Koronadan çok korktuğu halde 1,5 senedir berbere bile gitmeyen ve aşıya güvenmeyip hastalanan z kuşağı videosuyla aylardır gündemde olan jahreinle kavga etmiş olan vaftizci musa isimli youtuber avusturyada aşılı komşusu merdiven çıkarken yüzüne öksürünce covid kapmıştı bugün yoğun bakımdan instagramında foto atmıs3 sene beklemeden aşı olmayacağını söyleyen vaftizci musa şu an avusturyada yoğun balım ünitesinde yaşam savaşı veriyor
Aşı olmayan fitnessci Türk youtuber corona olup yoğun bakıma kaldırılmış ne düşünüyorsunuz?
ulan hep o komşusunun yüzüne iğrenç pislik insanın yüzüne öksürülür mü? kendi hasta olmuş adama da geçirmiş mikrop ya
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Avusrtuyalı yaşlı komşusu Türk gurberçi vaftizci musaya merdiven çıkarken öksürmüş o yaşlı adam hep adamın dibine giriyormuş videosunda bunları anlattı
Tipe bak yüzüne sictigim şerefsiz herkes mezarını öğrenip iseyecegini söylüyordu Nasıl Yaşarsan Öyle Anılırsın Umarım öbür dünyada bir odunda ben atarım cehennemine
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
6 ay sonrami gölrdün acitigim basligi? googledenmi aradin buldun?
Sırf ibret olsun diye bile fişi çekilebilir. Ah şu kopasıca dilimiz
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
adam corona inkarcısı falan değildi coronadan çok korkan biriydi hatta bu yüzxen en sevdiği spor vücut geliştirmeyü bile 1,5 senedir yapmadı korkudan 1,5 senedir berbere bile gitmedi bu yüzdne tipi şekli şemalı berbat oldu ama nedense aşıdan korktu
bağışıklığının füşüj olduğunu hep söylüyordu yakalanırsam kurtulamam diye coronadna çok korkan biriydi ama buna rapmen aşı olmam diyordu en az 3 sene beklemem lazım diyordu aşı olmak için
Mantıklı bir direniş aslında. Murphy kanunları madde 28; Hayata korkularını belli etme, belli ettiğin an oradan vurulursun. Çekim yasası demek ki yine devrede
aynen öyle ben 1,5 senedir kafayı hiç takmadım coronayı sadece zorunlu olduğu yerlerdr maske taktım sosyal hayatımı asla bu yüzden düşürmedim hatta herkesin elini falan sıktım tabıştığımda buna rapmen yakalanmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ulan hep o komşusunun yüzüne
iğrenç pislik insanın yüzüne öksürülür mü?
kendi hasta olmuş adama da geçirmiş
mikrop ya
Avusrtuyalı yaşlı komşusu Türk gurberçi vaftizci musaya merdiven çıkarken öksürmüş
o yaşlı adam hep adamın dibine giriyormuş videosunda bunları anlattı
https://youtu.be/YAnkznz9WFc
türkleri sevmiyor kesin inadına yapmıştır
olabilir ama tam olarak bilemeyiz
covidin en yoğun döneminde bile o yaşlı adam sauna clübe falan gidiyormuş aşılı değilken bile sorumsuz biriymiş öyle demiş
böyleleri yüzünden yayılıyor zaten virüs
Tipe bak yüzüne sictigim şerefsiz herkes mezarını öğrenip iseyecegini söylüyordu
Nasıl Yaşarsan Öyle Anılırsın
Umarım öbür dünyada bir odunda ben atarım cehennemine
6 ay sonrami gölrdün acitigim basligi? googledenmi aradin buldun?
Sırf ibret olsun diye bile fişi çekilebilir. Ah şu kopasıca dilimiz
adam corona inkarcısı falan değildi
coronadan çok korkan biriydi hatta bu yüzxen en sevdiği spor vücut geliştirmeyü bile 1,5 senedir yapmadı korkudan 1,5 senedir berbere bile gitmedi bu yüzdne tipi şekli şemalı berbat oldu
ama nedense aşıdan korktu
bağışıklığının füşüj olduğunu hep söylüyordu yakalanırsam kurtulamam diye coronadna çok korkan biriydi ama buna rapmen aşı olmam diyordu en az 3 sene beklemem lazım diyordu aşı olmak için
bağışıklığının düşük olduğunu
Mantıklı bir direniş aslında. Murphy kanunları madde 28; Hayata korkularını belli etme, belli ettiğin an oradan vurulursun. Çekim yasası demek ki yine devrede
aynen öyle
ben 1,5 senedir kafayı hiç takmadım coronayı sadece zorunlu olduğu yerlerdr maske taktım sosyal hayatımı asla bu yüzden düşürmedim hatta herkesin elini falan sıktım tabıştığımda buna rapmen yakalanmadım
kafaya takan bir akraba vardı 2 maske falan takıyordu elini heo dezenfekte esiyordu o yakalandı mesela
sırf insanlar aşı olsun diye böyle şey uyduruyolar
uydurma değil
bu adamı 9 aydır takip ediyorum benim yorumlarıma bile cevap yazmışlığı var