Diğer Corona'nın aşısını bulup üreten ve geliştiren ilk Türk doktor Yavuz Ateş hakkında düşünceniz nedir? I_Run_Each_team_3 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Corona'nın aşısını bulup üreten ve geliştiren ilk Türk doktor Yavuz Ateş hakkında düşünceniz nedir? Corona'nın aşısını bulup üreten ve geliştiren ilk Türk doktor Yavuz Ateş hakkında düşünceniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SuskunNietsche Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Türklüğümle gurur duyuyorum. Helal olsun Yavuz'a. Kendisini tanımıyorum ama görünen o ki çok iyi eğitim almış biri. Ülkemizde moleküler biyoloji ve genetik konularında engin bilgileri var demek ki. İyi ki Türküm! Hiç bu kadar gururlanmamistim... 1 0 Yorumla
Venüsünmavitanrıçası Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Kckdkkkskdmks old but gold 👌 1 2 Yorumla Venüsünmavitanrıçası +1 yıl Teşekkür ederim hayatımın anlamı 😘 Yorumla I_Run_Each_team_3 +1 yıl Rica ederim aşko 😘 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 996 cevap paylaştı. Yav bu adam türk oyuncusu değil mi nereden bulsun bulan bu zamana kadar bulurdu zaten 😅 1 0 Yorumla
xxAryaxx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Seni tanımasam valla inanırım sana 🤣🤣iyi ki tanıyorum da inanmıyorum 1 0 Yorumla
berkeee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Virüse kadar gidip suati yasataydi mal gibi yaşlı adamın eline verdiler öldürdü kadini 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Acilen kendine gelmen lazim dostum 1 0 Yorumla