Recep Yazıcıoğlu ♥️
Süper Vali olarak halkın gönlünde taht kuran Recep YAZICIOĞLU’nun 18. ölüm yıl dönümü bugün. Rahmetliyi nasıl tanırdınız?
Recep Yazıcıoğlu ♥️

ülkesi için canını dişine takip çalışan emek veren bir insandı. Görev yaptığı yerlerde sevmeyeni olmayan muhteşem bir devlet adamıydı.
Mahkemelere verdiler, merkeze çekip dinlendirdiler ama yılmadan, yorulmadan çalıştı. Karşılık olarakta gladio kurbanlari arasında yerini aldı.
Cennet diye bir şey varsa, merhum valimiz de orada kendine yer bulmuştur.
Cevap
7Cevap
Tam bir örnek devlet adamı idi sistemin sevmediği , öldürüldüğüne % 100 eminim.. ışıklar içinde uyusun.
Hep iyiler gitti kaldık pis siyasetçilere. Nurlar içinde yatsın dürüstlük idi diğer adı.
Çok güzel söyledin sevgili @kulturel
Hem seçilmiş siyasetçilerin hem de atanmış bürokratların halkla arasındaki duvarları kaldırmaları, hizmet alanla hizmet verenlerin birbirine güvenmeleri, 84 milyon milletle devletin kucaklaşması şart. Rahmetli Recep Yazıcıoğlu da bu manada çok güzel bir örnek. Tertemiz. Umarım görürler ve örnek alırlar. 🌸♥️😎
Mekanı cennet olsun, keşke bu tür kişileri feyiz alan olsa...
Amin. İnanırmısın gözlerim doldu…🇹🇷
Söylenecek çok şey var ama neyse...
Aklıma Adnan Kahveci geldi. Şüpheli trafik kazası. Tekel 2000 sigarası şimdi üretilmiyor. Çok manidar değilmi.
Mekanı cennet olsun böyle durst insanlar hep erken gidiyor
Çok haklısınız. Hatırlarmışsınız, rahmetli eski milletvekili bakan Adnan Kahveci de şüpheli bir trafik kazasında vefaat etmişti. Dünya çapında yüksek kaliteli Türk tütünü ile Tekel 2000 yerli sigara üretimini ihracatını gerçekleştirmişti. Şimdi o yerli sigara üretimi hiç yok. Çok ilginç değilmi. 🤗😎🌸
Kesinlikle Adnan Kahveci de çok zeki dürüst bir insandı mekanı Cennet olsun iyiler gidiyor kötüler kalıyor malesef
İnşallah 👍
Bu ülke için kim faydalı birseyler yapmaya kalksa bir şekilde ya kaza geçiriyor ya da helikopteri düşüyor ilginçtir
Hayatını ve halkın onun hakkında anlattıklarını okudum, izledim. Cennetlik bir insan, mekanı cennet olsun.
Tam bir devlet yöneticisi, devlet adamı, insan gibi insanmış, Allah rahmet eylesin
Çok şerefli ve namuslu vatan ve millet sevdalısı olarak biliyoruz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 😔
Allah rahmet eylesin güzel insan.
Kendisini hiç tanımıyorum Allah rahmet eylesin
👏👍
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
Allah rahmet etsin fakat hiç tanımıyorum
Tanımıyorum Allah rahmet eylesin
Ben tanımam
Rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Adam gibi adamdı mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?