Görevini yerine getirmeye çalışan bir hanefendiye yapılmış çirkin saldırıdır bu. Eğer maske takmak zoruna gidiyorsa git bakkaldan falan alışveriş yap bakkalda maske kuralı yok. Marketlerde maske takmak zorundasınız diye bir kural varsa eşek gibi takacaksın. Takmayacaksan alışverişini oradan yapamazsın. Terbiyesizlik yapan maske takmayan gruptur. Zorbalıkla hiç bir şey yapamazsınız
İzlediğin görüntülere bakarak provokatif bir soru sormuşsun, her iki tarafı da dinledin mi? Ülke de hangi kanun aşı ol, pcr yaptır, maske tak diyor? Üstelik en çok vaka sayısı en çok aşı olan iller de, aşı olsan bile hasta oluyorsun, virüs taşıyor ve bulaşa da sebep olabiliyorsun. Mesela dün ki bilim kurulu toplantısında çıkan karar semptom göstermeyen kişilere pcr testi yapılmayacak, ee semptom yok ama virüs varsa ne olacak? Başından beri yanlış uygulamalar var. Tabi bunların hepsi bir kaç yıl sonra ortaya çıkacaktır.
Yani gerçekten pes…
Kasiyerin suçu ne ki? Güzelce söylemiş bunda bir şey yok ki. Çok gereksiz tepki vermişler. Bu pandemi uzadıysa en çok bu maske takmayanların yüzündendir. Bana gelecek olursa virüs başladığından beri düzenli olarak hep maskemii takarım.
Haberlerde izledim hala maske takmayı ogrenemediler para cezası olsa öğrenirler🤗
Cevap
22Cevap
Maske durumu ülkede çok karışık bir hal aldı, tıpkı aşı durumu gibi.
Otoritenin konu üzerinde yoğunlaşması aynı anda toplumdaki hassasiyeti de beraberinde getiriyor. Pandemiyi hiç görmezden gelip sırf yasak olması münasebetiyle takanların sayısı oldukça fazla.
Otorite de konudan muaf tutunca kendini bu ve benzer vakaların yaşanması normal.
Millet o kadar cahil ve kural tanımaz ki eğitilmez çomarlar. 2 dakika tak sonra dışarıda istersen o maskeyi g*tüne sok. Bir kural konmuş kendi sağlığını düşünmüyorsun diğer insanlara saygın olsun ama o da yok.
Allah bunları yok etsin..
Bu kanka neden hâlâ MÖ'de kaldığımız gayet ortafa. Ne iletişim kurabilen ne de kendini şiddetle ifade etmeyen insanlara sahibiz. Bizden bir arpa yol çıkmaz.
Kanka değil *ap-tallıkla
Üç kurus maaş için BİM de bunca it kopugun ağız kokusunu çekmeye deger miydi? Acıdım kasiyer kıza.
Maskeyi ağzına takmayanin gtune sokmak lazım.
Barbaristan'da normal olaylar. Bizim milletin işi gücü ''Onun dediği olmasın benim dediğim olsun'' kafasıyla her yerde, herkese atarlanmak.
Cehalet. Başkalarının canını düşünmeyen insanların canı ne denli kıymetli olabilir ki? Yaşamaya bile hakları olduğunu düşünmüyorum.
Aslında ev haricinde her yerde maske takarım. Bir tek benim gibi işitme engelli arkadaşlarla dışarıda buluşurken maskeyi geçici olarak indiriyorum.
Takıyorum. Kasiyerin üzerine yürüyen karaktersiz kişi diğer müşteriler eşliğinde komaya sokulana kadar dövülebilirdi o karaktersize bu müstahak
Maske takmayanda yanı bu zamanda ne bileyim🤷♀️🤦♀️
Kapalı alanlarda takılması gerekli zaten ama açık alanda çokta şey yapmıyorum,
Heryerde yakiyorum en kısa mesafede bile ama virüsten korunma amaçlı dgil yüzümü kapatiyo oyuzden
Trampüs dışında hiç bir yerde maske takmıyorum. Çünkü maske takmak zorunlu diye bir kanun yok.
her kış 4, 5 kere grip olan ben geçen kış maske sayesinde hiç grip olmadım. sırf grip için bile maske takılır
Maske takmayan kişi ya da kişilerin ne kadar saygısız, kaba kişiler olduğu ortada. Sal yakasini gitsin. Değiştiremezsin.
Müşteri değil eylemci onlar. Adam bildiğin provakatör. İnşallah koronadan geberirler
Takiyorum evet
Bunlar bir grup provokatör. Evet takıyorum
Böylelerini vurmak lazım
Soldaki croplu dayı ne alaka ksjsjsj
Tabiki takıyoruz pande mi hala devam ediyor
Maske takılmalı diye düşünüyorum
evet takıyorum tabiki..
Tüm olaylarda bu malum markette geçiyor 😃
maske takmayanları kan gelene komaya sokana kadar dövecen
Tabi ki takıyorum.
Takıyorum tabiki.
Terbiyesizlik bence
Saygı 0
Takiyorum
Kadın balina gibi
Takıyorum
Onlar müşteri değil, provokatör şerrreefsizler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?