Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu ülkede kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk." Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Bu ülkeyi bakara makara, ayakkabı kutularına para ve dünya kadar paraya alınan saatler ve hediyelerle iş çeviren bakanlarla birlikte yönetti. Çevre ve şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar son açıklamalarında her şeyi itiraf etti. Teknik takip, ses kayıtları vs hepsi gerçek dedi, demek ki 17 - 25 Aralık olayları doğru. Paraları sıfırla Bilal olayları doğru, bakanların Erdoğan'ı rahatlatıp istifa etmeleri doğru. Ağam kısaca diyor ki hepinizin sahibi benim hepiniz çalışıp bana ve etrafımdaki insanlara bakacaksınız diyor. Her kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyorsa Allah burnundan fitil fitil getirsin. Amin.
Bu ülkede kendini sahipsiz hissetmeyenler mütayitlerden oluşan 5 li kan emici çete, kokainci yandaş bebeler ve akepe sayesinde köşeleri dönenler, bir de şerefsiz, yobaz, pislik tarikatçılar. Bunların dışında öğrenci, işçi, öğretmen, sağlık personeli, esnaf, ağaç, orman, dere, deniz, yani sen, ben, hepimiz sahipsiziz. Devlet bizim için değil, sahip çıktığı, koruyup kolladığı yandaşlar için var.
Cevap
25Cevap
Bunlar sağ olsun sadece arapların kendisini yalnız hissetmeyeceği bir sistem kurdu ve ülkede milyonlarca araba kucak açtı. Türkler ise kendi ülkesinde dışlamaya mahkum oldu insanlar artık iki kelime konuşmaktan çekiniyor. Bu ülkede Filistin Afganistan yalnız hissetmesin diye onlar için prostesto yapılırken hiçbir sıkıntı olmuyor ama Türkler kendi sıkıntılarını prostesto etmeye çalışınca takır takır topluyorlar. Biz kendi ülkemizin yabancısıyız. Sağ olsunlar hiç yalnız hissetmiyoruz.
Aslında doğru insanlar özgüven kazanıp biraz para sahibi olunca gözleri dönüyo o parayı katlamak için değiştikçe değişiyo babasını bile satacak duruma geliyo. İnsanlar hak hukuk gözetmeksizin paranın peşine gidiyo hep haberlerde insanlık yapanı görünce sevinir hale geldik. Acı gerçek insanımızın gözü doymuyo.
hangi ülkenin c. başkanı sanıyor kendini bir çözemedim
Türkiye olmadığı kesin
ya da onların yaşadıkları boyuttaki Türkiye farklı bir yer
Aman bana sahip çıkmak bunlara kalmadı zeten...
Akpliysen evet de degilsen suriyeli bile senden daha iyi sararda yasiyor sen vatan haini, terorist, capulcusun.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihi boyunca muhtemelen devlete olan güvenin en az olduğu bir dönemde yaşıyoruz
Suriyelileri devlet sahibi kendimizi memleketin p*çi gibi hissediyoruz daha ne olsun.
sahipsiz, berbat durumda, içeri. sıkışmış, umutsuz, yitik, bitik, geleceksiz, asosyal
Askerliğimi Silivri'de yaptım kış dönemine denk geldi bide ben tecrübeliyim tekrar gidemem oralara 😂
Kendi çevresindeki 5 inşaatçıdan bahsediyor sanırım 🙄
Puahhshs :D haykırdım sahip çıkmak da size kaldı zaten elinizi çekin artık bi.
Ciddi bir psikolojik vaka halini aldı allah yardımcısi olsun.
Aynen kimse sahipsiz değil herkes her şey ampülün malı oldu
Doğru söylüyor kadınlar hak sahibi oldu Recep Tayyip Erdoğan göreve geldikten sonra
Fakir, umutsuz ve birileri zengin olsun diye eşek gibi çalışıp zar zor geçinen biri gibi hissediyoruz çoğumuz.
eskiden biraz umudumuz vardı şimdi o da yok. yine şaka yapıyor sanırım
Dipnot: sadece bakanlar için geçerlidir halk için değil…
Eksik olsun bir sahibe ihtiyacım yok 30 yıldır kendi ayaklarımızın üzerinde duruyoruz çok şükür.
Eskiden bin kat iyi olduğu aşikar
Erduğan erduğan erduğan erduğannnnn ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Şahsım ülkesi demek istemiş galiba
Bu ülkede herkes kimsesiz.
ben kendimi p*ç gibi hissediyorum
Enteresan bir aciklama.
Yalnız hissediyorum. Pek çok anlamda yalnızım.
Evet tayyibiye ulkesinde dogru diyor
Dalga dalga daalgaa daalllgaa
doğru söylemiş zenginler sahipsiz değil
Belli oluyor bu mu sahipli halimiz
Mülteci gibi hissediyorum
kimse sahipsiz değil evet
Hepinize cobanlik yapmak istiyorum demis
Öksüz.
Suriyeliler için demiş galiba
Geldiğimiz nokta 2001
Apk dalga zamanı
tam tersi