Bursa İnegöl'de gece ormanlık alanda içen Beyhan Mutlu'nun (50) kaybolduğu bilgisi jandarmaya iletildi. Mahalle ve çevre bölgeden de katılanlar oldu , kalabalık bir ekiple arama çalışmaları başladı. Arama olduğunu gören Beyhan Mutlu da aramalara katıldı. Uzun aramalar sonucunda bulunamayan Beyhan Mutlu'ya adıyla seslenilince ''ben buradayım'' tepki verdi ve arama kurtarma ekipleri şok içinde kaldı :)))
Sizin de böyle kendinizi kaybedip de aramak istediğiniz oluyor mu? :DYardımsever abimiz, Allah razı olsun :)Haberin linki için tıklayınız
Bursa'da arama çalışmalarına katılıp saatlerce kendini aradı! Sizin de böyle kendinizi kaybedip aradığınız oluyor mu :)?
ata binmiş at arıyor gibi olmuş acayip tuhaf ve komik bir durum :D
ama adam nereden bilsin bu kadar topluluğun kendini aradığını o da başka biriside kayboldu herhalde diyip aramalara katılmış iyi ki ismini seslenmişler de ortaya çıkmış :D
Ya ahahahahahahah bu ne kadar bomba bir haber ya! Şoklar şoku ya inanılmaz bir olay. Abi insan demez mi kimi arıyoruz hayırdır diye? Kuyruk buldun gir gibi bir şey olmuş ne kadar moralimi yükseltti anlatamam of ajsdgfk
Evet, arıyorum. En keyifli arayış benim için kendimi aramak 😄 neyim ben, ne yapıyorum burada, ne severim? Neleri sevmem? Yeteneğim ne? Beni ne mutlu eder, ne mutsuz eder vesaire vesaire.. 😄
Bu haber çok saçma değil mi ya. Aramalara katılırken neyi kimi aradığını sormadan aramaya mı katılmış? Arama çalışmalarında illaki adamın adını bağırmışlardır, uzun sürmesi de saçma :D cümleten neyin kafasını yaşamışlar orada?
Tamam koşuyorsun da bize niye kendini arattıyorsun yahu, sal kendini çayır çimene aaaaaa diye bağırararak sağa sola deli dana gibi koş. Görsek en fazla ne güzel temiz delirmiş deriz :)))
O deli dana gibi koşmak tek başına zevkli olmaz sende deli danalar gibi kosarsan bende koşarım. Varmısın tertemiz delirmeye? Hem adamı da kiskanmissin🙂
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Bursa'da arama çalışmalarına katılıp saatlerce kendini aradı! Sizin de böyle kendinizi kaybedip aradığınız oluyor mu :)?