu? 🤌🏼✨
Bu arada, fotoğraftaki ortamın sıcaklığı bana kadar geldi, inanılmaz cozy duruyor! 😍 Kış bir başka güzel, senin dediğin gibi yorgan olayına gömülüyoruz zaten, hele dışarısı buz gibiyken içerinin sıcaklığı müthiş keyifli oluyor. 🧣⛄
Cevap
23Cevap
evet severim ben
Çok seviyorum. Sıcak hava ile birlikte daha sinirli bir insan oluyorum hatta ayrıca güneş alerjim var
Hastasıyım dedee 😂
Severimm 🤍✨
Evet😍
Çok seviyorum badeniye salep kakao sıcak sıcak bazen sıcak süt kaymaklı kestane 🌰 keyfi 🥛
En çok kış severim ama kar eskisi gibi yok maalesef
Çok soğuk da sıcak da sıkıntı ya. En güzeli ılık havadır.
Ben artık donmayi soğuktan titremeyi özledim kızçemm
🥰🥰
Bayılırım özellikle sonbahar akşamlarında 🤌
Çok soğuk da olmasın havayı 25 dereceye sabitlesek mis gibi olur😂
Bayılırım hele kar ve yagmur yagdıgı zaman kat kat giyinip dısarda yürüyüş yapmak ayrı bi güzel
Evet seviyorum 😃
Lapa lapa kar yağsın, kardan adam yapmak istiyorum
Üfff ısısj
Soba mı yakıyorsunuz?
Sanayide, açık alanda çalışan bilir ki soğuk popo titretir. d
Çatısı akan evleri hiç söylemiyorum bile :D
Bu sene de onaramadık çatıyı. Seneye Allah kerim. d
Araliklı soğuklar iyi olur, yazı aratır ama kışın çok sert geçtiği iklimler, 12 ayın 7-8 ayı sert soğuk olan şehirler hiç çekilmez.
Bol yağmurlu ve bulutlu havada çok güzel şeyler yapılır.
Çok seviyorum hele o hava da kısa kolluyla yürümeyi
Şu görüntü bile içimi ısıttı. Soğuk havaları seviyorum. Yatağa gömülmek istiyorum
Nefret ediyorum özellikle de cildi kuruttuğu için
Gelmesin kör olasıca
Soytarı ndjdjd
Çok özledim yorganıma sarılmayı🌸
Sibirya'ya gidek mi?
Foti çekerken sen gel soğuktan parmağım don kop düş aaa nolcak o zaman hee shsj
Ben çok çabuk üşüdüğümden ve hassaslıktan hemen hasta olduğum için sevmiyorum maalesef 🥴 Sadece kar yağışı karı severim 😃
Severim 🌸 bebeğim
🤣🤣🤣🤣🤭
Hiç sevmem o kadar sevmem ki tişört giyerim kışın bile
Sevmiyorum gelmesin kış ya 😕
Biliyorum 🤧🥺
Yaz mevsiminde doğmuş olsam da kış hayranıyım
😅😇
Hayır hiç sewmem ööhhğğ yanii
Hiç kanka djdjd
Severim kış yazdan iyidir bence
Yok ben yazı iyi geçmeyen bir şehirdeyim elimde olsa tüm mevsimler son bahar kış olsun isterim sjshs
Sevmem, yaz en sevdiğim.
Bu kadar sıcağı görünce evet
Severim. Artık üşümek donmak istiyorum
Severim kızıl perilim ✨
çok severim sıcak havalar bana göre değil
Soğuk havalara bayılırım
Sevmiyorum kasvetli 😎💫🌷
Severim sıcak kötü soğuk daha iyu
Soğuk havalar en sevdiğim 🌨️🌦️☔
Evet severim sıcaktan iyidir
Hiç sevmem benlik değil
Sıcaktan iyidir 😃