Avcılar'da metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen vatandaş gözünü kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan kişi emniyette ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Maske tak diyenin gözünü çıkarırım diyen kişinin saldırısı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. https://www.mynet.com/metrobuste-kor-eden-maske-uyarisi-hem-gozunden-hem-isinden-oldu-110106856564
İnsanlara durduk yere sataşanlardan nefret ediyorum. Maske taksa ne takmasa ne? Zaten ortalık karman çorman. Bide ortalık psikopat dolu. Başına böyle bela alırsın. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Yazık olmuş gözüne, üzüldüm ama o da sataşmasın elaleme ne çıkacağı belli değil
ben kimseyi maske tak diye uyarmam. bende takmayı sevmiyorum genelde burun kısmı açık olur geçen şoför 2 defa uyardı baktım kendiside burnu açık duruyor. o an bende buna benzer şeyi yapmak istedim en azından burnunu kırsam yeterdi yvşk bana diyon kendin niye burnun açık gidiyon diye..
Yav kardeşim her boka burnunu sokarsalar gözü de çıkar gotude bırak sana ne mesafenin koru maskenin tak kulaklığı tak yoluna bak sırf dikkat çeken olay çıkarcam diye elin cahil ile cahillesiyorlar böyle gözleri çıkar iyi olmuss
İnsanlıktan çıktık. Bir de bu gün ruhsatlı silah taşıma yasası genişletildi. Kimlere neler geçecek izleyip göreceğiz. Bir tahminim var ama es geçiyorum. Söze gerek yok ki ortalık çete kaynamaya başladı.
Maskenizi düzgün takın derimde, bu insanlar neden bu kadar gergin ya 🤦♀️ Bir de şey vardı simitçi bi amcayı bıçaklamıştı maskesini düzgün takmamış diye. Gerçekten insan hayatı ne kadar ucuz.
Mantıklı bir hareket değil Uzun zamandır toplu taşıma kullanmıyorum Ama bana göre maske boş iş koruyuculuğu sıfır 2 senedir mecburi olan yerler dışında takmıyorum